Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kirsil

Sivuja: [1]
1
Ihan yleisestä mielenkiinnosta ajattelin aloittaa tällaisen aiheen näin Estonian uppoamisen 10-vuotispäivän muistelun kunniaksi. Musta on aina kiva kuulla missä ihmiset on ollu ja mitä tehneet, kun ovat kuulleet jostain tapahtumasta. Siinä voi sitten itsekin muistella millaisessa elämäntilanteessa on itse joskus ollut.

Eli siis,

Missä olit, kun kuulit Estonian uponneen?

Itse olin ylä-asteella, ja se oli ihan tavallinen kouluaamu, kun mutsi tuli herättämään ja sanoi, että joku laiva on uponnut. Koulussa ei puhuttu muusta koko päivänä.

Vertailun vuoksi;

Poikaystäväni oli jo opiskelemassa, ja herättyään joskus myöhään kämppis ilmoitti, että 900 hurria on kuollut Suomenlahdella.

Muita

Prinsessa Dianan kuolema:
Heräsin krapulassa ja menin katsomaan tekstitv:ltä uutisia, enkä voinut uskoa silmiäni.

WTC:n sortuminen:
Olin juuri päässyt töistä (työharjoittelu) ja olin videovuokraamossa, kun ystäväni soitti ihan paniikissa, että Kolmas Maailmansota on syttynyt.

Tuosta Estoniasta vielä,  viikonloppuna tuli tv:stä dokumentti ja jäin vaan katsomaan sitä liikuttuneena. Jotenkin se koskettaa vieläkin.

2
Olettekos kuulleet... / Tallinnasta Milanoon halvalla
« : 10.05.2004, 11:41:33 »
Halpalentoyhtiö Volareweb aloittaa lennot Tallinnasta Milanoon 13.5.2004. Lennot lennetään alkukesästä maanantaisin ja perjantaisin ja heinäkuun 13 pvä alkaen tiistaisin ja torstaisin. Syksyllä taas maanantaisin ja perjantaisin.

Milanosta pääsee Tallinnaan alkukesästä ja syksyllä torstaisin ja sunnuntaisin ja keskikesällä maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Itse varasin tuossa lennot henäkuun 12 päivälle hintaan 47 € (veroineen, listahinta 19.90). Mielestäni kohtuuhinta, jos Italiaan haluaa. Lennot lennetään tosin yöllä tai myöhäisillasta, että jonkinverran täytyy kentillä palloilla.

Sivuja: [1]