Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Orkesteri

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
41
Jos budjetti venyy, niin Sonyn RX100 vaikuttaa aika huikealta pokkarilta. on erinomaista ja koko on vain vähän Canonin S100:aa suurempi. Zoomiahan ei sitten ole nimeksikään jne. Ostan heti, kun hinnat tippuvat säällisiin lukemiin. Pokkarit ja minijärkkärit ovat nykyisin todella hyviä, joten jos pärjää ilman full frame -sensoria ja vaihto-objektiiveja, en näe järkkäreille juuri tarvetta reiliolosuhteissa. Tietenkin jos matkan pääasiallinen tarkoitus on saada mahdollisimman hyviä kuvia kaikenlaisista kohteista eri valastusolosuhteissa, painavampi kamerakassi on perusteltu. Itse olen luopunut järkkäristä eikä ole tullut ikävä. Paras kamera on se, joka on aina mukana.

42
Ihme jollotusta, UsvaAuer. Puhelimesta pitäisi luopua, mutta itse olet kuitenkin tunkemassa mukaan pyjaman ja päiväkirjan. Voisiko tästä päätellä, että ihmiset arvostavat reissussa erilaisia asioita? Rogerin tekemät valinnat ovat vähintäänkin yhtä johdonmukaisia kuin muidenkin tässä ketjussa tavaravalikoimaansa esitelleiden. Niiden kimppuun hyökkääminen tuollaisella quotesalaatilla ei minusta ole kovinkaan asiallista. Toivottavasti tulkitsin viestisi sävyn täysin väärin.

43
Hyvin kiinnostavaa, Roger. Oletkin ehkä tietoinen, että Rolf Potts matkusti maailman ympäri niinikään ilman minkäänlaista kassia tai nyssäkkää. Ainakin tämä todistaa, miten vähällä on mahdollista nauttia reissaamisesta, mutta itselleni tulisi kyllä alaston olo ilman laukkua, koska kotopuolessakin kuljen sellaisen kanssa ehkä 80 % ajasta. Reisitaskuhousut eivät myöskään oikein kuulu tyyliini. Mutta peukku täältä ilmeisen onnistuneille pelkistämispyrinnöillesi!

44
Yleinen / Vs: Kampaajalle/parturiin reissulla
« : 20.02.2013, 12:27:36 »
Kuva halutusta hiusmallista kännykän muistissa ei paina mitään ja lisää onnistumisen todennäköisyyttä huomattavasti riippumatta siitä, missä hiuksiaan leikkauttaa. Mä vien tutullekin parturille usein kuvan, koska asioiden selittäminen parturitermein ei ole aina helppoa.

45
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Rappioketju
« : 11.02.2013, 18:36:20 »
Pika-apua saa tästä linkistä.

46
Mitä käyttämäsi lentoyhtiön matkatavaraohjeissa sanotaan?

47
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Rappioketju
« : 03.02.2013, 10:31:35 »
Menkää antamaan palautetta tytöille itselleen, jos ärsyttää.
Uskotko todella, että viestien takana on kaksi naista?

48
Miksi yksilöidä juuri nuoret huonoiksi pakkaajiksi? Nuorilla on usein vähän kokemusta yksin pärjäämisestä ja itsenäisestä matkustamisesta, mutta toinenkin syy löytyy. Pakkaamisessa on kysymys arvovalintojen tekemisestä, ja nuoren arvot ovat vasta muotoutumassa. Kysymykset siitä, millainen matkailija olen ja mitä todella tarvitsen, kytkeytyvät suurempiin kysymyksiin identiteetistä ja itsetuntemuksesta. Epävarmat aikuiset syyllistyvät samanlaisiin pakkaamissynteihin.

49
Tai ota mukaan vähemmän tavaraa. Pakkaamistaitoa on myös se, että osaa menestyä pienemmällä määrällä roinaa.

50
Ylläpito tiedottaa / Vs: Parannuksia keskustelufoorumiin
« : 01.02.2013, 11:54:23 »
Kiitos!

51
Ylläpito tiedottaa / Vs: Parannuksia keskustelufoorumiin
« : 27.01.2013, 21:31:30 »
Kiitos päivityksestä. En ole huomannut mitään varsinaisia ongelmia, mutta foorumin oletuskirjasinlaji lyö vähän silmille. Fontti on tosi kapea ja vähän vaikealukuinen, kuin zoomaamalla kutistettu. Voisitteko vaihtaa fontin vaikka kahdentoista tai kolmentoista pisteen Verdanaksi?

