Zanzibar

 (Luettu 120815 kertaa)

emmanen

 • Vieras
Vs: Zanzibar
« Vastaus #80 : 11.04.2011, 18:31:45 »
Osaisko joku kertoa, miten Kapkaupungista pääsis Sansibariin, ja minkälaisin hinnoin?

tintin

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 127
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #81 : 11.04.2011, 19:46:44 »
^ihan yleisellä tasolla on sanottava, että Afrikan mantereen sisäiset lennot ovat varsin kalliita, mitään Euroopan/Yhdysvaltojen/Aasian tyylisiä halpalentoyhtiöitä ei ole ja yhteyksissä ei ole juurikaan kilpailua. Näköjään menolippu supersaverin sivuilta näkyy kustantavan 370e (menopaluu 670e). Vertailun vuoksi: 800e:llä pääsee sitten jo Helsingistäkin Dar es Salamiin ja takaisin.
terveystietoa matkailijoille: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/ktl.mat mm.malarian estolääkesuositukset maittain

starman

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 406
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #82 : 08.12.2011, 18:24:52 »
Osaako joku kertoa noista Kendwan majoituksista yhtään tarkemmin. Ilmeisesti Kendwa rocks ja sunset bungalows ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta rocks on yli-hinnoiteltu.

Osaako joku kertoa noista Sunset Bungalowsin huoneista, miten eroavat toisistaan?
Ja millaista tasoa noi halvimmat majoitukset siellä ovat?

Kuvia noista huoneista kun en onnistu löytämään mistään...

mistyli

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 118
 • "Tuhannen km:n taival alkaa yhdestä askeleesta"
  • Profiili
  • Matkailublogi: juttuja mm. Meksikosta, Guatemalasta, Belizestä, Tansaniasta, Kroatiasta, Keniasta sekä Thaimaan matkasta. Tulossa maalis-huhtikuussa 2013 reissu eteläiseen Afrikkaan.
Vs: Zanzibar
« Vastaus #83 : 09.12.2011, 02:02:43 »
Sunset Bungalowsista löytyy muutamia kuvia esim.
http://tinyurl.com/cw4w5vs

Itse en ole tuolla ollut joten en osaa vertailla huoneita, mutta jos kuvia etsit niin vilaise jos tuolta löytyisi.

Kendwa Rocksissa sen sijaan olen muutaman yön verran oleskellut (2010). http://www.kendwarocks.com/kendwa2011/therooms.html Majoituin yksikseni tuollaisessa 2 hlön bandassa, jossa ei ollut siis ilmastointia (vain tuuletin, joka toimi tiettyyn kellonaikaan) eikä omaa vessaa/suihkua. Vessa/suihku oli kylläkin ihan bandani vieressä. Hintatietoja näkeekin tuolta nettisivuilta. Mun aikaan oli jotain 20€/yö. Banda oli hiostava  ;D mutta menetteli muutaman yön verran. Ihan siisti, mutta joku hiiri vipelsi yöllä huoneeni pöydällä napostellen jotain mun herkkuja, heh. Ja kissat rapisteli ilmeisesti bandan katolla, mutta ei nämä seikat siis minua häirinneet. Ihan jees paikka, mutta jos pidempään olisin niin ottaisin kyllä huoneen, missä on ilmastointi. Mukavuusseikkoja...
page

 • Reissaaja
 • Viestejä: 31
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #84 : 31.01.2012, 15:01:51 »
Osaako joku kertoa noista Kendwan majoituksista yhtään tarkemmin. Ilmeisesti Kendwa rocks ja sunset bungalows ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta rocks on yli-hinnoiteltu.

Osaako joku kertoa noista Sunset Bungalowsin huoneista, miten eroavat toisistaan?
Ja millaista tasoa noi halvimmat majoitukset siellä ovat?

Kuvia noista huoneista kun en onnistu löytämään mistään...

Itse yövyin Kendwa Rocksilla viime syyskuussa. Oltiin porukalla pari ensimmäistä yötä dormissa, jossa oli 6 tai 7 petiä, ja yö maksoi muistaakseni 12USD/hlö. Pari yötä vietettiin myös tollasessa mistylin mainitsemassa bandassa, joka maksoi 30USD/yö. Tuolta kannattaa muuten varata majoitus etukäteen. Me mentiin paikalle ilman varausta, eikä yöpaikkaa tahtonut löytyä. Muutenkin koko Kendwasta jäi aika paha maku suuhun, kaikki oli kallista ja vastaanotto muutenkin ikävä. Kendwa rocksin palvelu oli ajoittain aika erikoista. Kerran respa mm hävitti meidän dormin avaimen ja sitten syytti meitä siitä. Kesti hyvän tovin, ennen kuin suostuivat murtamaan lukon, niin että pääsimme nukkumaan.
Kierreltiin rannan kaikki muutkin maoitusvaihtoehdot paremman toivossa, mutta aika samanhintaisia ovat. Kaverit vuokrasivat itselleen huoneiston rannan lähettyviltä, mutta en osaa sanoa mitä kautta se löytyi.

