Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - einiintarkea

Sivuja: [1] 2
1
Vastaanpa itse itselleni niin voi joku muu myöhemmin mahdollisesti hyötyä.
Eli Sunny Beachilta pääsee noin tunnin välein Burgasiin. Matka kestää noin tunnin. Lippu maksoi 6 levaa per suunta. Burgasin linja-autoaseman luona on myös rautatieasema. Lippu ostetaan bussista suoraan. Bussissa jopa oma rahastaja. Sunny Beachin bussiasema on hieman rähjäinen, mutta homma toimii. Burgasin asema siisti ja selkeä.

2
Huonoa ilmaa tiedossa reissulle ihan joten suunnitelmana olisi ajaa bussilla ja tutkia aluetta tällä tavalla. Miten helposti lippujen ostaminen onnistuu turistilta joka ei puhu muuta kuin englantia?

3
Tyhmät kysymykset / Vs: Lento + hotelli yhdelle
« : 04.02.2019, 01:25:54 »
Rantapallon: https://www.rantapallo.fi/ haulla löytyi TOP10 Matkatarjoukset: https://www.top10matkatarjoukset.com/
Tätä kautta löytyi alle 300 all inclusive reissu reissu Sunny Beachille.

4
Tyhmät kysymykset / Lento + hotelli yhdelle
« : 02.02.2019, 15:43:20 »
Mistä etsitte ja löydätte lentoja ja hotelleja yhdelle? Haussa edullinen kohde ja noin viikon reissu. Tähän mennessä järkevimpiä paketteja löytynyt tätä kautta: https://www.tjareborg.fi/matkat-yhdelle?departure=HEL%2CTMP&duration=2

5
Espanja / Vs: Reissuraportti: Andalusia lokakuu 2016
« : 09.11.2016, 14:51:20 »
Lentokenttä kyyteihin löytyy jonkinlaista tietoa ainakin tältä sivulta: http://www.andalucia.com/travel/airports/malagataxi.htm

Malaga Airport transfer Band 1 ( Weekdays from 06.00 to 22.00 hrs ) :
Taxi meter starts at €1.49 plus €5,50 airport suplement; per kilometre travelled is €0,86; waiting time €19,37 per hour; minimum service from the airport, €17,00.
 
Malaga Airport transfer Band 2 (Weekdays from 22.00 to 06.00 hrs, all day Saturdays, Sundays and holidays and August Feria and Holy Week):
Taxi meter starts at €1.85 plus €5,50 airport suplement; per kilometre travelled is €1,06; waiting time €24,06 per hour; minimum service from the airport, €19,01.

Eli "minimum servive from the airport" on tämän mukaan joko 17 tai 19 €. Hieman ristiriitaista tietoa tarjolla asiasta. Totuus vaatii ilmeisesti sitten jo paikallistuntemusta. Jos nyt apina tulikin vähän puijatuksi (https://www.youtube.com/watch?v=t0RmSqjwtKE) niin en kanna kaunaa Andalusiaa kohtaan. :)

Korjaan tuonne alkuperäiseen tekstiin ettei jää väärää tietoa.

6
Espanja / Reissuraportti: Andalusia lokakuu 2016
« : 09.11.2016, 11:44:05 »
Matkakertomus. Toivottavasti joku kokee hyödylliseksi omaa reissua varten.

Korostan kertomuksessani hieman negatiivisia asioita, koska yritän samalla myös hieman varoittaa ennakkoon jutuista, jotka voivat yllättää. (Kulttuurishokki) Älkää kuitenkaan tulkitko siten että reissu olisi ollut huono.

Matkustajina kaksi jämptiä, noin kolmekymppistä rahan suhteen tarkkaa miestä. Kirjoittajalle reissu on neljäs ulkomaanmatka ja reissukaverille ensimmäinen. Tukholman / Tallinnan reissuja ei lasketa.

