Thaimaa - jokaiselle jotakin? Perhe on the way

 (Luettu 1573 kertaa)

Sarkkis

  • Aloittelija
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Thaimaa - jokaiselle jotakin? Perhe on the way
« : 10.02.2008, 18:25:25 »
Selasin haulla useita Thaimaa-ketjuja, mutta silti päädyin aloittamaan uuden ketjun, koska vastaavanlaista tilannetta ei kuitenkaan tuntunut löytyvän.

Olemme Koko Perheen voimin lähdössä lomalla ensi jouluksi 2008. Alustavasti Thaimaa olisi se ykköskohde ja siellä Krabi - Koh Lanta. Tilanteen tekee kimurantiksi se, että meitä on lähdössä todella sekalainen seurakunta:

Kaksi vähän päälle viisikymppistä ikinuorta, joista äitimuori pitää rentouttavasta hengailusta, neljän+ tähden hotellista, hyvästä ruuasta ja juomasta, eksotiikasta ja rauhallisista aktiviteeteistä. Isäukko sen sijaan haluaisi myös ehkä vähän sukeltaakin. Perheen iltatähti on 10vee, jolle pitäisi löytyä kymmenvuotiaan hulinat.

Nuorisoa lähtee matkalle kolme kappaletta. 21v pikkuveli, 23v pikkusisko ja allekirjoittanut 25v. Meille kohteesta pitäisi löytyä myös vähän vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sukellusta (vaikka tosin kortteja ei vielä löydy), kiipeilyä, sun muita aktiviteetteja ja totta kai myös yöelämää. Yhteistä kaikille kuudelle on kuitenkin ettei kahta viikkoa jaksa vain rannalla maata.

Kuten edellä kirjoitin, Thaimaa ja Krabi on ykkösvaihtoehdot tällä hetkellä ja kysyisinkin miten hyvin tuo paikka pystyy vastaan meiän tarpeisiin. Entä olisiko joku toinen (helmi) paikka joka toimisi vielä paremmin? Kiitos vastauksista!

ReiseReise

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 128
    • Profiili
Thaimaa - jokaiselle jotakin? Perhe on the way
« Vastaus #1 : 20.02.2008, 15:48:36 »
Heips!

Olen huhtikuussa reissaamassa juuri tuolla suunnalla Thaimaata, joten jos maltat odottaa vastausta sinne asti niin voisin jotain rustailla jahka tarkistan paikat. Jos meinaan unohtaa niin ahdistele vaikka privaviestillä!

:)
 know you believe you understand what you think I said but, I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.