mattila

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 221
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Zanzibar
« Vastaus #85 : 27.04.2012, 10:06:44 »
Nyt ihan tosissaan olisin muutaman viikon päästä menossa Sansibariin. Kysyisin, että kun menen viikoksi, niin olenko vesisateessa koko reissun ajan, toukokuun viimesen viikon siis. Meinasin oleilla Kendwassa ehkä ekaksi, vaikka huonoa palautetta näköjään saanut täällä. Siitä johonkin pienempään, rauhalliseen kylään, kuten joku mainitsi jonkin paratiisimaisen palmurannan. Myös Stone town on listalla. Eiköhän siinä ole viikoksi tekemistä varsinkin kun pari päivää meinasin olla tekemättä mitään. Ja sitäkin oli mielessä, kun ei kerran ole useamman vuoden reissu, niin eikai ole hukkareissu mennä isohkolla rahalla nuin kauas? Eli en tällä kertaa voi yhdistää muuhun Afrikan-matkaan, muttakun en ole ennen siinä maanosassa käynyt ja nyt olisi saumaa, niin himottais kyllä.

Niin ja sitten vielä tuo ainainen kiusa, malaria. Ottaako lääkkeet vaiko eikö noin lyhyelle ajalle? Olin viime syksynä kuukauden Aasiassa malariariskialueella ilman lääkkeitä, ei tullu. Onko Afrikassa samanlainen riski kuin Kaakkois-Aasiassa?
« Viimeksi muokattu: 27.04.2012, 11:17:03 kirjoittanut mattila »
53650

UsvaAuer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 072
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Zanzibar
« Vastaus #86 : 27.04.2012, 14:45:18 »
Meinasin oleilla Kendwassa ehkä ekaksi, vaikka huonoa palautetta näköjään saanut täällä.


Minä olen antanut hyvää palautetta! Huonoa palautetta on saanut lähinnä Kendwa Rocks -niminen hotelli.
Sansibarilla Kendwa on lähes ainoa rantakohde, mistä näkee auringonlaskun. Sadekaudella auringonlaskut ovat ilmeisesti vielä upeampia kumpupilvien ansioista.

Sadekauden luonteeseen en osaa ottaa kantaa (iltapäiväsateita vain vai yhteinäistä sadetta). Wunderground.com -sääsivuilla on ollut sellainen palvelu History-sarakkeen alla, mistä on pystynyt katsomaan tunti tunnilta sään menneinä vuosina annetuilla päivillä. Eka pitää valita kohde ja sieltä eteen päin Historyyn.

Lainaus
Siitä johonkin pienempään, rauhalliseen kylään


Sadekaudella kaikki kylät, ne turistuneimmatkin, ovat rauhallisia. Joku tuppuranta saattaa olla käytännössä täysin kuollut.

Lainaus
Olin viime syksynä kuukauden Aasiassa malariariskialueella ilman lääkkeitä, ei tullu. Onko Afrikassa samanlainen riski kuin Kaakkois-Aasiassa?

Afrikassa pahempi. Olennaisempaa malariatartuntariskin kannalta on kuin vuodenaika. Sadekaudellahan ne hyttyset inisee.

Oikeanlaisella pukeutumisella (vaaleat, peittävät ja löysät vaatteet; kengät jalassa) ja hyttysverkon oikeanlaisella käytöllä (ei saa olla reikiä ja piitää ulottua hyvin maahan asti) pääsee jo pitkälle. Tärkeää on myös tarkastaa hotellihuoneen hyttyseristys; hotelleissa on suuria eroja. Jos näiden lisäksi käyttää tehokasta DEET-karkoiteta (mitä ei myydä Suomessa, saako tilattua netistä?) iholla ja hyttysverkossa, tämä saattaa auttaa.
« Viimeksi muokattu: 27.04.2012, 14:53:16 kirjoittanut UsvaAuer »

tintin

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 127
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #87 : 27.04.2012, 15:43:08 »
Malariariski on Afrikassa luokkaa satakertainen Kaakkois-Aasiaan verrattuna! Vain harvoilla alueilla Saharan eteläpuoleista Afrikkaa (poislukien E-Afrikka) ei tarvita malarianestolääkitystä. Hyviä karttoja alueittain tarjoaa http://www.fitfortravel.nhs.uk/home.aspx jossa voi hakea kartasta varsin rajattujakin alueita. Paikallisten kommentit malarian "vaarattomuudesta" voi jättää omaan arvoonsa -on länsimaiselle aikuiselle huopmattavasti pahempi tauti kuin paikallisille. Lisäksi turismin menettämisen pelossa osa paikallisviranomaisistakin kertoo mitä tahansa juttuja...
terveystietoa matkailijoille: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/ktl.mat mm.malarian estolääkesuositukset maittain

attila

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 180
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #88 : 28.04.2012, 03:04:41 »
Maailman pahimmat malaria-alueet ovat juuri tuo Saharan eteläpuolinen Afrikka (including Zanzibar), Melanesian vyö (Papua, Vanuatu, Salomonsaaret) sekä myös Thaimaan ja Burman -välisen rajan tuntumassa oleva vyöhyke syrjäisimpien viidakkokylien osalta (viimeksi mainitusta alueesta oli pitkä juttu Hesarin Kuukausiliitteessä n. 1,5 vuotta sitten.)