Matkakohteeksi valikoitui Espanja, koska haettiin kompromissia kohteesta, joka on ainakin mielikuvissa turvallinen ja edullinen, mutta kuitenkin riittävän erilainen. Lentojen suhteen loppusuoralle pääsivät Barcelona ja Malaga. Malaga veti pidemmän korren lähinnä sijaintinsa suhteen, koska on aikalailla niin etelässä kuin Euroopassa pääsee. Lennoille tuli hintaa 532 euroa kahdelle eli 266 euroa per matkustaja tai 133 euroa per suunta / matkustaja. Lentoyhtiönä Norwegian, suorat lennot Helsinki-Vantaalta. Selvää oli, että pelkästään lentokenttä kaupunkiin (Malaga) emme halua jäädä vaan haluamme nähdä hieman myös "paikallista meninkiä". Tutkimme karttaa ja päätimme välttää Fuengirolaa ja valitsimme tukikohdaksi Rondan. Oletimme, että hintataso on hieman halvempi kun siirrytään hieman pois ytimestä ja meininki olisi vähän "paikallisempi". Myös Rondan hienot kuvat vanhoista rakennuksista ja sillasta (http://malagatogo.com/activities/ronda-your-dream-city/) tekivät vaikutuksen. Wikipedia kertoi Rondan väkiluvuksi rapiat 35 000.

Hotelleilta emme vaatineet lähtökohtaisesti ihmeitä, mutta oma huone ja oma kylpyhuone olivat edellytys, joten hostellit rajasimme pois. Hotelleja etsiessä Momondon kautta tuli vastaan muutamia käsittämättömän surkeita varaussivuja: Yhden kautta luvattu hinta ei pitänyt paikkaansa kun varausta teki hieman pidemmälle ja yhden kautta varausta ei pystynyt tekemään loppuun asti, koska varausivun pudotusvalikot eivät toimineet kunnolla (otel.com, välttäkää!)

Hotellit varattin ennakkoon Hotels.comin (Malaga) ja Priceline.comin (Ronda) kautta seuraavasti:

- Malaga: 1 yö: Hotel Campanile Malaga Airport (http://www.campanile.com/en/hotels/campanile-malaga-airport) 49 euroa
- Ronda 5 yötä: Hotel Royal (http://www.hotelroyal.es/en/) 188 euroa (37,60 euroa per yö)
- Malaga: 1 yö: Hotel Campanile Malaga Airport (http://www.campanile.com/en/hotels/campanile-malaga-airport) 42 euroa

Jälkikäteen ajatellen Malagan hotellivalinta ei ollut hyvä ratkaisu sijaintinsa takia, koska hotelli sijaitsi käytännössä teollisuusalueella, jossa sijaitsi mm. autokauppoja, Bauhaus ja vastaavia. Hotellin läheltä löytyi pienellä kävelemisellä vain yksi kuppila. Hotellin nimestä huolimatta se ei kuitenkaan sijaitse niin selvästi saapumisterminaalin lähellä, että turisti löytäisi perille ilman taksia.

Tulopäivän iltana ajelimme Malagassa taksilla "Plaza de la Merced" nimisen aukion laitamille. Tarjolla oli reilusti ravintoloita ja vanhan kaupungin turistirysä merkkilaukku kauppoineen ja vastaavineen.

Rondaan matkustimme bussilla Malagasta. Hinta 10,70 € / matkustaja. Turistit pyörivät enimmäkseen Rondan vanhassa kaupungissa. Rondassa on paljon ravintoloita, mutta kaupat ovat varsin pieniä ja kioskimaisia ainakin suomalaisella mittapuulla.

Ainakin Rondassa siesta on voimissaan ja voi hyvin! Olimme toki lukeneet asiasta ennakkoon, mutta silti ilmiö onnistui yllättämään. Siestan kestoa ei myöskään ole riittävän selvästi ainakaan turistille kerrottu. Käytännössä mikään putiikki ei ilmoita siestasta tyyliin "kauppa kiinni klo 16.00 asti" vaan tämä jäi arvailun varaan. Turistinkin kannattaa suosiolla sovittaa siesta omaankin aikatauluun. Kiireettömän päivän aikataulun voi suunnitella esimerkiksi seuraavasti: Aamiainen klo 8-10, lounas 13-15, illallinen 21-23. Siesta sopii siis parhaiten lounaan jälkeen. Suomalaiseen tapaan verrattuna elämä on erittäin iltapainotteinen.

