Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Putangitangi

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 06.07.2010, 13:27:30 »
Mulla on semmoinen hyvin hatara muistikuva, että ne tarvittaessa suihkuttelevat tullissa jotain desinfiointiainetta kengänpohjiin ja tää operaatio tapahtuu ihan hetkessä, joten kannattaa suosiolla kirjata ne siihen korttiin. Yhtä hatara muistikuva on siitä, että sitä desinfiointia ei tehdä, jos pohjissa ei ole näkyvää likaa. Joku, joka on ollut siellä viimeaikoina, voi varmaan täsmentää.
 

Jotakuinkin näinhän se menee, tosin jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin TULLI ei ole erityisen kiinnostunut maahan tuotujen esineiden puhtaudesta vaan niiden arvosta. Jos kaavakkeesta rastittaa liikkuneensa metsässä viimeaikoina tai tuovansa vaelluskenkiä tms. tavaraa mukanaan niin MAF:n edustaja mahdollisesti haluaa tarkistaa ja tarvittaessa desinfioida tavarat.
Itselläni ei mitään ongelmia koskaan ole MAF:n, Immigrationin tai tullin kanssa ollut mutta sen olen havainnut että kaavakkeen kysymyksiin kannattaa vastata aina rehellisesti. Kaikki matkatavarat läpivalaistaan juuri ennen ulos pääsyä ja jos läpivalaisussa laukusta löytyy kuraiset vaelluskengät sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, eikä niistä ole kaavakkeessa maininnut, niin varmasti saa sakot.

2
Perheemme on muuttamassa Uudesta Seelannista takaisin Suomeen vuodenvaihteen jälkeen ja paljon tavaraa olisi myynnissä Aucklandissa, mm.

Auto + GPS navigaattori, miesten polkupyörä, puutarhakalusteet, sänky, pari vaatekkaappia, sohva, ruokapöytä + tuolit, pari lipastoa, televisio, vahvistin + kaiuttimet, astioita + voileipägrilli + yleiskone + muuta ruoanlaittoon liittyvää, vauvan sänky, ynnä muuta!

Jos joku sattumalta on muuttamassa Suomesta tännepäin samoihin aikoihin, olisi kaikki kodin perustarpeet mahdollista ostaa meiltä. Lisätietoja saa yksityisviestillä, tai sähköpostitse : [email protected]

Sivuja: [1]