52
Yleinen / Vs: Yksin Aasiaan 2 lapsen kanssa
« : 23.01.2013, 12:39:21 »
Lasten saama opetus kiinnostaa. Et siis opeta lapsia itse, vaan he saavat etäopetusta Suomesta käsin? Miten tämä järjestyy? Seuraavatko he suomalaista opetussuunnitelmaa? Entä kokeet jne.?

53
Eikö hikoilevan selän ongelman voisi ratkaista myös olkalaukun käytöllä? Valinnanvaraa ainakin riittää. Onko erityisiä syitä, miksi etsit juuri reppua?

54
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 21.01.2013, 20:30:02 »
Riippuu kentästä. Esimerkiksi Charleroin kentällä kaikiille matkustajille sallittiin täksärikassi, ja tähän oli myös Ryanairin tyytyminen.

55
Kartta + netti olisi se mitä laitteelta haluaisin.
Sitten puhelin riittää. Viisituumaisen Galaxy Noten ruudultaa katselee vaikka elokuvia bussimatkojen ratoksi, ja akun saa vaihdettua, jos ei pääse lataamaan. Tabletit ovat kivoja mutta eivät reissukäytössä parhaimmillaan. Esimerkiksi karttaa voi lukea kävellessä kätevämmin puhelimesta. Hotellin sängyssä loikoillessa on toki kiva hipelöidä kymppituumaista. (Okei, lopetan nyt.)

56
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Rappioketju
« : 01.01.2013, 16:39:15 »
Kiitti. Hauskakin vitsi alkaa väsyttää, kun se toistuu riittävän usein.

58
Olen koettanut opetella pois tavasta hokea, miten minulla ei ole aikaa johonkin, ja korvata sen sanomalla, ettei se minulle nyt tärkeää. Tämä on johtanut joihinkin aika perversseihin tilanteisiin, kun uusi kielenkäytön tapa pn paljastanut nurinkurisen arvojärjestykseni. "Kyllähän mä kävisin lääkärissä, mutta nyt ei ole ollut aikaa" kääntyy muotoon "Kävisin lääkärissä, mutta terveys ei ole mulle nyt tärkeää", ja "En ole ehtinyt lenkille" on suomeksi "Hyvä kunto ei ole mulle nyt tärkeää".

Yllättäen esimerkiksi matkailua on nyt paljon helpompi lykätä tulevaisuuteen, kun olen huomannut, miten paljon muita, tärkeämpiä asioita elämässäni on. Olisi kaikkien kannalta parempi, jos ihmiset uskaltaisivat vastata näihin reissukysymyksiin, ettei heitä kiinnosta tai että se ei ole tärkeää. Harvalle ihmiselle matkailu on mikään ykkösasia, mutta ainakin nuorilta aikuisilta selvästi odotetaan, että siitä pitäisi olla hyvinkin kiinnostunut.

59
Mistä siis syntyy kuva, joka esittää Suomen takaperoisena junttilana?
Tällaiset asenteet kertovat luultavasti enemmän esittäjästään kuin suomalaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta sinänsä. On totta, että jotkut suomalaiset olisivat arvojensa, arvostustensa, persoonallisuutensa ja muiden piirteidensä puolesta enemmän kotonaan toisenlaisissa ympyröissä. Omat kohtaamiseni Suomea tällaisin sanakääntein mollaavista suomalaisista saavat minut kuitenkin uskomaan, että monien suhtautumiseen vaikuttavat ennen kaikkea omat henkilökohtaiset traumat, yksittäiset ikävät kokemukset tai esimerkiksi tarve saada statusta omassa urbaanien maailmankansalaisten viiteryhmässä.

60
Pohjoismaat / Vs: Kööpenhamina
« : 14.11.2012, 17:57:04 »
Mikkelleristä tuli mieleen: missä Kööpenhaminassa voi parhaiten tutustua paikallisten (ja muiden eurooppalaisten) pienpanimoiden oluttarjontaan? Avainkriteereinä laaja valikoima, viihtyisä istuskelumiljöö ja asiantunteva henkilökunta, joka jaksaa antaa suosituksia.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14