Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Leeni

Sivuja: [1]
1
Japani / Kielikurssit Japanissa
« : 23.05.2009, 10:28:56 »
Onko kenelläkään kokemuksia japanin kielen opiskelusta Japanissa? Olen hieman japania opiskellut ja kiinnostaisi saada vahvempi kielitaito. Olen tässä yrittänyt googlettaa jotain halpaa kielikurssia (jos sellaista nyt on olemassakaan). Vaihtoon en enää pääse, joten omatoimisesti kurssi on hoidettava. Jos jollain on kokemuksia, niin mielelläni niistä kuulisin.

2
Olisiko kellään kokemuksia AIESEC-järjestöstä? Minut on hyväksytty mukaan "vaihtoon", mutta noista heidän tiedotustilaisuuksistaan jäi hieman epäilyttävä fiilis. Olen saanut jälkikäteen kuulla kaikenlaista infoa (ihan yleisluontoista tieto työnhausta jne.), jota ei näissä tilaisuuksissa kerrottu. On vähän epävarma olo siitä, kuinka homma loppuviimein toimii ja mitä kaikkia yllätyksiä sieltä vielä tulee esiin. Tämän takia nyt hieman kyselisin, että minkälaisia kokemuksia muilla on ollut tästä järjestöstä ja sitä kautta saatavista töistä ja onko homma toiminut ihan ok. Osallistuminen maksaa kuitenkin 150e, jota en haluaisi tuhlata ihan turhan takia. Kertokaahan kokemuksianne! :)

3
Varusteet ja pakkaaminen / Top10 - Survival Kit Aasiaan
« : 14.07.2005, 11:42:27 »
Moi!

Olen lähdössä kiertelemään Intiaan, Kiinaan ja muualle Kaakkois-Aasiaan. En ole ennen käynyt sielläpäin, joten nyt haluaisinkin kuulla mitä olisi hyödyllistä ottaa sinne mukaan! Enkä nyt tarkoita mitään vaatteita, lääkkeitä, kameraa yms., vaan jotain sellaista mitä ei välttämättä ihan heti ajattelisi, kuten vessapaperia, taskulamppu, nippusiteitä repun "lukoiksi" jne. (tietenkin riippuu varmaan matkailijan kokemuksesta, mikä tavara on itsestäänselvyys matkalla ja mikä ei)
Haluan kuulla myös kaikki hyvät niksit, joita itse olette käyttäneet matkan aikana, kuten juuri tuo nippuside systeemi, en olisi sitä varmaan itse tullut ajatelleeksi.

4
Terrrve!

Ajattelin lähteä ensi syksynä vaihtoon. Nyt täytyisi sitten valita ranska vai saksa. Eli Montpellier vai Hof. Jos jollain on kokemuksia jommasta kummasta paikasta, niin otan mielelläni niitä vastaan!!  ??? Tarvitsisi maanantaihin mennessä päättää...

5
Eurooppa / Wien
« : 07.04.2003, 08:23:11 »
Terve!

Lähden keskiviikko aamulla Wieniin viikoksi. En tiedä paikasta juuri mitään, joten jos viitsitte antaa TOP10-nähtävyydet, joita kannattaa käydä katsomassa. En taida itse ehtiä ottaa selvää enää, ku olen nää pari päivää aamu kahdeksasta ilta yhdeksään töissä... viimehetken tienestejä ansaitsemassa  :) Kaikki yleiset turistinähtävyydet, sekä teidän omat pienemmät löydöt matkan varrelta käyvät.

Kiitos!

Sivuja: [1]