Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Majava

Sivuja: [1] 2 3
1
Tuossa Clayssa ollut pari vuotta sitten ja kävin "fiilistelemässä" kuvia juuri. Täytyy sanoa, etteivät ainakaan huoneet olleet silloin ihan tuon näköisiä olleet, pieniä ja nuhjuisia ja räikeitä kukkakuosia. Ihan siisti kuitenkin ja ei muistaakseni ollut mitään ongelmia / vikoja. Ja voihan olla, että on vähän rempattu. Meillä oli huone erillisessä rakennuksessa Espanjolawaytä pitkin n. 100-200 metriä respasta. Sijainti on loistava ja siihen kannattaa mielestäni panostaa Miami Beachillä.

2
Yleinen / Vs: Dyykkausdivingsukellus
« : 06.06.2008, 09:22:56 »
Mulla on virallisesti maailman kauhein (värillinen) kuva padikorteissa. Olen lähemmäs 190 cm pitkä, ja 130 cm thaikkumimmi otti sen alhaalta hullulla laajiksella kun olin vielä ihan hikinen ja näivettynyt, ja kuva levitti naamani sellaseksi American Dadista tutuksi megaleukahirviöksi :D Mutta samapa sen väliä.

Juuri niinkuin tuo kuvasi tuossa vieressä osoittaa  ;D

Olen myös nähnyt sekä värillisiä että musta-valkokuvia, joten eivät taida ainakaan kaikkialla olla kovin tiukkoja asian suhteen. Sitäpaitsi noin joka toisesssa suke-shopeissa maailmalla ne eivät ikinä edes katso koko korttia!


3
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 04.06.2008, 10:00:59 »
Kiitti vinkeistä, kyllä taitaa tuo Tana Toraja jäädä nyt väliin ajanpuutteen takia vaikka olisikin kiinnostava.

Mites tuo ehdotettu Tangkoko-luonnonpuisto, onko käymisen arvoinen (kun matka majoituksesta on suunnilleen 3 h, ilmeisesti yhteen suuntaan)?

4
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 29.05.2008, 10:59:17 »
Pohjois-Sulawesilla käyneiltä otetaan vinkkejä vastaan.

Kesäkuun lopulla menossa Living Coloursille Bunakenille sukeltamaan ja yhdistetään siihen muutaman päivän oleilu "mantereella". Majoitus on varattu Highland Resort Tomohonista (lähellä Manadoa).

5
Espanja / Vs: Snorklaus ja sukellus Barcelonassa
« : 29.05.2008, 09:21:56 »
Jos vähän parempia sukellusmestoja Kataloniasta halajaa niin Costa Bravan pohjoisosassa l'Estartitin kylän edessä olevat Medes-saaret muodostavat luonnonpuiston, jonka dyykkimestat ovat varmaan alueen parhaimmistoa. Retki sinne edellyttää melko varmasti kuitenkin yöpymistä siellä, sen voi toki järjestää suke-firman kautta. Itse käytettiin http://www.hotellesilles.com/ firmaa, toimi hyvin. http://www.snorkkeli.net/ sivuilta löytyy lisää  keskusteluja Barcelonan sukelluksilta.

6
Hei

Kiinnostaisi. Helsingin keskusta ja Tikkurila sopivat molemmat. Laita viestiä miten sinulle sopii (vaikka privana).

Beaver

7
Väli-Amerikka ja Karibia / Costa Rica ja budjetti
« : 31.07.2007, 21:28:58 »
Itse olin Costa Ricassa n. puoli vuotta sitten. Väittäisi että tuolla 20-30 elää vain kovalla säästäväisyydellä: halvin majoitus dormissa, halvinta ruokaa ravintossa tai kaupasta ja vain julkisilla liikkuen.

Luonnonpuistoihin ym. pääsee monesti järkevästi vain ns. shuttle-busseilla jotka maksaa usein noin 10-20 taalaa matkan pituudesta riippuen. Aktiviteetit ym. ovat melko kalliita ja yksikin juttu (esim. canopytour, rafting) vie helposti tuon 30 taalaa ja huomattavasti enemmänkin.

Jenkkien läsnäolo näkyy hinnoissa ja kaikki on selkeästi kalliimpaa kuin naapurimaissa. Silti käymisen arvoinen, koska tekemistä on niin paljon ja erityisesti luonto todella upeeta!

