Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sehalone

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Australia - Aasia halpalentoja lisää
« : 27.07.2006, 11:08:40 »
Aussi - Aasia välin lennot näyttää halpenevan huomattavasti ja Tiger Airwaysin lisäksi nyt JetStar tarjoaa lentoja eri kohteisiin Aasiaan Ausseista. Tulevaisuudessa olsis sitten mahdollista päästä lentäen Euroopasta Ausseihin todella halvalla, kun Oasis Airkin avannee reittinsä Hong Kongista Lontooseen hintaan $170AUD ... tuskin nuo Jetstaritkaan kovin kalliita on (sivut jumissa, ilmeisesti liikaa kävijöitä). Pitää vaan välissä ottaa lento Hong Kongiin. Lehdessä oli että Sydney-Bali meno-paluu olisi alk. 550$+surcharges ja vastaavasti Sydney-Osaka meno-paluu $700+surcharges. Katsotaan onko hinnat oikeasti halvat, kun sivuille pääsee...

Lainaus käyttäjältä: "Australian"
Jetstar International will initially fly from Sydney to Honolulu, Bali, Phuket, Ho Chi Minh City and Osaka; from Melbourne to Honolulu, Bali and Bangkok; and from Brisbane to Osaka. It will fly up to six, 303-seat A330-200 jets with two classes, "StarClass" and economy.


http://www.jetstar.com
http://www.jetstarasia.com

2
Australia ja Oseania / Vanuatu / New Caledonia
« : 15.11.2005, 17:35:29 »
Onko kellään kokemuksia ko. maista? Nyt kun on Australiassa niin kannattaisi lähipaikkojakin koluta. Juuri hankittiin menoliput Uuteen-Seelantiin ja mietittiin olisi pitänyt palata toista kautta takaisin Ausseihin.  Esim.  Vanuatun, Uuden Kaledonian, Fijin tms. kautta. Vanuatussa ja Fidjissä olisi se etuna, että Virgin Blue lentää Ausseista sinne... Uuden-Seelannin ja ko. saarien välinen matka pitäisi lentää jollakin pienemmällä yhtiöllä. Toisessa ketjussa oli mielenkiintoista juttuja muista Tyynenmeren saarista, mutta Tongat, Cooksaaret jne. jää sen verran kauas että sieltä pitäisi sitten tulla takaisin Uuteen Seelantiin ja sitten Australiaan. Näissä Vanuatuissa tms. olisi se etuna , että siellä ei olisi niin paljoa turisteja kuin esim. Fijillä.

Eli siis oliko kenelläkään kokemuksia? Löytyykö hyvin majoituksia? Onko jotakin uniikkia nähtävää? Suositteletteko?

Sivuja: [1]