Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - box

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Raskaana matkustaminen
« : 17.05.2012, 18:59:22 »
Olemme päättäneet lähteä vielä kerran ennen muksun tuloa reissaamaan. (Reissuajankohtana Rv 24-26).
Emme ole vielä varanneet matkaa  tai päättäneet edes tarkalleen mihin menemme. Mieheni haluaisi lähteä reppureissulle Intiaan, Nepaliin tai Sri Lankaan, mutten tiedä onko liian epähygieeniset olot, kun on sadekausikin päällä? Olen kyllä ollut puoli vuotta Kaakkois-Aasiaa kiertämässä viime vuonna joten tiedän suunnilleen mitä odottaa, mutta Intia taitaa olla vielä pahempi paikka :)
Lähinnä mietin niitä tauteja ja mahdollisuutta päästä hoitoon jos jotain tapahtuu
Ja mahdollisuutta siihen, että jos on todella väsynyt olo niin kohteessa on mahdollista harrastaa jotain leppoisampaakin tekemistä. Toisekseen en ole koskaan aikaisemmin ollut raskaana, joten en osaa kuvitella millainen olo noilla viikoilla voisi olla reissun päällä.
Tähän mennessä (kolmannella kuulla kohta) tuskin muistan olevani raskaana, kun missään ei oikein tunnu miltään.
En missään nimessä halua lähteä minnekään Euroopassa tai perus Thaimaa-reissulle...

Mutta siis itse aihe taitaa olla, että otan mielelläni vastaan suosituksia mihin kannattaisi tässä tapauksessa suunnata, aikaa meillä on vain lähes 3 viikkoa. Suunta voi olla itään tai länteen, mutta pois Euroopasta.

Sivuja: [1]