Bamburgh

 (Luettu 1669 kertaa)

susku86

  • Reissaaja
  • Viestejä: 22
    • Profiili
    • Sähköposti
Bamburgh
« : 01.05.2007, 20:48:41 »
Onkos kukaan käynyt Englannissa semmosessa kylässä kuin Bamburgh? Mulle tarjottiin töitä sieltä. Googlettamalla selvisi, että toosi pienestä ja rauhallisesta paikasta on kyse, asukkaita taitaa olla jtn 400. Mietinkin nyt, että kannattaakohan sinne mennä kesäänsä viettämään. Toisaaltahan se on kuitenkin aikalailla siitä kiinni mimmoisiin ihmisiin tutustuu, että mimmonen kesästä tulisi? Noin pienessä paikasta vaan voi olla hankalaa ylipäänsä tutustua ihmisiin tai keksiä mitään tekemistä. Hmmm...
"Nouset kyytiin kerran, oot kyydissä aina..." -Egotrippi-

mortis mortis

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 61
    • Profiili
Bamburgh
« Vastaus #1 : 01.05.2007, 22:03:51 »
Juuri tuo kyseinen kaupunki ei ole tuttu, mutta vietin itse viisi viikkoa yhdessä pikkiriikkisessä kylässä etelä-Englannissa, ja se oli ihan unelmaa.
Ihmiset olivat tosi mukavia, ja kiinnostuneita Suomesta ja suomen kielestä. Opetin noiden viiden viikon aikana varmaankin yli kahdellekymmenelle ihmiselle suomen kielen alkeita.. :D

Pienessä paikassa nimenomaan on helppo tutustua ihmisiin, ja tuollaisista kylistä löytyy yleensä ne 'aarteet', eli erityiset ihmiset ja hienoimmat kokemukset. Tietenkään ei kannatta odottaa mitään vuorikiipeilyä tai sukellusmatkaa, mutta pienemmässä mittakaavassa löytyy varmasti mitä merkillisimpiä tapoja viettää kesää.  :)
Suosittelen lämpimästä, saat varmasti paljon uusia kokemuksia, paremminkin kuin Lontoosta tms. isosta kaupungista, ja pieneen kylään on usein helpompi sopeutua ja kotiutua, kuin suuren kaupungin vilinään.
i]Jump in the cockpit and start up the engines
Remove all the wheelblocks, there's no time to waste
Gathering speed as we head down the runway
Gotta get airborne before it's too late[/i]