Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kirsil

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
Ps. Onko joku oikeasti pysynyt siinä yhdessä, lähtiessään yhdelle? Onko se siis konkreettisesti mahdollista?


Me lähdetään duuniporukan kanssa ottamaan yhdet yleensä tähän tyyliin;

yhdet+yhdet+yhdet+yhdet+yhdet+ihan ihan ihan pienet napanderit
(x 3)

Yleensä kolmansien yksien kohdalla kannattaa alkaa peruuttelemaan seuraavan päivän palavereja.....

2
Voisin tähän samaan ketjuun kirjoittaa kun liippaa kuitenkin tosi läheltä. Olen miettinyt jonkin aikaa ulkomaille töihin lähtöä, mutta mieltäni juuri askarruttaa esim. kielitaito ja töiden saatavuus.

Tässä ketjussa puhuttiinkin jo duunarin paikoista, joita varmaan on saatavilla ihan kivasti, mutta onko kukaan ollut insinöörinä (raksa?) maailmalla. Olen infrainssi (siis maarakennus-yhdyskuntatekniikka) ja olen jonkin verran katsellut paikkoja briteistä Euresin sivuilta. Englannilla luulisin pärjääväni (ja ruotsilla, mutta sinne en halua), mutta miten muissa maissa onnistuu jos ei puhu kieltä? Palkat näyttää ainakin olevan paremmat kuin kotosuomessa ilmoitusten mukaan.

Tämänhetkinen työnantajani ei toimi kansainvälisesti, joten ilmeisesti pitäisi vaan hakea suoraan johonkin ulkomaiseen paikkaan. Tosin tarkoituksenani ei olisi jäädä mitenkään pysyvästi, joten en tiedä miten innokkaasti työnantajat ovat valmiita palkkaamaan määräaikaisella sopimuksella...? Putkenrakennushommia olisi varmaankin vapaaehtoistyönä tarjolla, mutta on ongelmana se, että joutusi säästämään etukäteen ja haluaisin kuitenkin tulla palkallani maassa toimeen.

Kokemuksia?

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Radioasemat
« : 13.09.2006, 16:45:29 »
Lainaus käyttäjältä: "IC"
Mitenka muuten City:n kohtalo nyt on, koska lopetetaan lahetykset? Kylla siela kotisuomessakin nakojaan osataan se jarkyttavien/alyttomien paatosten tekeminen...paras radiokanava loppuu!


No City oli aikoinaan hyvä (kun se oli helsingin paikalliskanava ja oli Njassa jne.). Sitten nekin meni vaihtamaan soittolistoihin ja valtakunnalliseen verkkoon ja muuttui paskaksi. Tasosta kertoo että soittavat samoja "hitti"biisejä kuin Kiss ja Nrj ja nykyisten djien mielestä Bon Jovi on rokkia... Onneksi lopettavat, vastaavia kanavia on aivan tarpeeksi.

Itse kuuntelen fiiliksen mukaan Metro Fmää, joskus Radio Helsinkiä, KLFää (vaikka mua ällöttää kun se pedofiilisetä-Timpe kai omistaa kanavasta osan), uusin tuttavuus on Iskelmäradio. Kivempi vaihdella kanavia kun kuunnella vaan yhtä ja samaa.

Nää soittolistat ei kyllä mene mun jakeluun, kun nykyisellä tekniikalla pystyttäis tekemään vaikka mitä (kun joka levyä ei tarvitse olla hyllyssä erikseen), niin sitten soitetaan vaan samoja biisejä. Kai se sitten johtuu teostomaksuista tms., mutta tuntuu vaan niin hölmöltä.

4
Yleinen / Matkailu ja Suhde.
« : 11.08.2006, 14:53:23 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
Mitäketähäh? :D Mikä tämä tälläinen suunnitelma oikein oli? En muista kyllä nyt alkuunkaan.


No muistelin vaan että jotain puhetta on joskus ollut kosinnasta ja naimisiinmenosta... Keskustelu on varmasti käyty todellisena offtopicina, joten en lähde sitä nyt tähän haeskelemaan.

Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
PS. kirsil, tervetuloa takaisin pallukoihinlollukoihin. Long time no see.


