Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - box

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Vs: Raskaana matkustaminen
« : 20.05.2012, 15:38:03 »
Kiitos haint kun kerroit kokemuksistasi. Niinhän se on, että mitään ei elämässä saa, jos kaikkea pelkää.
Olen nyt päättänyt aika varmasti, että otan riskin ja lähden tuonne Atlantin toiselle puolelle. Siellä en vielä tiedä minne, kyllä se Kanada aika paljon kiinnostaisi. Brasilia olisi tietysti halvempi kun budjetti nyt ei kovin iso ole. Sitten täytyy vaan hommata matkavakuutus joka kattaa jos raskaudessa on jotain ongelmia ilmennyt matkan oston jälkeen eikä voikaan lähteä. Että on edes mahdollisuus anoa takaisin matkarahat.. Toivon mukaan niin huonoa onnea ei ole ja päästään matkaan.

2
Yleinen / Vs: Raskaana matkustaminen
« : 18.05.2012, 08:02:13 »
Joo no ei se mieheni varmasti ihan ole tajunnut, että mitä kaikkea pitää ottaa huomioon jos lähtee maha pystyssä reissaamaan.. Tieto raskaudesta on vielä niin tuore, että hyvä kun itse muistaa olevansa pieniin päin. Ja ennen sitä tietoa olimme ajatelleet lähteä reissaamaan juuri ko. maihin, mutta vasta ensi vuoden puolella.
Tosin rinkka selässä nyt en ajatellutkaan kuljeskella, eikä käsittääkseni Intiassa ole silloin niin tukalan kuumaa. Siirtymävaiheissa toki pitää kanniskella, mutta käsimatkatavaroilla lähdin  puolen vuoden maailmanympärysmatkallekin, joten kantamukset parin viikon reissua varten ovat niin kevyet et selvitään varmasti vain miehen rinkalla.
Ihan itse haluaisin mennä Euroopan ulkopuolelle kun on tuo Eurooppa tullut koluttua jo niin moneen kertaan. Ei tässä nyt ketään olla pakottamassa yhtään minnekään. Ja tosiaan lapsenkin kanssa aiotaan reissata, oli vähän hölmösti muotoiltu tuo lause aloitusviestissäni, ei se mikään este ole itse matkustelulle, mutta kyllä se aina vähän aikaa rajoittaa.

Ihan hyviä pointteja on kyllä tullut kaikilta ja matkakohde-ehdotuksia, kiitos paljon!

3
Yleinen / Raskaana matkustaminen
« : 17.05.2012, 18:59:22 »
Olemme päättäneet lähteä vielä kerran ennen muksun tuloa reissaamaan. (Reissuajankohtana Rv 24-26).
Emme ole vielä varanneet matkaa  tai päättäneet edes tarkalleen mihin menemme. Mieheni haluaisi lähteä reppureissulle Intiaan, Nepaliin tai Sri Lankaan, mutten tiedä onko liian epähygieeniset olot, kun on sadekausikin päällä? Olen kyllä ollut puoli vuotta Kaakkois-Aasiaa kiertämässä viime vuonna joten tiedän suunnilleen mitä odottaa, mutta Intia taitaa olla vielä pahempi paikka :)
Lähinnä mietin niitä tauteja ja mahdollisuutta päästä hoitoon jos jotain tapahtuu
Ja mahdollisuutta siihen, että jos on todella väsynyt olo niin kohteessa on mahdollista harrastaa jotain leppoisampaakin tekemistä. Toisekseen en ole koskaan aikaisemmin ollut raskaana, joten en osaa kuvitella millainen olo noilla viikoilla voisi olla reissun päällä.
Tähän mennessä (kolmannella kuulla kohta) tuskin muistan olevani raskaana, kun missään ei oikein tunnu miltään.
En missään nimessä halua lähteä minnekään Euroopassa tai perus Thaimaa-reissulle...

Mutta siis itse aihe taitaa olla, että otan mielelläni vastaan suosituksia mihin kannattaisi tässä tapauksessa suunnata, aikaa meillä on vain lähes 3 viikkoa. Suunta voi olla itään tai länteen, mutta pois Euroopasta.

4
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 22.04.2010, 20:13:01 »
No hyvä jos jollain on aikaa ja malttia kahlata monta sataa viestiä :)

Kiitos sinulle kovasti vastauksesta!!

5


Viesti siirretty aiheeseen liittyvään ketjuun. Heloriina/mode


Ei kait näitä kukaan lue enää tälläsen viestiketjun päästä. Loputtomiinko viestejä yhdistetään näin? huuuuhh..täytyypi koittaa saada vinkkejä sitten toisaalta.

6
Moi!

Olisin tiedustellut tapahtumista Uudessa-Seelannissa helmi-maaliskuun aikana. Olemme menossa sinne vuoden päästä.
Olen netistä koittanut etsiä, muttei kauheasti ole löynynyt. Eli jos tiedät  jotain mielenkiintoisia tapahtumia, mtä ei kannata missata tai tietysti jotain ihan nähtävyyttäkin, vinkkejä reissaajille yms. (nähtävyyksistä kyllä löytyy hyvin tietoa, mutta aina voi mennä jotain ohitse).

Kiitos mikäli vaivaudut vastaamaan!

Viesti siirretty aiheeseen liittyvään ketjuun. Heloriina/mode

Sivuja: [1]