Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SPH

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
141
Etelä-Amerikka / Kokemuksia Etelä-Amerikasta?
« : 25.01.2006, 21:54:52 »
Jeps, eli varsin kilpailukykyiset hinnat löytyisi Tukholmasta Santa Crusiin (VVI) Boliviaan ja takaisin. Minkä hintaisia ja kuinka pitkä on 1) Santa Crusista Uyuniin ja 2) La Pazista Santa Crusiin?

142
Etelä-Amerikka / Peru, Ecuador,Chile 2006
« : 24.01.2006, 11:48:34 »
Chilestä palailtiin tammikuun puolella ja oman kokemuksen perusteella turvallista on! Ihmiset uskomattoman ystävällisiä ja voimia!

143
Etelä-Amerikka / Peruun lähdössä 02/06
« : 17.01.2006, 23:04:07 »
Lainaus käyttäjältä: "henna85"
Minusta tuntuu, etta taalla Boliviassa saa pelata ennemman :(


Mikäs siellä niin?
T: Itse sinne matkaa suunnitteleva

144
Etelä-Amerikka / Kokemuksia Etelä-Amerikasta?
« : 16.01.2006, 10:32:29 »
Lainaus käyttäjältä: "Tasmanian tuholainen"
Itse en menisi suoraan, vaan tekisin reissun pätkissä, esim. rajalta Uyuniin junalla jne.


Juuri tämä olikin tarkoituksena  :wink:

145
Etelä-Amerikka / Kokemuksia Etelä-Amerikasta?
« : 15.01.2006, 13:29:07 »
Sunnitelmissa Bolivia ja Peru (lähinnä Machu Picchu ja siitä etelään). Luultavasti lennot Buenos Airesiin ja sieltä bussilla eteenpäin, joten: Mitä ja firmoja ja millä hinnoilla esim. Buenos Aires-La Paz välille?

146
Kyllähän noita kuulee aina. Palailin juuri Chilestä ja Argentiinasta...kuume Etelä-Amerikkaa kohtaan aivan *elvetillinen! Ecuador, Peru ja Bolivia haluttaisi nähdä, mutta kahdesta ensimmäisestä olen kuullut (turvallisuuden puolesta) pelkkää huonoa ja nähtäväksi nyt jää mitä tehdä. Sen verran ikävää tapahtunut ympärillä viimeisen vuoden aikana, että olen erittäin varovainen mihin kihlattuni kanssa suunnata. Se joku voima vaan, kun tuolle Latinomaihin vetää...  :shock:

147
Lentomatkustus / Frequent flyer miles
« : 08.01.2006, 19:31:28 »
Lainaus käyttäjältä: "warhis"

Ja Kilroyn lipuillahan on käytävä sitten 20 kertaa siinä missä SAS:lla edelleen vain sen 7 kertaa.


Jälkeenpäinkö noita Kilroyn lippujen maileja haette? Varauksen yhteydessä kun pikaisella vilauksella nähnyt keinoa lisätä numeroa...Vai check-innissä kentällä?

148
Iso-Britannia / Englanti/halpalennot
« : 29.11.2005, 20:13:58 »

149
Yleinen / Futismatkailu
« : 08.11.2005, 17:20:10 »
Miten mä olen voinut missata tän ketjun aikasemmin :shock: ?

Ehdottomasti paras fudiskokemus löytyy viime helmikuulta, kun oltiin Mexico Cityssä kattomassa Pumas-Tigres matsia! Helv... kuumuus, lähes ilmanen olut ja liput Pumasin n. 15 000 hengen fanikatsomossa! Elokuussa pääsin vihdoin kattelemaan Ajax-Feyenoord matsia ja helmikuussa uudestaan, tällä kertaa itse pedon pesään, De Kuipille :twisted:

Ai niin, tulihan sitä nähtyä myös yksi Copa Libertadoresin pelikin...Tuzos-Deportivo Cuenca

Hieman pistää nyppimään, kun ei joulukuun lopulle löydy Chilessä ja Argentiinassa matseja...menee se "once in a lifetime"-kokemus sivusuun :cry:

Saksan MM-kisat himottais edelleen, mutta ei vielä osaa sanoa. 1. Joulukuuta alkaa muuten uus arvonta ja nyt voi jonottaa peruutuslippuja.

Englannissa oon vain Englanti-Suomi matsin nähny, eniten kyllä kiinnostais Rooman kuuma paikallispeli Lazio-AS....ehkä sitten joskus 8)

Edit: Ai niin, onhan sitä tullu nähtyä Budapestissä Unkari-Norja ja Kairossa Al Ahly vastaan joku :lol:

150
Meksiko / Re: Mexico Cityn lentokenttä
« : 27.10.2005, 17:12:00 »
Lainaus käyttäjältä: "Viajar"
Rutkasti kärsivällisyyttä koettelevia kuvauksia olen MC:n lentokentästä lukenut: tuntitolkulla jonottamista jne. Mutta mitenkäs jouhevasti tapahtuu vaihto maan sisäiselle lennolle? Katselin tuossa Ebookersin yhteyksiä, ja kone antaa aika vähän vaihtoaikaa. Esim. vaihto Oaxacaan tapahtuisi reilussa tunnissa.

Ainahan voi toki valita myöhemmänkin lennon, mutta mahdollisimman nopea pääsy maaliin houkuttelee. Kun siis lippujen oston aika tulee, uskallanko ottaa sen, mitä tarjotaan, vai vaihdanko pidempään odotteleuun?


