Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sehalone

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Lentomatkustus / Vs: Millä yhtiöillä olet lentänyt?
« : 13.04.2008, 12:37:46 »
Tässähän nämä.. Kyllä nuo Cathay Pacific ja Qantas tuosta joukosta parhaita ovat olleet.

Air China?
Austrian Airlines
Cathay Pacific
China Eastern Airlines
Czech Airlines
Finnair
Iberia
Jetstar + Jetstar Asia
Qantas
SAS
Tiger Airways
Virgin Blue + Pacific Blue
VolareWeb

2
Lentomatkustus / Volareweb
« : 04.10.2007, 00:22:39 »
Ei kannata ottaa väärien ihmisten kesken ottaa matkustamista puheeksi... teitäkin oli niin vaikea houkutella matkaan :D Muakin alkoi jo huolestuttamaan kun ollaan oltu jo 5kk yhteen pötköön Suomessa. Tästä se lähtee taas... ensin Viroon ed. perjantaina 3pvksi ja sitten Milanoon seur. torstaina :D

Olisko se Venezia/Verona -paketti vaiko jotakin akselilta Genova/Cinque Terre/Firenze?

3
Australia ja Oseania / auton vuokraus australiassa
« : 04.10.2007, 00:04:18 »
Tästä on ollut vääntöä, joskus että eu-kortti riittäisi mutta itselleni on jäänyt kuva että kv-kortti tarvitaan... itse sen hommasin ainakin. Eu-kortissa ei ole kaikkia käännöksiä englanniksi.

4
Lonely Planet oli hyvä Australiasta. Suomalaista matkaopasta en suosittele, ei kovin kattava ja tyylillisesti muutenkin LP miellyttävämpi. LP:ssä on pitkät pätkät Sydneystä... toki Sydneystäkin taitaa olla oma oppaansa, mutta itselle riitti aussi LP hyvin.

5
Lainaus käyttäjältä: "juzz"
Pahin loukkaus ikinä, saksalaiseksi :(

Sama homma... ja vielä usein :(

6
Kiitos. On kyllä todella mukavaa luettavaa! Osan pätkästä on juuri itse mennyt ja nuo TransMongolia & Borneo olisi ihan ykkösjuttuja... Hyvää loppumatkaa ja kirjoittele ahkerasti sitten Borneosta :D

Mount Emein kartta oli todellakin "hieman" hämäävä ... meinasi itsekin haukata siellä liian suuren palan ellei olisi jututtanut viime tinkaan Teddy Bearin Andya.

7
Lentomatkustus / Halpislentoja Lontoo-Sydney?
« : 26.07.2007, 22:44:08 »
Halpisyhtiöillä tulee ongelmaksi jatkolennot, jos esimerkiksi haluaa suoraan Sydneyhin. Darwinista Sydneyhin maksaa lennot kuitenkin about 200 aud suuntaan, itse sain talvella tarjouksesta 130aud  (tai 160 aud) yhteen suuntaan. Ja aikaa tuhraantuu törkeästi. Lennettiin Virgin Bluella Darwinista Brisbanen kautta Sydneyhin. Lähtö epäinhimilliseen aikaan 1.30 ja perillä vaihdon jälkeen 10.30 Sydneyssä.

Laskeskelin joskus kannattaisiko tehdä halpalentoyhtiöreissu vaihtoineen vai ottaa suorat lennot... ja siinä vaiheessa opiskelija/nuorisohintaiset lennot tulivat jopa halvemmaksi ja ajassa /vaivassa säästää todella reilusti.

Lontoosta saa kuulemma halpoja lentoja Ausseihin... foorumia selaamalla voi löytyä juttua.

Kannattaa myös katsoa Suomi Seuran Matkojen lentohinnat. Sieltä löytyy yleensä edullisia lentoja ausseihin. Cathay Pacific on vielä todella laadukas lentoyhtiö.

Lainaus käyttäjältä: "Suomi Seuran Matkat"

CATHAY PACIFIC

   Kohde    alk. €/hlö
AUSTRALIA    Sydney    1173
   Melbourne    1180
   Cairns    1174
   Brisbane    1176
   Perth    1176
   Adelaide    1173
UUSI-SEELANTI    Auckland    1130
   Christchurch    1387 *
   Wellington    1432 *


Hinnat ovat voimassa 1.4.2007-31.3.2008, eivät kuitenkaan kesäaikana 13.7.-19.8.2007.
Kysy kesän lentohintoja toimistostamme.
* Hinnat ovat voimassa 30.6.2007 asti, 16.8.-14.12.2007 ja 1.1.-31.3.2008. Kysy muiden ajankohtien hintoja toimistostamme.
Hinnat ovat menopaluuhintoja alk. €/henkilö.
Hinnat sisältävät lentoverot. Hintoihin lisätään palvelumaksu 15 € /varaus.