Espanjalainen "tapas" ruokakulttuuri aukesi vasta parin päivän oleskelun jälkeen kunnolla. "tapas" tarkoittaa yksinkertaisuudessaan pientä ruoka-annosta. Tämä on hyvä tiedostaa ja aikatauluttaa päivän isommat ruokailut. Erikoista oli myös huomata, että moni ravintola pitää ovensa auki, mutta varsinaista "kunnon ruokaa" ei silti ole tarjolla. (Miksi ei suosiolla laiteta luukkuja kiinni?) Lounas ja illallisruokaluihin kannattaa varata 10-15 euroa / syöjä. Oluet koosta ja paikasta riippuen 1 - 2,50 euroa. Rondassa ainoa ravintola, jota kehtaan nimellä suositella on La Farola, jossa oli hyvä hinta-laatusuhde. (https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g265784-d3669419-Reviews-Bar_la_Farola-Ronda_Costa_del_Sol_Province_of_Malaga_Andalucia.html)

Myös englannin kielen taso yllätti. Englannin ja sanakirja espanjan avulla pystyy asiat kyllä hoitamaan, mutta minkäänlainen kontakti ihmisiin kaatuu "Do you speak english?" lauseeseen.

Muutimme suunnitelmaa reissun aikana siten, että jätimme yhden hotelliyön Rondassa käyttämättä ja varasimme kännykällä hotellin Nerjasta hintaan 32 € / yö. (http://www.hotelbajamar.com/) Bussi Malagasta Nerjaan 4,50 € / matkustaja. Jos aiotte vierailla Nerjan tippukiviluolilla (http://www.thenerjacaves.com/) niin kannattaa olla liikkeellä ajoissa! Viimeinen kierros alkaa jo klo 14. Luolat sijaitsevat noin 5 km päässä Nerjan ytimestä joten hyödynsimme Nerjan turisteille suunnattua "junaa". Kuljetukset hopon/hopoff tyyliin päiväksi ja kierros luolilla 15 €. Liput ostetaan käytännössä Nerjan museosta, mutta kyytiin voi hypätä myös puiston pysäkiltä. Kuljettaja ei hoida lippuja matkustajille vaan asiakas hoitaa asian itse.

Koko reissun kustannusarvioksi tulee noin 750 € / matkustaja sisältäen aivan kaiken kotimaan siirtymisetkin mukaan lukien.

Andalusia on hieno paikka, mutta kannattaa tehdä pohjatyöt huolella. Perehtykää siesta kulttuuriin ja varautukaa että pelkällä  englannin kielellä voi kokemus jäädä vajaaksi!

7
Espanja / Vs: (Etelä) Espanjassa liikkuminen 2016
« : 07.11.2016, 11:38:28 »
Reissusta palattu.

Bussiliikenne toimi hyvin. Ostin bussiliput suoraan bussiasemilta. Jokaisella firmalla näyttää olevan oma luukku, josta lipun sai. Malagan asemalla oli myös erillinen info luukku joka ohjasi eteenpäin oikealle luukulle. Palvelu onnistui perinteisestä lippuluukusta ihmisen kanssa englanniksi.

Malaga - Ronda noin 10 euroa
Malaga - Nerja noin 5 euroa

Takseista lisämainintana että Malagassa kyyti, joka alkaa tai päätyy lentokentälle on hinnaltaan kiinteä 15 euroa. Muutoin ajetaan mittarin mukaan.

8
Espanja / (Etelä) Espanjassa liikkuminen 2016
« : 17.06.2016, 23:00:17 »
Moro. Mistä löytyy juna- ja bussiaikataulut englanniksi? Tarkoituksena liikkua Malaga +100 km säteellä.

- -

Tästä sivusta oli apua: https://www.busbud.com/blog/travelling-spain-bus-need-know/
ALSAn kautta löytyi aika hyvin: https://www.alsa.es/en/home
Busbudin haku: https://www.busbud.com/en

Junalla matkustamiseen vinkkejä:
http://www.seat61.com/Spain-trains.htm#Spain_by_train,_in_a_nutshell
https://www.ricksteves.com/travel-tips/transportation/trains/spain-rail-passes

Malagaan liittyvää: http://www.andalucia.com/cities/malaga/getting-around.htm (Mm. taksihinnat sivun alaosassa)

Lyhyemmillä väleillä bussit vaikuttaa junaa paremmalta vaihtoehdolta. Aika hurjia hintoja tuli alustavilla junahauilla.

