Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dela

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 16
21
Lentomatkustus / Etihad Airways
« : 12.03.2007, 12:50:46 »
Joo, kyllä Etihad pesee tasossa Finskit mennen tullen. Etihad on kuitenkin perustettu Emiratesille kilpailijaksi, joten siitä voi lähteä vähän mittaamaan tasoa.

Palvelu pelaa (unlimited drinks), ystävällistä henkilökuntaa, keskivertoa paremmat listamätöt, kaikki uudet levyt ja elokuvateatterileffat 13" näytöllä. Kyllä Etihad rokkaa, ja itse lennän kyseisellä lentoyhtiöllä hyvin mielelläni.

22
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 01.03.2007, 11:47:01 »
Vähän sellainen perstuntuma on, että seuraavat Hullujen Päivien lennot tulevat pitämään sisällään runsaasti Intian lentoja.

Finskihän on kovasti lisännyt nyt tulevana kesänä aktiivisuuttaan sinne suuntaan, joten veikkaisin ainakin tuollaista alle 450€ hintaluokassa olevaa lentoa Mumbain suuntaan..

1+1= Hyvä startti "uudelle" markkinavaltaukselle täysine koneineen, ja paljon julkisuutta. Intia on siis Hullujen Päivien pääkohde, näin veikataan täällä.

23
Yleinen / Köyhien avustaminen lomakohteissa.
« : 01.03.2007, 10:36:13 »
Itse en välittömästi avusta köyhiä reissussa kun aivan poikkeustapauksissa. Syyt eivät ole omasta mielestäni niinkään egoistisiä, vaan enemmänkin yleisluontoisia.

Varsinkaan lapsille pyrin välttää antamasta rahaa, koska se polku jo nuorena opittuna ei johda hyvään. Hyvin harva lapsista kuitenkaan on sellaisessa poikkeusasemassa etteivät saisi esim. ruokaa tai puhdasta vettä, sen sijaan avustusten käyttökohteesta ei ole mitään takeita.

Jos avustan jotakuta, syyn täytyy olla persoonallinen ja tilannekohtainen, sillä kaikkia en kuitenkaan voi auttaa, tekipä mitä tahansa - aina kulman takaa löytyy entistä enemmän avun tarpeessa oleva ihminen.

Yleensä näen asian niin, että jo köyhässä maassa matkailu ja siellä kuluttaminen tukee paikallista infrastruktuuria tavalla tai toisella.

24
Eurooppa / Kuinka monessa Euroopan maassa on tallattu?
« : 30.10.2006, 14:53:44 »
27 maata

- Ruotsi
- Tanska
- Viro
- Latvia
- Englanti
- Ranska
- Portugali
- Espanja
- Belgia
- Alankomaat
- Saksa
- Puola
- Tsekki
- Slovakia
- Sveitsi
- Itavalta
- Unkari
- Romania
- Slovenia
- Kroatia
- Bulgaria
- Kreikka
- Kypros
- Turkki
- Italia
- Vatikaani
- Monaco

25
Marokko / Millasta on Marokossa?
« : 30.10.2006, 10:19:31 »
Lainaus käyttäjältä: "india."
Mutta mutta...mitäs mieltä te marokossa joskus olleet olette siitä että kannattaako alkaa säätämään törkeesti päästäkseen marokkoon, kun ei sitten nää muut saman vyöhykkeen maat niin kiinnosta, tai siis kyllä niissäkin periaatteessa ihan kiva olis käydä, mutta ei mikään must. Eli onko marokko oikeasti sen arvoinen?


Kyllä Marokko on sen arvoinen, että siihen reissuun kannattaa jopa vähän säästääkkin. Haastavuudeltaan Marokko voi olla kohteena melko vaihteleva, rippuu paljon siitä missäpäin pyörii. Hyvä startti Afrikan valloitukseen ja kiksejä saa varmasti hiekkamyrskyistä, keitaista ja käsittämättömän kauniista luonnosta.

Marrakeshin tori on aina ollut yksi Afrikan ihmeistä joka herää henkiin vasta auringonlaskun jälkeen. Fiilis on aika sanoinkuivailematon kun yö on 40 yli astetta lämmin, ja savuisella torilla näkee tanssivia kukkoja, käärmeenlumoajia ja tarinankertojia. Päinvastoin kuin esimerkiksi Thaimaassa, nämä asiat eivät ole organisoitu turistiryhmille, vaan ovat aina olleet, ja ovat vieläkin siellä.

26
Lainaus käyttäjältä: "Rommitynnyri"


Joten millaisia kokemuksia Penangista/Georgetownista - vai olisko jokin muu vaihtoehto parempi vai meneekö loppuaika Langkawilla?


Sanoisin että ehdottomasti kannattaa käydä. Mielestäni Georgetown edustaa juuri nuhjuisuudellaan sitä kiinnostavaa kaupunkilais-Malesiaa. Siinä missä KL on kliininen, osittain länsi-saksalaismainen, ja jopa tylsä, GT onnistuu viehättämään britti-arkkitehtuurillaan, roskalavoillaan ja harvinaisen hyvinsyöneillä rotillaan. Nyt täytyy hehkuttaa, mutta juuri GT:ssä on sellaista rosoa ja otepintaa mikä monesta hienosta kaupungista on hiottu kokonaan pois.