8
Eurooppa / Tshekki
« : 26.07.2007, 17:37:30 »
Kyllä Brnossa pari päivää saa menemään ja jos aika ei meinaa kulua niin voi käydä päiväseltäänkin esim. Bratislavassa. Todellakin paljon rauhallisempi paikka kuin Praha. Hintataso plussaa.

9
Lentomatkustus / Halpislentoja Lontoo-Sydney?
« : 26.07.2007, 17:32:04 »
Ei ole kokemusta, mutta joskus vaihtoehtoja katsellut.

OasisAir lentää Gatwickista Hong Kongiin ja sitten Macausta näköjään pääseekin 15.8. alkaen Viva Macaulla suoraan Sydneyhin. Onhan niitä vaihtoehtoja muitakin eli Hong Kongista jonne muualle Aasian kaupunkiin esim. Jetstarilla, Tiger Airwaysilla tai AirAsialla (Kuala lumpur, Singapore, tms.) ja sieltä sitten Ausseihin esim. JetStarilla tai Tiger Airwaysilla.

Kannattaa käydä tutustumassa halpalentoyhtiöiden reittitarjontaan täältä tarkemmin:
http://www.whichbudget.com/fi/

Noista yhtiöistä JetStar on aussivaltionyhtiö Qantas tytär ja homma pelaa hyvin&koneet uusia. TigerAirways on puolestaan Singapore Airlinesin tytär, koneet uusia mutta homma muuten aika säätöä ainakin v.2005. JetStaria suosittelen lämpimästi, kerran lentänyt sillä aasiassa useita kertoja aussilassa/nz.

Hinnat selvinnee nettisivuilta parhaiten. Kaikilla mainitsemillani (JetStar, AirAsia, TigerAirways, OasisHongKong)firmoilla on melko usein tarjouksia, joilla voi päästä 2hlö yhden hinnalla tai muuten vaan halvalla.

10
Yleinen / Whalewatching
« : 26.07.2007, 17:17:04 »
Itse oon käynyt vähän etelämmässä Gold Coastilla Australiassa whale watching risteilyllä. Ajankohta oli loka-marraskuu ja valaita ei ollut paljoa, nähtiin muutama valas. Muilla veneillä oli parempi onni, kun valaat tulivat ihan veneiden viereen.

Reissu lähti aamulla melko aikaisin ja tuli varmaan puolilta päivin takaisin, ainoastaan kevyttä snackia tarjolla. Hinta oli jotakin 60-80aud  opiskelijahintaan(joku spesiaali) 2005. Vene oli ehkä 50 paikkainen.

Oli kyllä oikein mukava reissu, vaikka jäi vähän jahtaamisen tuntu kun 3 venettä seuraili ja etsiskeli muutamaa hassua valasta.

11
Lakkalikööristä ainakin pidetään. Pomo ulkomailla oli käynyt joskus Suomessa ja kun oli tulossa vieraita Suomesta niin mun piti tilata lisää lakkalikööriä. Jätti vielä pirulainen maksamatta sen.. mutta ei lähtöbonusten jälkeen haitannut enää ;)

Miten olisi tuliaisiksi tervashampoo (jos tietää että huumorintaju riittää)... pesisit sinäkin joskus ittes ;D

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 25.07.2007, 15:26:13 »
Tympii kun joku hakkaa seinää ja on teipannut koko kesäksi ikkunat umpeen... pitäisi sitten vielä yrittää koneen ääressä kirjoittaa fiksujakin... niinpä. Tai oikeastaan mua jo tympii tämän asian tympiminen  :evil:

13
1. 27v.
2. Mies
3. IT/Talousalan töissä  + gradua väsään
4. Helsinki.
5. Iloisesta Itä-Suomesta :D
6. Ei ole, mutta uskon moneen asiaan siltikin.
7. Poltan vain juodessani.
8. Jaaha... taitaa olla pidemmät reissut vähäksi aikaa reissattu..

14
Australia ja Oseania / pistorasia australiassa?
« : 25.07.2007, 13:15:05 »
Itse kyllä suosittelen niitä vähän kalliimpia Ausseissa myytäviä (tietenkin riippuen käytöstä). Parin  taalan adaptereilla tahtoo tulla kosketushäiriöitä ja usein isommat laturit (esim. akkupatterilaturi) eivät meinaa pysyä kiinni adapterissa. Jos käyttöä on vain lyhyeksi aikaa ja ainoastaan puhelimen laturille niin parin taalan adapterit menee kyllä oikein hyvin.

Btw. aiheeseen kuuluva vinkki. Jos ostatte jotakin sähkövehkeitä Aussilasta (tai varmaan mistä tahansa muualtakin) niin ostakaa ihmeessä sieltä adapteri jolla saatte käytettyä vehjettä Suomessa. Täältä ei nimittäin löydy halpoja adaptereita!