9
Nostan vähän vanhaa ketjuani ja lisään listaan Budapestin. Lennot suorana Tampereelta (Ryanair).

10
Eurooppa / Vs: Budapest
« : 24.08.2012, 13:55:51 »
Olin ihan pikaisellla reissulla elokuussa 2012 Budapestissa. Tässä vähän fiiliksiä, havaintoja hintatasosta ja muuta turisti-tumpelointia :)

Tampereen keskustorilta pääsee bussilla Pirkkalan lentokentälle hintaan 4,60€. Matka-aika 40 minuuttia. http://www.paunu.fi/pdf/TMP%20talvi%202013.pdf . Lennot Tampereelta Budapestiin ja takaisin Ryanairilla sain varattua mukavaan 67€ hintaan. Käsimatkatavana oli mukana normaali koulureppu - ei siis mitään ruumaan menevää. Tampereen 2 terminaali oli melkoisen karu näky :) Lento meni hyvin ja saapui Budapestin terminaali2.

Olin netistä varannut ja maksanut "kimppataksin" lentokentältä hotellille: http://www.airportshuttle.hu/en/ Hintaa edestakaisin 18€, matkaa kentältä hotellille tulee n. 20 km yhteen suuntaan joten varsin kohtuullinen hinta. Airport shuttlen toimipisteet löytyivät kentältä helposti. Olin kirjoittanut lapulle varausnumeroni etukäteen. Sain kuitit, jossa oli numerosarja. 1 kuitti lentokenttä-hotelli välille ja toinen takaisin. Tämän ulko-oven vieressä olevan pisteen vieressä oli taulu, jossa näkyi numerosarjoja ja taksin numeroita. Eli oman kuitin numeroa vertaamalla tiesi mihin taksiin pitää mennä. Taksit olivat ihan ulko-oven vieressä. Kuljettaja ei puhunut englantia, mutta matka sujui hyvin.

Hotellikseni olin varannut Swing Hotellin 9. kaupungin osasta: http://www.booking.com/hotel/hu/city-swing.html?aid=310019&label=postbooking_confemail . Hintaa 2 yölle tuli 70€. Hotelli oli siisti ja huone kaikin puolin hyvä. Ihan siis yllä olevan linkin kuvien mukainen.

Kävelin paljon hotellin lähiympäristössä, mutta en oikein löytänyt mitään järkevää ostettavaa. Alueella oli lähinnä pikkuputiikkeja ja ravintoloita. Jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä kannattanut suunnata suoraan ostoskeskuksiin julkisilla tai taksilla. "Tompa" nimisellä kävelykadulla + lähiympäristössä oli illalla mukava tunnelma. Nopeaa ja halpaa pikaruokaa n. 2-4 euroa / annos oli tarjolla gyros/kebab kojuissa. "Oikeissa" ravintoloissa pääruuat olivat 1000-3000 forinttia eli 5-15€.  Selitin tarjoilijalle, että haluan syödä jotakin perinteistä unkarilaista ruokaa. Esimerkki omasta ruokalaskusta: pääruokana "perinteistä" unkarilaista ruokaa, lasillinen punkkua, jälkiruokana suklainen kakku ja lattekahvi. Loppulasku n. 16€. Olutta sai jopa eurolla.

Budapestilaista taksikulttuuria en ihan ymmärtänyt, koska "taksitolppia" ei tuntunut löytyvän. Eräs taksi kertoi huonolla englannilla että on "hotellitaksi" ja että hinta olisi kalliimpi kuin muilla takseilla. Kiitin kuskia rehellisyydestä ja jatkoin "normaalin" taksin etsimistä. Kadun varressa oli parkissa vapaa taksi. Näytin kartasta minne haluan mennä ajettiin Szemlö hegyi nimiselle tippukiviluolalle: http://szemlohegyi.atw.hu/ Matkalla juttelin mukavan taksikuskin kanssa, että en löytänyt taksia helposti ja sain kuskilta käyntikortin. Taksi maksoi n. 4500 forinttia eli lähes 17€. Kohde sijaitsi 2. kaupungin osassa ja matka kestikin aika kauan.

Tippukiviluolan opastetut kierrokset alkoivat tasatunnein. Hinta n. 3€. Kierros kesti n. 45 minuuttia ja oli erittäin antoisa. Opas kertoi asiat unkariksi(?) ja englanniksi. Suosittelen käymään!

Takseja ei näkynyt lähellä joten soitin taksikuskille jolta olin saanut käyntikortin. Suuntasin takaisin hotellille ja matka maksoi taas n. 17€. Kannattaa siis ottaa takseista selvää jo etukäteen ja tallentaa numero, koska taksin löytäminen voi olla hankalaa.