Välillä on käyny "keskustelu" sen tasoisena, että ei vanha enää jaksa...uu nou :D

5
Yleinen / Matkailu ja Suhde.
« : 11.08.2006, 13:43:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Tinja"
Sä olet kato niin ihQ ja täydellinen mies, että kyllä ne sua odottaa :lol:


Tinja ja Fisu ne yhteen soppii, pistetään ne pussauskoppiin!

Teidän pitää oikeasti alkaa toteuttamaan sitä parin vuoden takaista suunnitelmaa, niin pääsette tästä ongelmasta. Että saatais vihdoin ne pallishäät.  :D

Lainaus käyttäjältä: "Tinja"
Kaverit kyllä neuvoo, että jos pysyn yhdessä työ- ja asuinpaikassa pari vuotta, niin sitten löydän hyvän miehen...


No ei toimi sekään, ei. Kokeiltu on. (Tai onhan niiitä, hyviä miehiä, mutta kun ei vaan natsaa niin ei)

6
Kiina / Onko kukaan käynyt Kantonissa (Kiina)?
« : 13.06.2006, 16:07:53 »
Kävin Kantonissa maaliskuussa 06. Ei tehnyt suurta vaikutusta, mutta tietysti matkailu avartaa. Heti aluksi ongelmia koitui siitä, etten ollut tajunnut nostaa käteistä ennen matkaa, kun ajattelin että "kyllähän Visalla saa kaikkialta rahaa". Eipä saanutkaan Kantonin kansainväliseltä lentokentältä (Mastercardilla olisi kai saanut, mutta en oo varma). Onneksi löysin kenttähenkilökunnan avulla taksin joka vei automaatille, joka hyväksyi korttini (Bank of China). Myöskään kaupungissa kaikki automaatit eivät toimineet Visalla, vaan piti etsiä juuri tuon pankin automaatti.
Sain hommattua hotellin lentokentältä, Hotel Baigon ren min nan lu-kadulla Helmijoen rannassa (sijainti ok). Hinta muistaakseni 190 rem/yö 1 hh. Huoneessa tv, puhelin, siisti kylppäri, mutta ei aamiaista.

Shamianin saari oli miellyttävän rauhallinen verrattuna muuhun kaupunkiin. Kävin jokiristeilyllä, jossa sai ihailla valaistuja pilvenpiirtäjiä. Kävin myös buddhalaisessa temppelissä, joka oli myös keskustassa, en muista nimeä. Nähtävyyksiä ei niin hirveästi ole. Metro on uusi ja hieno, länsimaalaisittain halpa (n. 0,2 €). En erityisemmin tykännyt kaupungista, mutta siihen varmaan liittyi yleinen kulttuurishokki, jonka koin (liikaa ihmisiä, turhan eksoottinen ruoka jne.). Matkustin junalla Hong Kongiin Kantonin itäiseltä rautatieasemalta (eri kuin päärautatieasema). Juna oli hieno ja uudenaikainen, hinta n. 20 € (ostin etukäteen kun hotellissa sattui olemaan junalippujen myynti, mutta olisi asemaltakin saanut).

Suosittelen lämpimästi viettämään aikaa kauemmin Hong Kongissa kuin Kantonissa. Tykkäsin kovasti Hong Kongista (ei ollut raha- eikä kieliongelmia tms.), mutta siitä olen kirjoittanut jo johonkin toiseen ketjuun. Lapsen kanssa reissamisesta ei ole kokemusta.

7
Lainaus käyttäjältä: "Kikris"
No ei ole kyllä hirmu kivaa olla Suomen rajojen ulkopuolella Körsi tai kai se kirjoitusasu olisi suomalaisittain enemmin khöösi. Kirsistä saa myös varioitua christy/ie, kirstie ja hämmentävää kyllä myös kikris, kirkis, . Ilmeisen hankala muistaa ja kaikki tykkää lisäillä tuota t-kirjainta. Sukunimestä nyt voi väntää vaikka mitä.


Samat kokemukset mulla. Olenkin saanut uuden lempinimen khöörsi, kun erään ystäväni päähän jäi irkkututtujen lausunta(yritys).

