Lentolipun ostaminen suoraan kentältä..?

 (Luettu 3985 kertaa)

SydänJäiKiinaan

 • Aloittelija
 • Viestejä: 7
  • Profiili
Lentolipun ostaminen suoraan kentältä..?
« : 24.03.2008, 16:46:25 »
Etsiskelen nyt halpoja lentoja Shanghaista Sanyaan. Lennot Shaghaihin on jo. Uskaltaako lentolipun ostamisen jättää Pudongin (tai Hong Qiao) kentälle? Osaisiko joku sanoa saako sieltä "lennosta" liput? Elong on mainio paikka ostaa liput silloin kun on jo Kiinassa, mutta näin Suomesta käsin ei näy onnistuvan (pitäisi olla kontaktihenkilö Kiinassa, sillä ei näy saavan e-lippua) Ctrip taas ilmoittaa varausvaiheessa ettei lentoa yhtäkkiä olekaan saatavilla.. raivostuttavaa...
Hyvät ja huonommatkin ;) vinkit otetaan vastaan. Ihan kokematon en Kiinan mantereella ole, sillä olin vaihdossa siellä pari vuotta sitten...

Matt

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 027
  • Profiili
Vs: Lentolipun ostaminen suoraan kentältä..?
« Vastaus #1 : 24.03.2008, 20:36:37 »
Onnistuu Pudongilla ja Hongqaiolla.Departure aulan "yleisellä" puolella.Kannattaa kokeilla ensin Pudongista kun Hongqaion kentälle on 60 km matkaa.
 Pudongin terminaalista ei kannata ostaa kuin pelkkä menolippu koska terminaalissa on yleensä listahinnat,toki kannattaa kysyä halpoja vuoroja.Paluulippu kannattaa ostaa Sanyalla jostain matkatoimistosta,yleensä puolen viikon aikoihin on halvimmat lähdöt.Ja myös matkatoimistoista kannattaa nimenomaan kysyä halvinta lentoa.Mä olen matkatoimistoista tällä keinolla saanut usein 50-70% halvemmalla kuin terminaalista.Sanyalla sitten kun tulet terminaalista ulos niin vasemmalta lähtee bussi kaupunkiin,siitä erikoinen että vie hotellille saakka samaan hintaan.
Eipä sitä e-tickettiä pysty mannerkiinasta mistään ostamaan.
Jos olet toukokuun ekaviikon aikaan matkalla niin silloin lippujen saanti on hyvin hankalaa,samoin lokakuun ekaviikko ja kiinalaisten uusivuosi viikolla  ;)

Vieras

 • Aloittelija
 • Viestejä: 3
  • Profiili
Vs: Lentolipun ostaminen suoraan kentältä..?
« Vastaus #2 : 01.04.2008, 15:27:28 »
Kuukauden reissuun lähdössä ja tässä pohdiskelen, ostaako paluulippu etukäteen vai hommaako sen vasta matkan varrella/kentältä. Skotlanti on viimenen etappi ja siitä sitten takasin Suomeen. Ajankohta kesäkuun alkupuoli. Kuinka hyvin saa esim. halpisyhtiöiden (easyJet, Ryanair...)lentoja päivän varotusajalla? Ja onko hinnat paljonkin kalliimpia kuin yleensä? Sillä ei niinkään oo väliä, minkä maan kautta menee.

SydänJäiKiinaan

 • Aloittelija
 • Viestejä: 7
  • Profiili
Vs: Lentolipun ostaminen suoraan kentältä..?
« Vastaus #3 : 03.04.2008, 22:21:08 »
Olemme lähdössä toukokuun ensimmäisen viikon jälkeen, koska kokemuksesta tiedän, että ensimmäisellä viikolla on koko aasia liikenteessä eikä minnekään kannata mennä. Kiitos neuvoista. Nyt sain hieman varmistusta sille, että saan hommattua liput vasta paikan päältä. Kiinan rajojen sisäpuolella lippujen hankkiminen onkin sitten huomattavasti helpompaa. Esimerkiksi elong toimi ainakin pari vuotta sitten täysin moitteettomasti ja liput kiikutettiin ovelle saakka:)
Reissua odotellessa:)