Matka hotellilta takaisin lentokentälle sujui ongelmitta. Taksi oli paikalla juuri siihen aikaan kuin kuitissa lukikin. Kentällä "palloiluun" ja aikaa lähes 2 tuntia ennen koneen lähtöä. Lennot meni taas hyvin. Ryanairia ei kannata pelätä "huonon" maineen takia!

Koko etelä-eurooppaa vaivasi helleaalto ja päivälämpötilat olivat yli 30 astetta.

Tässä hyvin tiivis matkakertomus. Toivottavasti on hyötyä muille ensikertaa Budapestiin matkaaville ja muuten vasta vähän matkustaneille.

11
Kyselen hyviä budjetti lomakohteita. Rahaa olisi n. 500€ ja matka-aikaa n. 1 viikko. Matkustus ajankohta sijoittuu 2011 loka-marraskuun paikkeille.

Tässä koko keskustelu: http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=25657.20

12
Eli 500 on koko roskan hinta. Matka+asuminen+käyttöraha.

Muokkasin äänestystä hieman.

13
Teen jonkunlaista yhteenvetoa tämän listan pohjalta: (lista http://www.halpalennot.com/matkakohteet.htm)

Kaikki muut kohteet ovat vissiin vähän kalliimpia tuota Kaunasia lukuunottamatta. Olisiko Espanjassa järkevää lomailla viikko?

Tampereelta listan loput kohteet ovatkin sitten jo Suomea kalliimpia

EDIT: Melko arvokkaita lentoja Ryanairilla Tampere - Alicante lokakuulle matkatavaroineen vähän yli 200 €. Samoin Malagaan.

Yhteenvetoa:

Tähän mennessä hyviksi vaihtoehdoiksi osoittautunut:

1. Ryanairilla Tampereelta Kaunasiin
2. Wizzairilla Turusta Gdanskiin
3. Ryanairilla Tampereelta Riikaan (Riian hintataso kalliimpi kuin edellisissä)
4. Ryanairilla Tampereelta Bremeniin tai Frankfurtiin (Arvioisin kokonaiskustannusten painivan samassa sarjassa Riian kanssa)

Äänestys lisätty! ;D

14
Balkanin maat / Halpaa loma hakusessa
« : 28.07.2011, 11:02:01 »
Olisiko Kroatiassa mitään potentiaalia noin viikon budjettilomalle? Jos budjettina olisi 500 € matkoineen + hotelleineen viikoksi. Omien hakujeni perusteella ongelmaksi näyttää tulevan hieman kalliimmat lennot mitä esim Puolaan tai Liettuaan.

15
Eurooppa / Gdansk ja Kaunas vahvoilla
« : 28.07.2011, 09:36:40 »
Edullisten lentojen puolesta Gdansk ja Kaunas vaikuttavat hyvin tasavertaisilta. Majoitus on hyvin pitkälti saman hintaista myöskin. Joten ainakin näiden välillä on hyvä pohtia kumpi on sitten muun tarjonnan puolesta parempi kohde kun sopiva hintataso muutoin on löydetty.

Se, että vaikka joskus saisikin äkkilähdön tai muuten olisi hyvä tarjous matkustaa jonnekin niin se ei varsinaisesti palvele sitä tarkoitusta jota itse haen. Eli siis haen paikkaa jonne pääsee suht helposti ja hinta on kohtuullinen läpi vuoden.

Jossain ketjussa törmäsin kommenttiin "Gdansk on uusi Tallinna" ja näin itsekin näkisin tällä hetkellä.

Sekä Gdanskissa että Kaunasissa on molemmissa se hyvä puoli, että molemmista pääsee suht helposti / halvalla myös maan pääkaupungissa käymään.

Onko Saksassa muka edullista lomailla? En ole vielä tehnyt lento tai hotelli hakuja Saksaan mutta testaan tämänkin vaihtoehdon.

Nuo Moldovat ja Romaniat vaikuttavat hyviltä vaihtoehdoilta jos haluaa pidemäksi aikaa lähteä mutta viikon reissulla halpa ruoka & juoma ei vielä taida kompensoida muita kustannuksia, koska sopivia lentoja ei ole ihan niin helppoa löytää.

EDIT:

Hakutuloksia Saksaan:

Ryanair, Tampere - Bremen - Tampere matkatavoineen n. 80 €
6 yötä halvassa hotellisa n. 270 €

Ainakin hotellit vaikuttavat kalliimmilta ja mitä maksaa esim. ruokailu Bremenissä?

