Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Orkesteri

Sivuja: 1 ... 12 13 [14]
261
Junamatkustus / Pariisi-Berliini, Berliini-Malmö
« : 02.06.2010, 11:12:10 »
Kesän reilisuunnitelmaan kuuluu kaksi verraten suosittua yöjunayhteyttä: Pariisi-Berliini ja Berliini-Malmö. Suosittelettoko varaamaan näihin juniin paikkaliput jo Suomesta (joko VR:n kautta tai suoraan puhelimitse) vai riittääkö varaaminen paikan päältä pari päivää aikaisemmin?

Matkalaisia on kaksi, ja meille riittävät istumapaikat, mutta hostellivarauksien vuoksi meille olisi tärkeää päästä haluamiimme juniin. Aikaisemmat kokemuksemme ovat ajalta, jolloin käytännössä mihinkään ei tarvinnut varata paikkalippuja, mutta nykyään systeemit ovat ilmeisesti kovasti toisenlaiset. Arvostaisin, jos jollakulla olisi tuoretta tietoa.  :)

262
Tällä hetkellä Stadiumissa on myynnissä E ADV TRAV BP45L S10 -nimihirviöllä siunattu 45-litrainen, joka kuulostaa kovasti samanlaiselta kuin EskoKarhun mainitsema reppu. Näyttääkö tutulta?

Tilasin tällaisen kokeiltavaksi lähi-Stadiumiin, kun siellä ei sattunut hyllyssä olemaan, ja raportoin mielelläni fiiliksiäni, jahka pääsen sovittamaan. 60 eruroa olisi hyvin passeli hinta kantolaitteesta, joka toimisi niin arjen kamankuljetustarpeissa kuin tämän kesän reililläkin. Omat tarpeeni olisivat nimenomaan 40-50 litran koko, käsimatkatavarakelpoiset mitat, käytön helppous ja alhainen hinta.

Sivuja: 1 ... 12 13 [14]