Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Leeni

Sivuja: 1 [2]
21
Lainaus
Eiköhän kannattais miettiä et haluaako oppia ranskaa vai saksaa?

No mulle nyt on peraatteessa ihan sama opinko ranskaa vai saksaa, kunhan se kielitaito paranee edes jommassa kummassa. Sen takia ajattelin vähän katella, kumpi kaupunki olisi mukavampi.

Mutta itse asiassa olen tehny jo päätöksen. Kuulin ikäviä kokemuksia parilta edelliseltä vaihtarilta siitä Montpellierin koulusta (ei siis kaupungista), joten ajattelin näin ensikertalaisena valita ehkä hieman helpomman tien ja lähteä saksaan Hofiin. Lisäksi meidän koulu on ollut kauemmin yhteistyössä tämän saksalaisen koulun kanssa, joten senkin takia kaikki paperisotkut voisivat luistaa ehkä hieman paremmin siellä saksassa.

Mutta kiitoksia avusta!  :)

22
Terrrve!

Ajattelin lähteä ensi syksynä vaihtoon. Nyt täytyisi sitten valita ranska vai saksa. Eli Montpellier vai Hof. Jos jollain on kokemuksia jommasta kummasta paikasta, niin otan mielelläni niitä vastaan!!  ??? Tarvitsisi maanantaihin mennessä päättää...

23
Yleinen / Re: Mistä rahat?
« : 03.03.2003, 11:16:25 »
Lainaus

Word! Sama ongelma. Meistä pitäis varmaan tehä kaverit  8)


Se vois ratkaista tämän ongelma!  ;)

24
Yleinen / Re: Mistä rahat?
« : 28.02.2003, 15:19:18 »
Mulla on enemmänkin ongelmana se, miten saan kaverin reissuille mukaan! Moni ois halukas lähtemään matkalle, mutta kun kellään ei ole ikinä varaa! Mielestäni on kuitenkin hauskempi matkustella kaverin kanssa kuin yksin.

25
Tyhmät kysymykset / Re: halvemmat kamat mukaan!?
« : 08.04.2003, 11:16:30 »
Mä oon pitäny melkein periaatteena sitä, että älä ota mitään mukaan, mitä et halua kadottaa. Sillä ehdolla tietysti, että sen voi jättää pois. Et varmaan halua kadottaa passiasikaan, mutta sitä nyt harvemmin kannattaa kotiinkaan jättää, jos reissata meinaa.  :)
Yleensä otan sen halvemman vaihtoehdon mukaani, jos sellainen on.

26
Eurooppa / Re:  Wien
« : 08.04.2003, 09:29:06 »
Joo tarkennetaan... Noista omatoimimatkailun yleisistä.

27
Eurooppa / Re:  Wien
« : 08.04.2003, 09:26:48 »
Lainaus
Tuossa on jo Wien-topic!

Katsos vaan, niinpä onkin! Yritin katella, josko täällä ois ollu jo jotain juttua Wienistä, mutta tuli taas tässä kaikessa kiireessä katottua pelkästään yleisistä.  ::)
Kiitos!

28
Eurooppa / Wien
« : 07.04.2003, 08:23:11 »
Terve!

Lähden keskiviikko aamulla Wieniin viikoksi. En tiedä paikasta juuri mitään, joten jos viitsitte antaa TOP10-nähtävyydet, joita kannattaa käydä katsomassa. En taida itse ehtiä ottaa selvää enää, ku olen nää pari päivää aamu kahdeksasta ilta yhdeksään töissä... viimehetken tienestejä ansaitsemassa  :) Kaikki yleiset turistinähtävyydet, sekä teidän omat pienemmät löydöt matkan varrelta käyvät.

Kiitos!

Sivuja: 1 [2]