Nämä hotellihinnat on katsottu pika-pikaa hotels.com:n kautta jos ihmetyttää mistä moinen tulos syntyy.

16
Eurooppa / Kaunas voisi olla hyvä vaihtoehto
« : 27.07.2011, 14:07:37 »
Hyvin nopean haun tuloksia:

- Ryanairilla Tampere-Kaunas menopaluu matkatavaroineen n. 80 €
- Viikon majoitus halvassa hotellissa n. 170 €

Tässä voisi olla hyvä lähtöasetelma suunnitella reissua =)

Moldovaan näyttäisi tarvivan viisumin.

Gdanskia voisi myös harkita.

17
Eurooppa / Riika
« : 27.07.2011, 13:20:51 »
Olin viikon Riikassa vajaa vuosi sitten ja hintataso olisi mielestäni varsin kallis.

18
Hei. Haeskelin vanhoja ketjuja, mutta valtaosa ketjuista tuntui keskittyvät tietyn osa-alueen hintatasoon ei niinkään koko reissun hintaan, joten aloitan uuden ketjun.

Suunnitelmissa olisi lokakuun alkupuolella lähteä pienelle (kaupunki) lomareissulle ja "karkuun" Suomen hintatsoa kuitenkin mahdollisimman mukavasti eläen.

Minne siis kannattaisi mennä? Itselläni on hatara käsitys, että etelä/itä eurooppa olisi edullista aluetta ruuan, ostosten ja hotellien suhteen, mutta kun erittäin edullisesti saattaa saada lentoja muualle missä taas vastaavati asuminen ja eläminen on paljon kalliimpaa niin yhtälö vaikeutuu.

Lomalta siis halutaan:

- edullinen kokonaishinta
- kaupunki kohde, ei tarvitse olla pääkaupunki
- Lähtö Suomesta joko Tampereelta tai Helsingistä (Näistä Tampere on vielä parempi ja ei se Turkukaan mahdoton ole ;) )
- matka-aika noin viikko
- ostosten teko keskittyisi lähinnä ruokailuun mutta myös edulliset vaatteet kiinnostavat.
- kokonais budjetti n. 500 euroa (mitä vähemmän sitä parempi...)
- majoituksen tason ei tarvi olla luxusta, mutta minimivaatimuksena olisi perussiisti oma huone omalla suihkulla. Joten hostelleista suurin osa karsiutuu pois.
- mitä paremmin maassa puhutaan/ymmärretään englantia sitä parempi
- ei viisumi hässäkkää, passi reppuun ja matkaan (tärkeää)

Olisi mukava jos löytäisin siis näihin kriteereihin sopivan kohteen, josta voisi tulla eräänlainen "vakkari" kohde jonne olisi helppoa, mukavaa ja edullista lähteä (vähän samaan tapaan kuin mitä ihmiset käyvät Tallinassa tällä hetkellä)

EDIT: lisätty / tarkennettu kuvausta...

19
Lentomatkustus / Rahani sain :)
« : 26.08.2010, 22:29:12 »
En tullut kyselleeksi muita vaihtoehtoja. Rahat tulivat tänään sentilleen takaisin, joten ihan hyvä fiilis jäi vaikka lento peruuntuikin.

20
Lentomatkustus / Peruivat lennon
« : 22.08.2010, 23:38:21 »
Olin varannut lennot päiville Tampere-Gdansk 1.9 ja Gdansk-Tampere 8.9

19.8.2010 sain mailin:

"Dear Passenger,
 
We are very sorry to inform you that a flight in your booking (confirmation code: XXXXX) has been cancelled."

Wizz Air Call Centre will contact you to discuss your options. Should you wish to talk to a Call Centre operator as soon as possible please call one of the Wizz Air schedule change assistance (local rate) numbers. Numbers can be found by clicking the following link:
http://wizzair.com/useful_information/schedule_change/?language=EN
 
We sincerely apologise for any inconvenience this cancellation may cause.
 
Wizz Air Customer Service"

Soitin englannin kieliseen palvelunumeroon ja kysyin onko mahdollista saada rahat takaisin. Lupasivat että rahat saa 100% takaisin. Olin maksanut Visa Electronilla ja kysyin että tuleeko raha tililleni jos on Electronia käyetty maksaessa. Saas nyt nähdä miten käy rahojen kanssa.

Sivuja: [1] 2