Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tinja

Sivuja: 1 ... 70 71 [72]
1421
Pari vuotta sitten ollessani työharjoittelussa Belgiassa, jotkut opiskelijat paikallisessa koulussa eivät tienneet, että Suomi kuuluu EU:iin, jotkut pojat taas tiesivät suomalaisia mäkihyppääjiä (!). Suomen kieli kuulosti kuulema venäjältä...

Belgialainen kaverini tuli kahdeksi viikoksi Suomeen ja tietysti vein hänet saunaan, vaikka ensin hän ei halunnutkaan. Suihkun puolella oli kuulema kauhean kuuma, mutta kun päästiin saunaan, niin hän viihtyi siellä paljon kauemmin kuin mä  :) Belgiassa pidetään kuulema saunassa vaatteet päällä... jonkinlainen kylmä höyrysauna tai jotain. Kaverini ei voinut ymmärtää pullaa, vaan piti sitä leipänä. Siellähän kaikki on yleensä makeita leivoksia. Kummallisia nuo belgialaiset  :wink:

1422
Yleinen / Yksin reissuun?
« : 25.09.2003, 20:45:27 »
Matkustin pari vuotta sitten parin kaverin kanssa, ja hermostuin kaikkiin jo viikon päästä. Siitä saakka olen matkustanut yksin. Tietysti se on välillä turhauttavaa, jos näkee todella hienon maiseman tms, eikä sitä voi jakaa kenenkään kanssa... Ei mun mielestä ole yhtään turvattomampaa matkustaa yksin kuin seurassa. Varsinkin jos kaveri on täysillä suomea hölpöttävä hölmö...

Mulle on tullut joku tapa matkustaa Eurooppaan maaliskuussa, vaikka tulen aina kipeäksi, kun allergia puhkeaa päälle. Toivottavasti jo ensi kerralla olen vähän viisaampi :o) Maisemat on tietysti aika harmaita, mutta kesällä on taas liian kuuma ja liikaa ihmisiä liikkeessä.

Mä otin maaliskuussa koulusta ihan ommaa lommaa ja taitaa tulla ajankohtaiseksi taas ensi vuonna viimeistään...

1423
Raahessa on paikka nimeltä Varvi. Tietääkseni siellä on urheiluseura nimeltä Varvin Veto  :lol:

1424
Lainaus käyttäjältä: "californiagirl"
Toivon mukaan syksyyn mennessä onkin jo keksitty lääke Sarksia vastaan!quote]

Tämän aamun lehdessä luki, että lakritsi auttaa Sarsiin!  :)

1425
Junamatkustus / Re: IC/EC/ICE
« : 28.05.2003, 13:37:38 »
Saksassa ei tarvitse maksaa lisämaksuja IC junissa ja esim. EC -junan Köpis-Hampuri lisämaksu oli 3 e. Hampurista Amsterdamiin pääsee muistaakseni hyvin ilman lisämaksullisia junia (en kyllä tiedä Hollannin maksuista mitään). Yöjunassa lisämaksu oli jotain 4 e.

1426
Junamatkustus / Re: Kysymys!!
« : 13.05.2003, 16:15:51 »
VR ottaa 4 e palkkiota, riippumatta lippujen lukumäärästä.

Sivuja: 1 ... 70 71 [72]