15
Yleinen / UNESCO:n maailmanperintökohteet
« : 17.07.2007, 03:20:41 »
Yllättävän monta noita oli kertynyt, kokonaista 30 kpl.  Monta mielenkiintoista paikkaa tuoltakin listalta näkemättä :D

16
Australia ja Oseania / australiassa olleet!
« : 17.07.2007, 02:38:49 »
Parhaimpia paikkoja:
- Great Barrier Reef
- Kangaroo Island
- Fraser Island
- Sydney & Melbourne
- Cape Tribulation & Daintree
- Kakadu National Park
- Blue Mountains
- Shark Bay
- Kata Tjuta & Kings Canyon

Listaahan voisi jatkaa äärettömiin :D Kyllä mäkin passaisin Brisbanen, Canberran ja Darwinin ihan suosiolla tai jättäisin ainakin vähemmälle huomiolle. Adelaidesta ja Perthistä löytyy todella upeat rannat, vaikka kaupungeissa ei muuten mitään superihmeellistä.

Tasmaniasta tykkäsin myöskin... todella rauhallista ja paljon luontoa. 8 pv ympäriajo oli vähän liian kiireinen. Cradle mountain oli upea, Hobart viihtyisä kaupunki, jne. Riippuen mistä tykkäät onko Tasmania mukava paikka vai ei... kävelyreittejä löytyy todella hyvin Tassiesta, mutta esim. pelkän Hobartin takia ei mun mielestä kannata tulla.

17
Thaimaa / KRABI
« : 17.07.2007, 02:05:23 »
Lainaus käyttäjältä: "ralle"
ok kiitoksia..

onkos krabin kenttä kuinka lähellä esim. ao nangia? bussilla kaiketi pääsee..?

Puolisen tuntia muistaakseni taksilla. Busseista en tiedä..

18
Terveys ja turvallisuus / lariam/doksisykliini...?
« : 17.07.2007, 01:47:44 »
Jatkona tuohon Kambodzha -juttuun, että itselle matkailuun erikoistunut lääkäri Aussilassa ei suositellut Kambodzhaan Siem Reap - Phnom Penh ollenkaan malariakuuria maaliskuussa tai siis jätti omaan harkintaan että kannattaako syödä vai ei. Vietnamissakaan ei tarvinnut malarialääkettä kun ei ollut menossa Mekongille ja muuten perusrantareittiä Kiinan rajalle.

Lääkkeeksi  suositteli suoraan doksisykliiniä Kiinan eteläisillä osille eikä kalliimpia lääkkeitä kuten olisin odottanut. Omat kokemukset lääkkeestä olivat mahaoireet alussa (saattoi olla muutakin kun oli noin pari pv aloituksen jälk.) ja ihon yliherkkyys auringossa, muuten ei mitään ongelmia ja olivat todella halpoja verrattuna muihin lääkkeisiin.

19
Kiina / Kiinan sisäiset junat ja lennot
« : 17.07.2007, 01:25:41 »
Kiinassa ei taida (en ole kuullut) olla juurikaan halpalentoyhtiöitä, eikä ulkomaisilla halpalentoyhtiöille reittejä mm. Pekingiin. Esim. Whichbudget http://www.whichbudget.com/budget-airlines-fi.html#to79   väittää että halpalentoyhtiöillä olisi lentoja ainoastaan seuraaviin paikkoihin: Guangzhou, Haikou, HongKong, Macau, Xiamen, Zhenzhen.

Yksi paikka mistä halpoja lentoja voi katsoa on eLong.net http://www.elong.net. Palvelusta olen kuullut ja lukenut monenlaisia käyttökokemuksia. Joillakin ollut ongelmia lippujen saannissa tai nettisivuilla olevien hintojen paikkansapitävyydessä. Sieltä kuitenkin näkee missä hintaluokassa liikutaan. Discount ticketejä on mahdollista saada Kiinan sisäisille lennoille. Toiset sanovat että hyvissä ajoin ja toiset että viime hetkillä. Itsellä ainakin onnistui viime hetkillä discount lippujen saanti pari päivää ennen lentoja hostelleista/lentoyhtiöiden toimistoista.

Junalipuista ei tietoa kun itse liikkui bussilla/lentäen ainoastaan, mutta Seat61:sesta saa tietoa hintaluokasta, jne.
http://www.seat61.com/China.htm

20
Aasia / Phnom Penh- Ho Chi Minh
« : 26.06.2007, 19:26:36 »
Suositellaan Mekong Express -bussifirmaa. Jos muisti ei pätki niin hinta oli 12usd hotellilta per persoona. Bussit ei uusia mutta siisteja ja hyvakuntoisia eikä täyteenahdettuja. Matkalla yksi 30 min tauko ja bussissa vessat ja pelit. Matka-aikaa en muista, mutta aamulla lähdettiin ja alkuillasta oltiin perillä. Rajalla meni jonottaessa varmaan tunti, muuten kaikki sujuvasti eikä mitään mainospuheita tms. Pienet aamupalatkin ja vedet tarjosivat. HCMC:ssä jättää suoraan Pha Ngu Laon "backpackeri-alueella". Muiltakin on tullut kehuja ko. firmasta.

Sivuja: [1] 2 3 4