8
Kiina / Hong Kong
« : 16.05.2006, 10:03:50 »
Lainaus käyttäjältä: "Olav"
Miten on majoituksen laitan HK:ssa? Suositelkaa jotakin edullista hotellia, jolla hinta-laatu-suhde kohdallaan eli ilmastointi ja suht siisti. WC voi olla jaettu. Onko kokemuksta Chungking mansion alueesta? Onko ok paikka?


Chungking Mansions ei ole varsinainen hotelli, vaan rakennus, jossa on läjä halpoja hostelleja. Sijaitsee Nathan Roadilla Kowloonin puolella. Kokemusta on vastaavasta Mirador Mansionista (pari taloa chungking mansionista) , ja siellä Cosmic Guest House-hostellista. Yövyin 1 hhssa (150 hkd/yö), omalla "kylppärillä", joka siis tarkoittaa koppia wc-istumella, lavuaarilla ja suihkulla (suihkussa käydessä pieni koko on eduksi, sillä tilaa ei ole). Nämä Mirador ja Chungking mansionit ei ole sitten tarkoitettu klaustrofobikoille, sillä huoneeseen mahtuu juuri ja juuri sänky, seinällä oli hylly jossa tv ja puhelin. Talot on pelottavia, mutta huone siisti, joskin askeettinen. Eli ok, jos kaipaat vaan yöpymispaikkaa. Jos jotain luksuksempaa, niin sitten ei. Kannattaa muistaa, että majoitus on Kowloonin puolella halvempaa kuin saarella. Metro kulkee kätevästi, ja perinteinen paattikin (halpaa), jos tykkää merellä keinumisesta.

Itse tykkäsin Hong Kongista tosi paljon, ihana brittiläisen ja aasialaisen kulttuurin sekoitus. Ja eurooppalaisittain suht edullinenkin. Itse kävin ainakin näissä nahtävyyksissä (ja kaikki kivoja)
- Historiallinen museo (sattui olemaan vielä ilmainenkin)
- Victoria Peak
- Temple Str. Night Market
- "Hevosurheilua"Happy Valleyssa
-  Vanhanaikainen kauppa-alue Sheung Wanissa, hieman Centralista länteen

Parasta tietenkin oli vaan ihmetellä ja pällistellä, miten isoja rakennuksia maailmassa voi olla.

9
Thaimaa / Onko Hua-Hinissä elämää ?
« : 29.03.2006, 14:12:49 »
Olin juuri Hua Hinissä Thaimaan reissun yhteydessä.

+ lyhyen matkan päässä Bangkokista (bussilla reilu 3 tuntia)
+ isot, pitkät rannat (mielestäni myös ruuhkattomat, jos menee hieman syrjempään eikä siihen Hiltonin kulmille. Mitä etelämmäs menee, sitä hiljaisempaa)
+ kaikki (turistin tarvitsemat) palvelut lähellä/saatavissa


- paikka on ns. perinteinen turistirysä (vrt. kanaria)
- ei niin hyvä julkinen liikenne (tosin kävellen pääsee)
- kaikki turistirysien huonot puolet, kuten kalleus, muut turistit, ei näe juurikaan paikallista elämää tms.

Itse kaipasin rantaa ja aurinkoa, ja sitä kyllä riitti. Yritin olla välittämättä joukoittain vaeltavista ruotsalaisista keski-ikäisistä ja suomenkielisistä ruokalistoista. Vaikutti tosiaan siltä, että suurin osa muista turisteista oli keski-ikäisiä.
Toisaalta, jos olette menossa häämatkalle, niin siinä mielessä paikka on hyvä, koska ette varmasti haekaan mitään hurjaa biletystä. Ja luulen, että häämatkalla keskitytään ihan johonkin muuhun, kuin muihin turisteihin...

 :D

10
Mulla on ajankohtaista tietoa tästä. Juuri olin Bangkokissa ja multa kysyttiin kotipaikkaani. Kun kerroin olevani suomesta, sain vastaukseksi "Ooh, I know Finland, its where Santa Klaus lives"
Joten erään thaimaalaisen mielestä suomessa, ja niin minunkin mielestäni, Korvatunturilla.

