Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SPH

Sivuja: [1]
1
Myynnissä kerran reissussa käytössä ollut 70 litran Eye Mountaineer Adventure-rinkka, joka on kunnoltaan täysin uudenveroinen. Rinkan väritys on musta-harmaa, yläosassa on tilava tasku ja lisäksi rinkan pohjalle pakatut tavarat saa kätevästi ulos esimerkiksi avaamalla alhaalla olevan vetoketjun.

Kangas on kestävää ja laadukasta polyesteriä sekä lisäksi rinkassa on sisäinen tukirunko. Lantio-ja olkavöitä voi luonnollisesti säätää istumaan kunkin kantajan selälle.

Rinkkoja on kaksi kappaletta ja myyn ne yhdessä tai erikseen. Rinkoista joudumme nyt luopumaan lapsen myötä lisääntyneen tavaramäärän vuoksi, mutta rinkoilla on elinikää uudessa perheessään vielä varmasti pitkään!

http://imageshack.us/f/832/p8140143.jpg/

HP:70€/tarjous -> YV:llä

2
Terveys ja turvallisuus / Marevan ja pitkä reissu
« : 15.06.2008, 16:09:11 »
En löytänyt keskustelua asiasta aiemmin, enkä kyllä usko, että se monen reissaamista edes koskettaakaan  ;D

Kysympä kuitenkin onko ketään, joka reissannut kuukausia ja onnistunut järkevästi järjestämään inr:n kontrolloinnin? Oma mittari tietenkin yksi varteenotettava vaihtoehto, mutta hinta kyllä melko suolainen varsinkin, kun mahdollisuus sen joutumisesta parempiin käsiin on aina olemassa. Jostakin satuin myös lukemaan, että mittaukseen käytettäviä liuskoja tulisi säilyttää kylmässä/viileässä, joka viimeistään tuo melko suuria ongelmia matkan aikana.

Hyviä neuvoja otetaan vastaan asian järjestämisestä  ;)

3
Myydään täysin iskemätön Footprintin Peru,Bolivia & Ecuador guide!

Uusi, käyttämätön ja uusin painos  8)

YV:llä lähtee ja Helsingissä fyysisesti tuo taideteos majailee  :lol: !


Edit: Myyty!

4
Kirjat Helsingissä ja muutamia hyvin pieniä merkintöjä lukuunottamatta erittäin hyvässä kunnossa.

Laittakaa YV:tä jos kaipailette...

5
Löytyiskö kenelläkään hyvässä kunnossa olevia LP:n kirjoja Kambodzasta ja Malesiasta? Asustelen Helsingissä..

Tarjousta tulemaan..

6
Myynnissä siis Footprintin South-Amerikan handbook, joka on uusi ja käyttämätön! YV:llä tarjouksia..

Mahdollisuus myös vaihtaa uusimpaan Lonelyplanetin Malesia, Brunei ja Singapore kirjaan...

Edit: Kirja on tällä hetkellä Porvoossa, mutta viikonpäästä edessä muutto Helsinkiin.

7
Toimistolta kertoivat, että lippuja pystyy vasta tammikuussa alkaa kysellä eikä ulkomaalaisille takuita saada niitä. Budgetticket ja Ticketunlimited ainoita vaihtoehtoja vai...?

8
Lentomatkustus / Ongelma lippujen kanssa, help!
« : 29.09.2005, 12:37:32 »
Nyt sitten myrkyn lykkäs! Liput varattu ja maksettu huhtikuussa Aerolineas Argentinasille välille Buenos Aires-Santiago ja kun eilen kävin Amadeuksesta ihastelemassa matkaani huomasin lippujen olevan PERUTTU! Soitin Tukholman toimistoon ja sielläkin asiaa syvästi ihmeteltiin, todettiin niiden olevan peruttu ja käskettiin ottamaan yhteyttä pääkonttoriin ja selvittämään syytä. Mitään vastausta ei vieläkään ole kuulunut, kuittaus viestin lukemisesta tuli n. 20h sitten...mitenkä hyvät tallaajat tästä eteenpäin? Yhteyttä kuluttajavalituslautakuntaan, minne? Lentoihin on aikaa kaksi kuukautta ja v-käyrä on siinä määrin nyt korkealla, että... :evil:

Soittamaan en Argentiinaan viitsi, kun hintaa kertyy n. 1€/min...Matkavakuutus, mitä, hä!?

Sivuja: [1]