Sisäisistä lennoista ei kokemusta löydy, mutta koneen saavuttua maahan sai hetken aikaa jonotella...Meillä ei ainakaan mennyt 30min kauempaa, ehkä hyvää tuuria :?

Oaxacaan mentiin yöbussilla ja erittäin makosasti matka menikin!

151
Lainaus käyttäjältä: "zup"
Turisteillehan on aina varattu tietty määrä lippuja noihin Ajaxin peleihin. Ite luotan siihen, että saan vielä lipun, kun lähen nyt perjantai kattomaan Ajax-Heerenveen peliä. Tai sitten voi olla, että joutuu ittensä maksamaan kipeeks jossain mustanpörssin kaupassa :)


Sama homma on Feyenoordillakin, mutta ei välttämättä juuri tähän huippupeliin :? ! Jos lippuja toimiston kautta saa, on hinta 49€/kpl...www.ticketunlimited.nl lupaa lipun 50€:llä :P

Tuohon Heerenveen peliin pitäis lippuja saada ihan kevyesti, kuulemma jo Schipholilla on joku CD/elektroniikka koju josta lippuja saa ostaa :wink:

152
Lainaus käyttäjältä: "happo"
Ainakin Ajaxin peleihin tarvitsee henkilökohtaisen klubikortin, jolla pääset sisälle, kait se on tarkoitettu huligaanien vähentämiseen katsomoista. Kait sitä pitäisi sellainen hommata ja käydä edes yksi peli katsomassa.


Ei itse asiassa aina tarvii vaikka olis clubcard-game...toi systeemi on erittäin outo! Elokuussa olin Damissa peliä katsomas ja hyvin sain liput sillon noiden välittäjien kautta eikä mitään ongelmia ollu, en vaan tällä kertaa viittis niin suolasta hintaa maksaa :roll:

153
Toimistolta kertoivat, että lippuja pystyy vasta tammikuussa alkaa kysellä eikä ulkomaalaisille takuita saada niitä. Budgetticket ja Ticketunlimited ainoita vaihtoehtoja vai...?

154
Lentomatkustus / Ongelma lippujen kanssa, help!
« : 29.09.2005, 17:01:32 »
Lainaus käyttäjältä: "LateX"
Jollain muullakin ongelmia:
http://groups.google.fi/group/sfnet.matkustaminen/browse_thread/thread/737b4c6f94f009bf/c28267042f14388f?lnk=st&q=%22aerolineas+argentinas%22&rnum=9&hl=fi#c28267042f14388f


Onnistuuko noiden lippujen peruminen (minun toimestani tällä kertaa!) ja maksun takaisin saaminen vain soittamalla Luottokuntaan? Vielä kun Aerolineasin Buenos Airesin toimisto ei ole sanallakaan vastannut maileihin, ei koskien tätä asiaa eikä kesällä koskien muita asioita! Expedia.com näyttää tarjoavan kyseisiä lentoja halvimmalla...

Edit: Eli ei onnistu reklamointi enää, valitusaika vain kaksi kuukautta! Täytyy nyt sitten vain toivoa ja ihmetellä... :evil:

155
Lentomatkustus / Ongelma lippujen kanssa, help!
« : 29.09.2005, 16:04:53 »
Lainaus käyttäjältä: "LateX"
Siis mistä ne varasit ja millä maksoit?
Jos luottokortilla niin et rahojasi menetä
kun ilmoitat vaan Luottokunnalle että maksu
aiheeton.


Netistä oon varannu ja heidän ohjeidensa mukaan maksanut, eli varauksen jälkeen soittanut ja ilmoittanut luottokorttini numeron ja näin on rahat veloitettu. Tukholman toimistosta on nyt hommaa alettu selvittämään, mutta hieman kyllä ihmetyttää toiminta! 5 kuukauden jälkeen kun lennot itsestään peruuntuvat niin alkaa *ituttamaan!

Mietin juuri, että pitäisikö maksu nyt sitten Luottokunnan kautta perua ja varata liput Travelnow:n kautta Air Francella...alkaa Aerolineasin toiminta vähän...harmittamaan! Kaksi kuukautta kun vain on aikaa niin uusien lentojen hankkiminen käy päivä päivältä kalliimmaksi! Nyt olisi Air Francella meno-paluu n. 160€...

156
Lentomatkustus / Ongelma lippujen kanssa, help!
« : 29.09.2005, 12:37:32 »
Nyt sitten myrkyn lykkäs! Liput varattu ja maksettu huhtikuussa Aerolineas Argentinasille välille Buenos Aires-Santiago ja kun eilen kävin Amadeuksesta ihastelemassa matkaani huomasin lippujen olevan PERUTTU! Soitin Tukholman toimistoon ja sielläkin asiaa syvästi ihmeteltiin, todettiin niiden olevan peruttu ja käskettiin ottamaan yhteyttä pääkonttoriin ja selvittämään syytä. Mitään vastausta ei vieläkään ole kuulunut, kuittaus viestin lukemisesta tuli n. 20h sitten...mitenkä hyvät tallaajat tästä eteenpäin? Yhteyttä kuluttajavalituslautakuntaan, minne? Lentoihin on aikaa kaksi kuukautta ja v-käyrä on siinä määrin nyt korkealla, että... :evil:

Soittamaan en Argentiinaan viitsi, kun hintaa kertyy n. 1€/min...Matkavakuutus, mitä, hä!?

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]