Terv.
eräs tosikkoinsinööri  :D

11
Ranskalainen...vaikka olisin veikannut kyllä jotain muuta...

12
Kiina / Kiina
« : 27.02.2006, 10:53:33 »
Olisi voinut laittaa myös tyhmiin kysymyksiin tai lentomatkustukseen, mutta kysytään nyt täältä...

Millainen tarjoilu on Finnairin lennolla Hki-Kanton (turistiluokassa)? Ekaa kertaa lennän yli 10 h, niin mietin että pysyykö lentokonetarjoilulla nälkä poissa. Finskin sivuilla ei sanota mitään tarkkaa, ainoastaan businessluokan ateriat on eritelty. Täällä varmaan on jollain kokemusta ko. lennosta?

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tämän osaan
« : 21.02.2006, 13:34:06 »
"Epäluonnollisista" kyvyistä minulla on yksi, nimittäin osaan heilutella pelkästään sieraimiani, siis ilman että koko nenä liikkuu. Joidenkin mielestä se on hauskaa, en vain ole pitkiin aikoihin kenellekkään esitellyt. Kerran olen nähnyt erään liikuttavan korvaansa ylös-alas-suunnassa, se oli spookya.

14
Tästähän on tälläkin palstalla ollut aikaisemmin puhetta, ja ikäväkyllä ei tule toteutumaan vielä pitkäääään aikaan. Kalusto on tosiaan pienin ongelma, rataverkon kunto se olennaisin. Mutta tietty kansalaisille on kiva vähän väliä heittää tämmöisiä positiivisia ennusteita, niin ne ei jaksa valittaa "pienistä " kuten junayhteyksien lopettamisista ja hintojen korottamisista.

15
Lainaus käyttäjältä: "nl"
Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
Miksi jossain 20-24 -vuotiaissa tytöissä ei voi olla mitään seksikästä yli 30 -kymppisen mielestä?!?!? Itse olen yli 30-kymppinen mies ja pidän joitain noista misseistä hyvinkin  seksikkäinä. En silti tunne itseäni vanhaksi pervoksi pedofiiliksi.


Sama täällä. Tosin missejä en pidä erityisen seksikkäinä, mutta monia muita samanikäisiä nuoria naisia kylläkin. Oma tyttöystävänikin menee juuri ja juuri tuohon annettuun ikähaarukkaan.


Missit on yleensä noin 18-20 v. 24 - vuotta taitaa olla yläikäraja koko kisaan ja on kai aika harvinaista, jos sen ikäinen on mukana.  24-vuotiaan ja 18-vuotiaan naisen kropassa on usein jo hyvinkin paljon eroa. Käsittääkseni tämä Ninni on juuri ja juuri 19-vuotias. Mutta tosiaan, makuasioista ei parane kiistellä.

Sinänsä ikä ei mielestäni näyttele parisuhteessa juurikaan mitään osaa, kysehän on henkilökemioista eikä siitä mitä mittari näyttää. Olen sen itse myös kokenut monta kertaa.

16
OffTopic;

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
Ninni on kissa! Rrrrauh!! Oikee namupala!


Missit on nättejä tyttöjä tottakai, mutta ne on ihan lapsia. En oikein tajua mitä kauhean seksikästä heissä on, noin niikun joidenkin esim. yli 30-kymppisen miesten mielestä? Kyllä ne varmaan ikäistensä mielestä on ihan hot.

P.S Eino Makunen on ällöttävä pedofiilisetä.

17
Lainaus käyttäjältä: "LittleStar"
Iso osa siitä varmaan johtuu näistä wannabe-stadilaisista, jotka suureen ääneen uhoo, että "Helsinki ei oo mikään Hesa, vaan Stadi! Pelkästää jotku **tun landet sanoo sitä Hesaks!"


No näin Helsingissä kasvaneena ja eläneenä Helsinki on Stadi tai Helsinki, ei koskaan Hesa. Enkä mielestäni ole mikään wannabe-helsinkiläinen. Tietysti slangi muuttuu joten en tiedä josko kaupunkia on joskus sanottu "Hesaksi" ihan kaupunkilaisten itsensä suusta, mutta ei ainakaan mun kaveripiirissä. Enkä nyt varsinaisesti mitään pultteja saa, jos joku tätä Hesaksi kutsuu. Kuitenkin mulle tutumpi "kielenkäyttösääntö" on;
Jos olet muualla suomessa, stadi=Helsinki, jos olet kaupungin sisällä, stadi=keskusta.