8
Kiina / Kiinan viisumi?
« : 31.07.2007, 16:11:48 »
Kiinan viisumihakemuksessa kuvan kohdalla lukee "recent passport style color photo". Tietääkö joku, että eikö siis perinteinen mustavalkoinen passikuva kelpaa? Niitä olisi tuossa valmiina, joten säästyisi uudelta kuvaussessiolta.

9
Yleinen / Uusivuosi
« : 17.10.2006, 12:05:31 »
Itse vietän seuraavan vuodenvaihteen Costa Rican Puerto Viejossa... siellä kuulemma hyvät bileet eli sinne vaan!

10
Lentomatkustus / Aeroflotilla Bangkokiin
« : 04.08.2006, 10:27:43 »
Lainaus


Olen menossa joulukuun lopussa ja palaan tammikuussa, joten seuraava kysymys on, että miten vetoisaa/kylmää kyseisellä lentoasemalla on? Ei millään viittis raahata palttoota mukana Thaimaahan...


Ota vanha villapaita tms. mukaan, ei tuu kylmä ja sen voi heivata vaikka heti Taikkuihin saavuttaessa mäkeen. En tosin tiedä tarviiko sitä ko. kentällä, mutta Venäjän maa on opettanut varautuminen kylmään ei ole ikinä liioiteltua.

11
Kiitos,

En ole niin kranttu noiden varusteiden suhteen, kunhan toimivat.
Valashai toki kiinnostaa, en ole tällä vuosituhannella sellaista nähnytkään (Ko Taolla joskus 90-luvun lopulla kyllä, suurinpiirtein ekalla etelänmeren sukelluksella  :lol: ), joten kiitos vinkistä.

Kysymyksiä varmaan herää lisää, joten pistetään sitten tulemaan!

12
Hei Oceaani

Olen menossa Utilaan ensi joulukuussa ja netissä selaillut dyykkicentereitä ja päätymässä Captain Morganiin. Mietityttää kuitenkin lähinnä tuon sijainnin puolesta, että miten kulkeminen tuonne pääsaarelle toimii. Ollaanko siellä illalla "vankeina" Cayseilla vai pääseekö syömään ja bisselle "cityyn" jos ei kaikki iltoja halua viettää siellä. Ollaan noin 10 päivää Utilassa.

Hyvä juttu, kiitos siitä... matkakuume nousi heti pintaan...

13
Varusteet ja pakkaaminen / JahtiJakt -puvut
« : 01.08.2006, 09:18:18 »
Nyt en osaa sanoa mitään puvun suhteen, mutta muuten Erätukun Jahti-tuotteista:

- merkki lienee firman ihan oma merkki (samoin kun North Ice), joten mainoksissa kerrottavat ovh ja "tämän-hetken-alennus-hinta" on kyllä kyseenalainen
- ostin Jahti metsästys-sandaalit Erätukusta. Sandaalit vaikuttivat hyviltä ja tukevilta. Pari kertaa käytin ja jouduin luopumaan, ei sopinut yhtään omalle jalalle, jossa on lievää kannan sisäänpäin kääntymistä. Eli osaksi toki myös oman jalan-vika, muttei tuote vakuuttanutkaan. Lisäksi oli yksi tarraosan ommel jo ostohetkellä irti, jota en huomannut ja en viitsinyt lähteä palauttamaankaan koska liike on kaukana. Liimasin sen siis itse kiinni.

14
Varusteet ja pakkaaminen / Tyyny mukaan?
« : 01.08.2006, 09:11:38 »
Itse olen kranttu tyynyjen suhteen eli vaadin tyynyltä korkeutta/paksuutta. Hyvä yhdistelmä on puhallettava niskatyyny, jota voi käyttää esim. lenskarissa sekä siihen ympärille käärittynä esim. huppari jolloin saa makuuasentoon korkean ja pehmeän tyynyn.

15
Ensi joulu-tammikuu tulee matkailtua Väli-Amerikassa (Honduras, Nicaragua, Costa Rica). Alustavaa matkasuunnitelmaa on tehty niin, että joulu tulisi vietettyä Nicaraguassa. Todennäköisesti maan etelä-länsiosassa. Sen verran olen jo ottanut selvää, että sielläkin joulun aika on vilkasta, joten sen aikainen majoitus kannattaa varata etukäteen. Sattuisiko kellään olemaan vinkkejä?

