Valmiita retkiä Intiassa?

 (Luettu 2895 kertaa)

helri

  • Reissaaja
  • Viestejä: 41
    • Profiili
Valmiita retkiä Intiassa?
« : 25.10.2006, 11:42:06 »
Aloitan nyt uuden aiheen, kun tämä ei oikein mene loogisesti viisumin, eikä valimatkojen alle.

Minkälaisia suhteellisen edullisia matkatoimistoja Intiasta löytyy? Thaimaassa niitä oli moneen lähtöön ja osallistuimme muutamalle mieleen jääneelle päiväretkelle (esimerkiksi olimme merellä kalastamassa omalla kalastaja-aluksella jne). Retket olivat halpoja, noin 20-30 euroa päivä sisältäen ruoat. Pienet matkatoimistot vaikuttivat ja olivatkin kokemukseni mukaan luotettavia ja hoitivat hommaksa ok.

Tarkoitus on reissata Intiassa oman pään mukaan, mutta jonkun pätkän voisi tehdä ryhmänkin mukana. Vaikka kansallispuistoreissun tms. Tälläkin sivustolla mainostetaan retkiä, mutta ne näyttävät olevan aika kalliita. Meille kävisi vähän sellainen underground-touhukin, ei tarvitse olla luksusta.

Vinkkejä ja ideoita? Olis kiva.

Chiribiri

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 90
    • Profiili
Valmiita retkiä Intiassa?
« Vastaus #1 : 28.11.2006, 10:28:28 »
Ite oon lähössä myös vuoden alussa Intiaan, ja meen heti aluks 3 viikon "ryhmämatkalle", l. Intrepid-lafkan järjestämälle kiertomatkalle Rajashtanista Kalkuttaan asti. Noilla on paljon erilaisia matkoja aasiassa, viikonloppumatkoista monen kuukauden reissuihin. Intiassakin oli useampi. Et jos semmonen kiinnostaa niin käy www.intrepidtravel.com Niin ne matkat ei oo mitään eläkeläisten turistimatkoja vaan ihan reissaajille suunnattuja.  :wink:
quot;Mitä enemmän tavoittelemme, sitä enemmän ponnistelumme luo illuusion siitä että meiltä puuttuu jotain."