Ja sitten se ruokapuoli.. Georgetownista saattaa saada jopa koko Aasian parasta ruokaa. Ainakin kirjo on valtava ja Little Indian safkapaikat vievät pojot kotiin.

27
Lentomatkustus / Paljonko Kantonista Bangkokiin lennot?
« : 12.10.2006, 16:32:32 »
Lainaus käyttäjältä: "Pehri"


Kiitos

Ei löytynyt halpoja (alle 800€) syystä että olemme lentämässä jo 28.12 eli varmaan ensivuoden puolella on sitten halvempia mutta tämänvuoden puolelle ei tuohon hintaan oikeen löydy.


Eipä kestä  :)

Itsekkin kun katselin noita lentoja, niin  ennen 29. päivää ne loppuvat kuin seinään. Ennen sitä tuppasi löytymään vain Finskin suoria. Me löysimme lennot juuri 29.päivälle, joka oli siis ensimmäinen halpa päivä lentää.

Onnea lentojen metsästykseen, toivon mukaan löydätte sopivat :)

28
Lentomatkustus / Paljonko Kantonista Bangkokiin lennot?
« : 12.10.2006, 12:19:51 »
Lainaus käyttäjältä: "Pehri"

Katselin tossa ebookerssin sivuja ja en löytänyt mistään noin 700€ lentoja helsingistä bangkokiin. Löysin kyllä 1500-3000€ meno-paluita mutta "hieman" puhaltelee yli budjetin  :(


Ok, mene sivulle:

1. http://www.ebookers.fi/flights/


2. Valitse:  Bangkok *UUSI  706€ Etihad Airways
listasta

3. Laita vaikka lähtöpäivämääräksi 1.1 ja paluu 17.1

-Varmista että Etihad on valittuna alasvetovalikosta, jossa valitaan ensisijaiset lentoyhtiöt.

4. Hintaa tulee 691 € + verot eli 742 €. Tuohan on halpa verratuna muihin hintoihin siihen aikaan vuodesta.

Kokeile myös muita päivämäärä vaihtoehtoja, en mene takuuseen että nuo ovat halvimmat.

29
Lentomatkustus / Paljonko Kantonista Bangkokiin lennot?
« : 11.10.2006, 23:35:49 »
Lainaus käyttäjältä: "Pehri"
No johan on. Katoin Kantonista Phukettiin lentoja ThaiAirwaysillä ja näyttäisi olevan siinä 600€ pelkkä meno ja toiset 600€ paluu sieltä Kantoniin. Voikohan pitää paikkansa?Matkustuspäivät ovat 29.12.2006 ja takaisin 11.1.2007. Voi kyllä olla että en taas osaa käyttää koko hakuhommaa mutta ikävän kallis tuntuisi olevan :shock:


Suoraan vaan Finskillä ja Atihadilla Bankkuun. Paikalla ollaan 28.12-16.1 ja lennot 745€ + verot eli noin 800 €. Ei paha. Halvemmallakin pääsee jos vekslaa päivillä, muistaakseni halvin yhdistelmä e-bookerssin mukaan tuossa vuodenvaihteen tienoilla oli jotain 700€.

Eli lennot on hankittu ja elämä hymyilee :-)

30
Vähän yli vuoden sisällä on mennyt arviolta noin 7000 euroa. Ei siis mitään ihan halpaa hupia tuo lomien käryttäminen ulkomailla.

31
Eurooppa / Romania...
« : 18.09.2006, 13:00:01 »
Herätetäänpäs tällainen todella vanha topic, mutta sitäkin maukkaampi eloon.

Kahdesti Romaniassa käyneenä olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Romaniasta talvikohteena. Nyt siis talvikokemuksia, kiitos.

Eli rokkaako Bukarest myös talvella ja hukkuuko Sinaialla lumeen? Kuinka paskaista on lumi Sighiasoran kaduilla?

Tästä saa siis jatkaa. Areena on teidän.

32
Jarvis Cocker bongattu Covent Gardenissa, Lontoossa. On noita muitakin, muttei mitään mainittavia.

33
Yleinen / Matkailu ja Suhde.
« : 14.06.2006, 13:13:04 »
Lainaus käyttäjältä: "jane"
On huumaavan mahtavaa jakaa toisen kanssa se elämänsä kaikkein tärkein - matkailu. Erityisestikin, koska itse reissaaminenkin yhdessä onistui maailman mahtavimmin!!!!!!


Onhan matkailu toki yksi elämän tärkeistä asioista, mutta minä näen sen vain palasena kokonaisuutta. Enemmänkin muotoilisin asian niin, että ne asiat joista arjessani ja elämässäni en ole ennen pitänyt, matkailu on tuonut ne uuteen valoon.

Matkailu arvartaa ja jos pääsee hedonismista ja muusta skeidasta eroon, tajuaa ettei muissa maailman kolkissa mene ihan yhtä lujaa kuin täällä.

