Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - G A Wallin

Sivuja: [1]
1
Tiedättekö, onko Ryanairillä korkeammat hinnat heinäkuussa kuin muulloin?

Eli esim. nyt talvella on edulliset hinnat ainakin koska eipä ole oikein sesonki. Tarkoituksena on ostaa heinäkuulle lennot Edinburgh-Dublin-Edinburgh. Nyt näyttäisi esim. maaliskuussa maksavan ko.  meno-paluu jotain alle 100 euroa (jos ei ota huomioon noita Ryanairin huipputarjouksia).

2
Yleinen / Matkailukokemuksia Ramadanin aikana
« : 11.10.2005, 10:22:19 »
Nyt kun taas on menossa tuo muslimien Ramadan-kuukausi niin olisi mukava kuulla kokemuksia arabimaissa Ramadanin aikana matkaileilta. Millaisia havaintoja teitte? Miten vaikutti lomakokemukseenne? Haittoja? Hyötyä?

Itse en ole Ramadanin aikana arabimaissa matkaillut, joten omaa kokemusta minulla ei ole.

3
Tuolla toisella palstalla Latex mainitsikin että 169 eurolla pääseen 15 päiväksi Tunisiaan. Vastaavasti on päässyt jo jokin aikaa 149 eurolla viikoksi Sousseen ja eri puolilta Suomea on päässyt suorilla lennoilla jopa 199 eurolla viikoksi Tunisiaan. Mistähän tämä johtuu? Vuosi sitten ei ollut yhtään matkaa edes hintaan 199 Helsingistä alkaen.

Pelkäävätkö tavalliset tallaajat islamilaisia maita tänä syksynä (vrt. Lontoon iskut ja Egypti)? Sama hinta-alennus on kohdannut Turkkia, joka on potenttiaalinen terrorikohde kai. Muihin maihin ei ko. alennuksia ole ollut.

4
Lentomatkustus / Mikä on paras Ryan airin lentokohde?
« : 08.08.2005, 13:09:49 »
Eli otsikossa olikin jo kysymys. Ei ole pakko edes itse olla käynyt. Mikä kohde vaikuttaa teistä hyvältä/olette kuullut että on hyvä? Siis nimenomaan kohde johon ryanair lentää, ei siis joku 100 kilsan päässä ryanairin lentokentästä oleva kohde.

5
Mikä on mielestänne paras ostamanne meno-paluu halpalentomatka? Itse en ole ihan halviksia ostellut, mutta varmaan joku Blue1 Hki-Köpis-Hki 116 euroa ja ilmaista viinaa koneessa viisi paukkua/suunta.

6
Lentomatkustus / Lentokoneesta saadut sairaudet
« : 01.08.2005, 12:39:21 »
En tarkoita sukupuolisairauksia, mutta muuten olen huomannut että syksyisin ja talvisin saa aika mittavalla prosentuaalisella todennäköisyydellä jonkin flunssan tai superflunssan lentokoneesta. Suomalaiset kun ovat silloin sairaana ja pienessä lentokoneessa mukavasti taudit leviävät jo muutaman tunnin lennon aikana.

Sentään kesäisin voi lennellä ilman tautiriskiä kun suomalaiset ovat terveinä.

Koittakaa pliis olla pärskimättä vierustoverin silmille tänä syksynä ja tulevana talvena :)

7
Käykääpäs tsekkaamassa: http://www.supersaver.fi/

Vaikuttaa toimivalta ja sangen nerokkaalta systeemiltä.

8
Millaisia kokemuksia teillä on matkalaukkujen katoamisista lennoilla? Omasta kokemuksesta tuntuu, että esim. kun on lennonvaihtoja, ei ole mitenkään harvinaista että ne katoavat. Itse aina haluan ottaa lennon vaihdon aikana matkalaukun ulos koneesta jos vaihtoaikaa on riittävästi. Tietääpähän ainakin, että kyllä se laukku vielä siinä vaiheessa oli mukana kulkenut.

9
Yleinen / Pääkaupunki vai joku muu kaupunki/kylä?
« : 31.05.2005, 10:41:54 »
Mitä mieltä olette, menettekö mieluummin pääkaupunkeihin vai pienempiin kaupunkeihin tai peräti kyliin? Tässä alustusta: mielestäni aloittelevat matkailijat (reilaajat) menevät aina pääkaupunkeihin: Rooma, Budapest, Praha, Wien, Berliini, Kööpenhamina, Pariisi, Barcelona/Madrid. Se on ymmärrettävää, koska ko. kaupungit ovat "legendaarisia" ja niissä on hyviä nähtävyyksiä (joku kuuluisa patsas tai rakennus).

Nyt kun itse olen kiertänyt pääkaupungit, eikä niihin ole enää "pakko" mennä (voi sanoa kavereille, että joo kyllä meitsi on käyny Roomassa), on paljon antoisampaa mennä pieniin kaupunkeihin, jossa aistii ko. MAAN fiilikset 100 kertaa paremmin. Isot kaupungit ovat kaikki kansainvälisiä ja siksi eivät läheskään niin omaleimaisia kuin pienet kaupungit/kylät kuin luullaan. Ihmisetkin ovat pienissä paikoissa enemmän sen maan tapaisia. Vrt. vaikkapa Riika ja joku "1700-luvulla" elävä pieni kylä Latviassa. Kumpi on enemmän Latviaa ja kumpi on lähempänä suomalaista meininkiä? Eikös sitä juuri erilaista ja erilaista kulttuuria haeta ulkomailta?

Sivuja: [1]