18
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Israel/Palestiina
« : 09.02.2006, 14:09:49 »
Lainaus käyttäjältä: "Nallis03"
Käännän kysymyksesi toisinpäin: miksi israelilaisten piti väenvängällä tunkea pienelle maapläntille 1950-luvulla, vaikka kyseinen maapläntti oli jo asuttu? Mikä on mielestäsi israelilaisten legitimiteetti alueella?


Tästä tulikin mieleeni erään työkaverini kertoma kuviteltu esimerkki. Mitä siitä ajateltaisiin, jos venäläiset tai ruotsalaiset päättäisivät vain yhtäkkiä vallata suomesta tiettyjä alueita ja ajaa pois alkuperäisväestö. He perustaisivat sinne omia yhteisöjään ja vartiosivat alueita armeijan voimalla. Jos joku suomalainen yrittäisi alueelle tai edes lähestyisi sitä tai yrittäisi läpikulkua, hänet ammuttaisiin vaikka kyseessä olisi esim. lapsi. Ei varmaan oikein tykättäisi, ei. Mutta vaikea asialle olisi mitään tehdä, jos esimerkiksi USAn kaltainen maa tukisi näitä "siirtokuntia".

Tällä viestillä en siis yritä mitätöidä palestiinalaisten tekemiä julmuuksia, mutta alkuasetelma on sellainen, ettei se voi muuta kuin aiheuttaa levottomuuksia. Ja julmuuksia siis on 30 vuoden aikana tapahtunut puolin ja toisin niin paljon, että anteeksianto tuntuu mahdottomalta.

Exälläni oli asiaan kyyninen, mutta osin realistinen kanta; joku tulppa ja paineiden purkupaikka Lähi-Idän ja Euroopan välillä pitää olla, ja se on  Euroopan kannalta parempi että se on Israel eikä esim. joku Euroopan maa.

19
Eurooppa / Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 08.02.2006, 12:41:49 »
* Amsterdam 4
* Berliini 5
* Budapest 3
* Helsinki 4
* Kööpenhamina 3
* Lontoo 5
* Pariisi 2
* Praha 5
* Riika 3
* Tallinna 3
* Tukholma 3
* Varsova 3
* Wien 3
* Zagreb 3

20
Helsinki on kotikaupunki, ja vaikea olisi pois muuttaa.  Tää on just sopivan kokoinen, sellainen, että massaan pystyy halutessaan häviämään, mutta tuttuja näkee kuitenkin melko usein. Ja päinvastoin kuin moni ulkopaikkakuntalainen luulee, myös täältä löytyy luontoa ja luontoharrastusmahdollisuuksia. Puhumattakaan muista harrastus- ja opiskelu- ja työmahdollisuuksista. Asumismuodoista voi valita mieleisensä; joko urbaanin kaupunkiasumisen tai pientaloasumisen vähän kauempana. Täällä on melko turvallista, lintukotohan tää on verrattuna muihin eurooppalaisiin pääkaupunkeihin. Joukkoliikenne on hyvä, paikasta toiseen siirtyminen on melko helppoa, joskin jossainmäärin aikaavievää.

Miinuspuolia on vaikea löytää, mutta yksi on tietenkin kiireinen ja hektinen elämänrytmi, josta maaseudulla kyllä pääsee irti. Esim. meilläkin töissä on ihmisiä, jotka tekee etätöitä maaseudulta käsin, ja uskon, että heistä ei ainakaan tunnu yhtä kiireiseltä kuin meistä muista.

Ikävintä tässä "helsinkikeskeisyydessä" tietenkin on se, että jos pakotettuna joutuu työn perässä tänne muuttamaan, eikä varsinaisesti omasta halustaan. Tiedän niitäkin, jotka ovat esim. opiskelun jälkeen palanneet kotipaikkakunnilleen tyytyväisinä, ja hyvä niin, jos töitä löytyy. Monet kuitenkin ovat valinneet Helsingin asuinpaikakseen ihan vapaaehtoisesti, ja jäävät tänne. Tää on oikeasti aika mukava paikka asua.

Sivuja: [1] 2 3 ... 15