Haemme ehkä hieman paremman tason majoitusta, ei kuitenkaan mitään luksusta tarvitse olla. Hinta ehkä muutama kymppi yö. Jos rantaa ja ulkoilumahdollisuuksia olisi saatavilla, niin muchos buenos!

16
Lentomatkustus / Lentokentät Viro ja Tukholma
« : 10.07.2006, 09:07:27 »
Ainakin vielä noin vuosi sitten kun kyselin matkoja sai ihan lypsämällä lypsää mitä hintoihin kuuluu ja mitä lisämaksuja tulee, eli:

- Mitä tähän hintaan sisältyy?
- Kaikki
- Sisältyykö lentokenttävero kohteessa?
- No se ei sisälly
- Paljonko se on?
- No, noin parikymppiä
- jne

17
Yleinen / seinämaalaukset/graffitit
« : 29.05.2006, 17:10:00 »
Berliinin East Side Gallery on aika kehnossa kunnossa. Siinä alkupäässä on kyllä niitä kuuluisimpia kuvia (esim. suutelevat neukkujohtajat), jotka on vielä hyvässä kunnossa, muuten kuvista ei oikein meinaa saada edes selvää. On se silti ihan käymisen arvoinen paikka, jo pelkästään historiansa takia.

Muutenhan Berliini (varsinkin Itä-Berliinin Friedricschein, Kreutzberrg ym.) ovat ihan täynnä graffitteja ja tageja. Suurintaosaa niistä nyt ei kuitenkaan voi pitää kovin hienoina, mutta luovat kaupungille kyllä oman tunnelmansa. Tietyissä kaupunginosissa enemmän kiinnättää huomiota, jos talo ei ole täynnä töherryksiä.

18
Se kääpiö oli aivan uskomattoman ärsyttävä tosiaankin. Eikä seura ollut yhtään parempaa...

Toisaalta ei ole se jälkeen kun ne tippuivat niin jaksanut katsoa, koska ei ole ollut ketä vihata.

Vaikkakin, kokonaisuudessaan ne löytää näihin tosi-tv ohjelmiin melkoisia pallopäitä tuolta Pohjois-Amerikan Yhdysvalloista... ja älkää edes yrittäkö sanoa, että ne on käsikirjoitettuja ja leikkaaja ja ohjaaja saa kymmenien tuntien materiaalista koostettua ihmisestä juuri sellaisen kuin haluavat... pallopäitä ne on :twisted:

19
Saksa / Berlin, here we come!
« : 11.05.2006, 12:38:49 »
Herätelläänpä hieman Berliiniä eloon...

Aikaa neljä päivää helatortain tienoilla. Kaveri asuu Freidrichscheinissa joten "opas" yöelämään, baareihin, döönereihin, oluen saloihin ja alakulttuuriin löytyy. Hyvä niin!

Kaveri ei taida kuitenkaan olla "nähtävyys-orientoitunut". Itse ehkä hieman (ainakin jotain pitää mennä katsomaan kun eka kertaa menee). Joten mitkä ovat teitä säväyttäneet? Mietin esim.
- Alexanderplaza (tulee väkisin kun on siinä metron varrella)
- juutalaisvainojen muistomerkkiä (pakko käydä)
- Branderburgtor ja ympäristö

Mitä muita tulee mieleen, tykkään ehkä enemmän "pienistä ja aistittavista" asioista kuin "suurista ja vaikuttavista". Tosin nämä tupaavatkin yleensä tulemaan eteen sattumalta.

Matkaa odotellessa, kiitos!

20
Yleinen / Kävellen maailman ääriin...
« : 11.05.2006, 12:26:32 »
Kävely on aivan mahtava tapa kokea uusia asioita. Toki eihän sillä ehdi yleensä kauhean pitkälle. Itsen harrastan pitkiä päiväkävelyjä varsinkin ulkomaan kaupunkilomilla. Joskus myös ehkä siksi, että säästää rahaa ja ei ole vaivautunut selvittämään julkisten kulkuneuvojen reittejä ja aikatauluja.

Kenkäasiaa, lienee aika yksilökohtaista. Toisen jalassa vanhat maiharit sopivat vaan paremmin lenkkarit tms. Itse olen tennarimimehiä (ehdottomasti tummat), eli jotkut Pumat vaan jalkaan menoksi...

Sivuja: [1] 2 3