Kuulostaa todella typerältä fraasilla ja hehkutuksen pilaajalta, mutta kyllä esimerkiksi laitan kumppanini ja jopa oman terveydentilani yhteisen matkailuharrastuksemme edelle. Niin varmasti sinäkin, sitä en yhtään epäilekkään. Se vain todistaa sen ettei matkailu kaikesta huolimatta ole elämän tärkein asia.

34
Varusteet ja pakkaaminen / Ohut pyyhe
« : 13.06.2006, 14:44:38 »
Retkipyyhkeestä maksaminen on useimmissa tapauksissa aika turhaa. Tai sanotaan niin, että lantit voi sijoittaa johonkin tarpeellisempaankin ellei sitten satu olemaan kupeessa valtavasti extraa. Retkipyyhkeeksi käy ihan hyvin ohut froteepyyhe mallia Viking Line.

35
Ylipaino on varmasti herkkä keskustelun aihe, sillä aina kun keskustellaan aiheesta yleisesti on vaarana että joku ottaa sen henkilökohtaisesti. Hyvälle keskustelulle on ominaista se, että asioita pohditaan monelta eri kantilta, toki omat henkilökohtaiset kokemuksetkin ruokkivat keskustelua eteenpäin.


Yritin googlettaa tähän linkkiä turhaan koska en sitä löytänyt, mutta jostain luin että amerikkalaisten nuorten naisten keskimääräinen paino on noussut 60-luvulta lähtien 20 kiloa. Keskipituus oli muistaakseni noussut vain kaksi senttiä.

Joskus sata vuotta sitten lihavia ihmisiä ei juuri käytännössä ollut, joten jossain mättää. Eikä asiaa ole vaikeaa paikantaa:

http://www.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_1999/29.lokakuu/fat4399.htm

Lisäys:
"Amerikkalaisen Physicians Weekly-lehden mukaan ylipainoisten määrä USA:ssa on kasvanut 100% viimeisen 7 vuoden aikana."

36
Aasia / Re: Varoitus Indonesian matkaajille
« : 17.05.2006, 14:18:05 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
Matkatavarat tulee sulkea siten, etteivät ulkopuoliset pääse huomaamatta avaamaan niitä tai laukkujen sivutaskuja. Eräillä lentokentillä on mahdollista kääriä matkatavarat tiiviiseen muovikelmuun.


Täyttä asiaa Fishbonelta ja täytyy pitää mielessä jos tänä kesänä tulee Indonesian puolelle matkustettua. Indonesia on hyvinkin varteenotettava vaihtoehto sillä sadekausi on siellä on heinäkuussa ohi.

37
Lentomatkustus / Finnair vs muut yhtiöt
« : 15.05.2006, 16:31:47 »
Australian Airlines ei ainakaan pidä matkustajiaan nälässä tai janossa kaukolennoillaan. Annetaan siis lokkipysti sinnepäin.

38
Lainaus käyttäjältä: "matami"
Moikkelis! Ni viel sitä et kannattaako sellane reitti ku:

BERLIINI-KRAKOVA-PRAHA-ATEENA-ROOMA-FIRENZE-BERN-PARIISI-CORK-DUBLIN-GLASGOW-BATH-LONTOO,

olisiko liian kunnianhimoista :?  mutta siis me lennetään berliiniin 16pvä ja reilikortti alkaa vasta 18pvä, ku hypätään junaan ja matkataan krakovaan.


Väli Praha-Ateena tulee olemaan hidas, koska te todennäköisesti menette reittiä Budapest-Bukarest-Sofia-Thessaloniki-Ateena. Äkkiseltään en nyt tuntimäärää pysty tarkalleen arvioimaan, mutta se tulee olemaan kauan. katso täältä kesto: http://www.bahn.de

Romania on mielestäni ehkä parasta Itäistä-Eurooppaa, mutta jos se ja Bulgaria ei niinkään kiinnosta, kannattaa ehkä harkita tuota Ateenaakin. Ihan rehellisyyden nimissä pelkästään jo Italiasta löytyy valtavasti tarjontaa sen tilalle, ellei sitten mytologiat vie voittoa :) Budapestista pääsee näet leikkaamalla hyvin suoraan Triesteen tai sitten voi mennä Kroatiaan hengailemaan. Aika monta päivää ja juna-mailia säästää tällä.

39
Olettekos kuulleet... / Re: jep jep
« : 05.04.2006, 15:43:57 »
Lainaus käyttäjältä: "Alex09"

Ekana olin ovesta sisällä. Täpöä Argos halliin ja siltikin vasta numero 46! Mistä ne muut ehti. Ei ainakaan mun ohi tullu kukaan?


On siis pakko olla joku nopeampikin reitti kuin Akateemista JA La Famigliaa vastapäätä olevat sisäänkäynnit. Veikkaisin Mannerheimintien paperiosastoa nopeimmaksi, tosin ruhkaa riittää näemmä jo aikaisin.

40
Olettekos kuulleet... / Hullujen Päivien tarjouslennot
« : 05.04.2006, 10:18:58 »
Yesh, taskussa on vuoronumerolla 56 ostetut lennot Bankkuun juuri haluamille päiville heinäkuulle :D

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 16