Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Misku

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Kambodza
« : 19.12.2012, 15:22:38 »
Onkos siellä PP:n lakesidella enää majataloja pystyssä? 2010 tammikuussa ei ollut jäljellä enää kuin muutama,kovalla vauhdilla sitä revittiin alas kun jollekin korealaisille tai vastaaville sijoittajille alue myyty.

Koko järvi täytetty 2012. Järven reunalla jäljellä jotain bordelleja ja kaikki guesthouset on siirretty joen varteen.

2
Aasia / Vs: Kambodza
« : 17.12.2012, 01:51:48 »
Lainaus
Olisko kellään suositella majapaikkaa Phnom Penhissä?
Suomi bar,ehdottomasti! Yleensä ei suomipaikkoihin mennä mutta tuo on
rento paikka..

Timolla taisi halvin huone olla 12-14 dollaria yöltä ainakin marraskuussa kun season oli käynnissä.
Jos olet pienellä budjetilla voin suositella Happy 11 backpackers guesthousea, joka tosin edellyyttää, että tykkäät backpacker menosta. Itse pulitin huoneesta 6 dollaria yöltä ja mestaan kuuluu ilmainen wifi, yläkerrassa ilmaiset tietokoneet, rooftop rafla katolla, bilispöytä ja auttava henkilökunta. Kattoraflassa taisi olla myös riippumattoja, suosittelen. Street 136 joen läheisyydessä.

3
Aasia / Vs: Laos
« : 16.12.2012, 03:00:03 »
Laos on kylla kaunis maa. Kaksi kuukautta tuli pyorittya ja pelkkaa hyvaa sanottavaa. Pohjoisen kauniit vuorimaisemat, Etelan leppoisa meno, 4000 saarta jne. Mielellaan menee uudestaankin.

Don Detilla on muuten aivan helvetisti suomalaisia :D Hyva paikka silti, vaikkakin tulee olemaan parin vuoden paasta jo aivan erilainen mesta.

Toistettu.
Mutta tosiaan mikä juttu tää oli, että Laos on täynnä suomalaisia?
Oliko se madventuresin jakso niin vakuuttava vai miksi kaikki suomalaiset reppureissajaat haluavat Laosiin? Ite törmäsin noin 15 suomalaiseen Laosissa koko lokakuun aikana (menin tosin selvästi liian paljon backpacker-reittejä) ja Kambodzassa marraskuussa en yhteenkään.

4
Aasia / Vs: Kambodza
« : 14.12.2012, 03:00:00 »
itse ostin noin vuosi sitten bangkok-siam riep pakettina khoasanilta kesti muistaakseni noin 8 h ja makso 300-400 baht
mini bussilla rajalle ja rajalta bussilla siam rieppiin.


Joku tommonen setti varmaan täytyy itekin ottaa. Tarkotus tosiaan kans mennä Bkk - Siem Reap ja olla siellä sit pari päivää Angkoilemassa ja mennä sieltä sitten Phnom Penhiin ja siellä kans pari päivää, josta sitten Sihanoukvilleen. Siitä tarkotus päästä Koh Rongille jonnekin turkoosin veden ja valkoisen hiekan äärelle, vakavassa harkinnassa Broken Heart guesthouse. Onko kellään hajua, että kannattaako hengailla vaan tuolla saarella vai voisko olla jotain unelma-paratiiseja ton turkoosin, matalan veden ja valkosen hiekan kanssa? :)

Mutta nyt kaivataan vinkkejä.. pääseekö tuolta Koh Rongilta meriteitse tai muuten mahd. nopeesti esim. Thaimaan puolelle Ko Makille? Jostain tuli vastaan että tuolta pitäis S-villen kautta mennä teitä pitkin lähinnä vaan, mahdollisesti jopa Phnomin kautta.. aikaa ei toisaalta ole tuhlattavaksi. Oon lähössä reissuun tammikuun lopussa ja reilu pari vkoo aikaa vaan. Toisaalta ei halua juosta koko reissua, pakollinen relaksoituminen on kuitenkin saatava järjestymään! :D

Joo ei kannata lentää Bangkokista Siem Reapiin jos ei oo ihan älytön kiire, noi lennot on melkoisen tyyriitä. Dösät kulkee päivittäin ja halvalla pääsee, varsinkin jos marssit edellisiltana vaan dösäasemalla ostamaan lippua etkä bookkaa sitä jostain travel agencylta.

Jos olet Sihanoukvillesta kiinnostunut siellä on paljon turistirantoja, ja jos et pidä backpacker-hälinästä vältä koko Serendipity-beach ja sinne kultaisilta leijonilta menevä tie, jonka varrella on "kaikki".
Koh Rong kannattaa ehdottomasti käydä, kuningasperhe osti koko saaren itselleen ja sinne tulee lentokenttä, hotellia, kasinoa ja muut turistiherkut eli käy vielä kun ehdit. Saarella ei ole viel siis ajoneuvoja, teitä, sähköä tehdään agregaateilla iltaisin ja syrjemmässä sähköä ei edes ole. Kaunis mesta, mutta jos et tykkää backpacker-hälinästä älä majoittaudu Monkey island-bungaloweihin.
Paras vinkki minkä voin antaa on, että jos lähdet Sihanoukvillesta takaisin Thaimaan suuntaan, ÄLÄ ota iltabussia (aka sleeperbussia).
Illalla lähtevä bussi menee ensin Phnom penhiin ja sieltä Sihanoukvilleen, ei suinkaan suoraan Koh Kongiin rajalle kuten aamubussi. Iltabussi Bangkokkiin tuolta taisi kestää 18h ja aamubussi 7-8h luokkaa.
Bussit on myös todella suosittuja niin kannattaa yrittää varata pari päivää ennen lähtöä, itse ei marraskuun lopulla saatu mitään bussia lähtöpäivälle vaikka edellisenä päivänä kyseltiin jo.
Otettiin aamukuudelta share-taxi rajalle ja juututtiin rajalle ja päästiinkin kuorma-auton lavalla trattiin, josta paikallisbussilla Bangkokkiin. Koko operaatiossa kesti noin 24h ja Bangkokkiin saavuttiin 6 aikoihin aamulla, mutta helvetin hauskaa oli.


Sivuja: [1]