Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - lisbeth

Sivuja: 1 2 [3]
41
Baltian maat / Polttarit Riikassa
« : 23.04.2006, 21:28:30 »
Ainakin riga old town hostellissa oli oma, tosin aikas pieni sauna jota voi varata (www.rigaoldtownhostel.lv), muutenkin suositeltava paikka jos ette ole vielä varannut majoitusta.

42
Intia / Visa Electron Intia?
« : 05.04.2006, 21:10:11 »
Juurikin näin. Automaateissa electron kävi joka paikassa ja niitä on ihan kiitettävästi. Nostettiin pari kertaa varmuuden vuoksi rahaa ennenkuin lähettiin pienempään paikkaan mutta niissäkin melkein kaikissa oli automaatti. Nou hätä siis!

43
Aasia / Halvin majoitus Delhi, Mumbay, Goan alue
« : 05.04.2006, 21:03:07 »
Agrasta ei tosiaan paljoa hyvää sanottavaa ole. Me oltiin siellä yks yö ja skipattiin Taj Mahal, koska sisäänpääsymaksu oli yhtä paljon kuin meidän viikon yöpymiset hotellissa (750rp hengeltä), mutta päästiin puutarhurin avustuksella ottamaan pari kuvaa joen puolelta  :D
Delhissä oltiin yötä kans Smyle Inn hostellissa, yhdyn edelliseen, nuhruinen mutta palvelu ok, kunhan ei erehdy ottamaan niiden järjestämiä ylikalliita autoreissuja esim.rajasthaniin. Takaspäin tullessa oltiin yötä Hare Krishna Guest housessa (samalla kadulla vähän kauempana rautatieasemalta). Tosi siisti paikka ja erittäin rento ja ystävällinen palvelu.
Goalla oltiin Arambolissa ja Palolemissa ja molemmissa viihdyttiin oikein hyvin. Eka on vähän rauhallisempi paikka ja jälkimmäinen turistisempi, mutta sekään ei offseasonina haittaa. Bungaloweja ihan biitsiltä sai marraskuussa 400rp. Mutta jos haluaa syrjempään eikä vaadi hirveesti majotuksen ja palveluiden suhteen niin suosittelen lämpimästi menoa Gokarnaan (Karnatakan puolella ihan Goan eteläpuolella), parin kilsan kävely kaupungista ja päädyt taivaalliselle biitsille nimeltä Kuttle beach (eri versioita nimestä on monia). Tosin vaarana on että sinne jää jumiin, on sen verran lepposaa menoa. Mutta ei siis mitään baareja tai diskoilua jos sitä haluaa.
Mein matkasivuilla voi käydä vilaseen tarkemmin http://easytravelpage.com/liisarene/  
Oct 17-23 kohdalla Arambol ja
Oct 27-Nov 9 Palolem ja Gokarn
Oikein hyvaa reisua!!

44
Thaimaa / Pai / pohjois-thaimaa
« : 15.03.2006, 18:27:16 »
Pai on aivan ihana paikka. Meiän piti vaan kävästä siellä mutta jämähdettiin viikoks :). Majotusta on monenlaista, eka yö oltiin kauniissa japanilaisten ylläpitämässä paikassa ja sit loppuviikko vähän halvemmassa bungalowissa. (molemmat joen toisella puolella) Tekemistä riittää, päivisin pärrättiin skoottereilla luontoa ihailemassa (vesiputouksia, kanjoni, kuumia lähteitä...) ja illat hengailtiin paljolti bambunuotion äärellä möksän edessä parantamassa maailmaa muitten reissajien kans. Aivan ihanaa oloa! JA menoakin toki löytyy, jos sitä kaipaa.  Pari kuvaa ja tekstiä löytyy mein matkasivuilta Jan 21-25 päiviltä. (päivämäärät ei siis ihan pidä paikkaansa) www.easytravelpage.com/liisarene

45
Aasia / Budjetti puolelle vuodelle. yms.
« : 13.03.2006, 20:48:59 »
Oltiin kahdestaan syksy intiassa, 5kk, ja meiän yhteinen rahanmeno oli about 150 e viikossa, eli 75 per pää. Mutta tähän tosiaan vaikuttaa se että pysty joitain kuluja jakaan ja esim.hotellihinnat oli usein melkein sama sinkku ja tuplasängyillä, tai esim.bungalow on sama hinta on siä si yksin tai kaksin. Mutta Intiassa on tosi helppo saada matkaseuraa eli siitä vaan kuluja jakamaan :)
Tää budjetti siis sisälsi kaiken eli yöpymisen, ruuat, matkustamisen, vähän shoppailuakin. tosin jossain biitsillä missä on mahdollista juoda kaljaa niin meni sit vähän enemmän... ja siellä oli houkutuksia syödä länsimaalaista ruokaa, minkä hinnat verrattuna paikallisiin herkkuihin on järkyttävät korkeat. Ei siis mitään luksusturismia mutta ei mitään kurjuuttakaan.

46
Intia / DELHI, INTIA -kiva guesthouse/hostel?
« : 28.01.2006, 06:18:55 »
Niinkuin jo mainittu niin Main Bazaarilta loytaa hyvia paikkoja. Me oltiin Intian vikat yot Hare Krishna Guesthousessa, 350rp kahden hengen huone, todella siisti, oma ponttovessa ja jopa kuumaa vetta. Niin ja telkkari mika oli luksusta 5kk reissamisen jalkeen. Niilla n myos tosi viihtyisa kattoterassi ja suloinen kissanpentu joka ankes kokoajan syliin. Viihdyttiin siis tosi hyvin ja lentokenttakuljetuskin onnistuu, muistaakseni 200rp jaetussa pikkupakussa.

Sivuja: 1 2 [3]