Kuten sanottua, kyllä se riski Afrikan tropiikissa on suurempi kuin Kaakkois-Aasiassa in general. Samaan hengenvetoon on myös heti sanottava, että UsvaAuerin listaamilla varotoimilla pärjää jo todella pitkälle, ja henkilökohtaisesti suosin niitä estolääkityksen sijasta. Lyhyemmille matkoillehan kyseiset estolääkkeet ensisijaisesti soveltuvat, joten lopulta asia on oman harkintakykysi ja päätöksesi varassa: ei varmasti ole huono idea ottaa estolääkitystä viikon saarimatkaa varten, ja vaikka ottaisitkin (ja etenkin jos et ota) on noihin vaatetus-, karkote- ja sänkyverkkoseikkoihin syytä suhtautua hyvin vakavasti.

Viime vuonna huhti-toukokuun vaihteessa Sansibarilla kieltämättä satoi paljon, mutta ei mitenkään mahdottomasti. Usein ne sateet olivat äkäisyydestään huolimatta lyhytkestoisia, minkä jälkeen aurinko taas paistoi pitkään. Joskus voi sataa montakin päivää putkeen, mutta itse en ole sitä vielä todistanut. Kohteena Sansibar on ehdottomasti rahan arvoinen, tunnelmallinen ja trooppisen kaunis saari. Se ei tunnu pelkästään Afrikalta, vaan aika monelta muultakin samanaikaisesti.
« Viimeksi muokattu: 28.04.2012, 03:06:33 kirjoittanut attila »

mattila

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 221
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Zanzibar
« Vastaus #89 : 07.05.2012, 11:14:08 »
Pistetääs vielä pari peruskysymystä Tansaniasta ja Zanzibarista:

Kuinka kauan kestää matka Dar es Salaamista Zanzibarille (lentokentältä Kendwaan?) ja paljon maksaa? Mietin vaan, että onko sitä kyydin tarjoajaa jos millä mitalla jo siinä lenttarilla? Periaatteessa sellanen olis iisi mulle mutta vedätyshinnat ei kiinnosta.

Päivätrippejä saarella? Mitä suosittelette? Ja millä kulkuvälineellä retket tehdään? Polkupyörää polkisin mielelläni mutta en nyt ihan mitään useita kymmeniä kilometrejä, lepäilemäänhän tonne menen. Taksi? Tuktuk mister?

Menenkö saavuttuani kentällä viisumitoimistoon täytetyn lapun, kuvan ja rahan kanssa ja saan sitte varmasti sen visan? Paljon tarvin siihe rahua? Varmaa dolsui?
53650

kajome

 • Aloittelija
 • Viestejä: 2
  • Profiili
  • Tuulessa tuoksuva elämä
Vs: Zanzibar
« Vastaus #90 : 03.07.2012, 00:13:30 »
Viisumi maksaa 50 USD ja sen saamisessa ei kyllä kauan mene. Läpihuutojuttu.

Taksi Dar es Salaamin lentokentältä keskustaan kestää parisenkymmentä minuuttia ja muistaakseni pitäisi kustantaa jotain 15 000-20000 Tsh (7,50-10e) mutta no, tinkiminen on aina yhtä ihanaa.

Lautta Darista Zanzibarille kestää 2-4 tuntia ja maksaa ulkomaalaisille 25-55 USD lautasta riippuen.

Halvin ja kätevin (ei ehkä kuitenkaan mukavin) tapa matkustaa Zanzibarilla on sikäläiset lava-autoja muistuttavat daladalat, joilla pääsee näppärästi joka paikkaan yhdessä paikallisten kanssa. Daladalassa yksittäinen matka kustantaa 200-1000 Tsh (eli 0,10-0,50e ellen nyt aivan väärin muista?). Turistien suosiossa on ns. shuttlet, eli paikallisten matkatoimistojen pyörittämät pakut, jotka kulkevat Stone Townin ja rantakohteiden välillä. Näissä matkustaminen maksaa 8000-10000 Tsh (4-5e).

Jännää, miten kaikki tämmönen on unohtunut alle vuodessa.

page

 • Reissaaja
 • Viestejä: 31
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #91 : 11.09.2012, 11:06:23 »
Pistetääs vielä pari peruskysymystä Tansaniasta ja Zanzibarista:

Kuinka kauan kestää matka Dar es Salaamista Zanzibarille (lentokentältä Kendwaan?) ja paljon maksaa? Mietin vaan, että onko sitä kyydin tarjoajaa jos millä mitalla jo siinä lenttarilla? Periaatteessa sellanen olis iisi mulle mutta vedätyshinnat ei kiinnosta.

Päivätrippejä saarella? Mitä suosittelette? Ja millä kulkuvälineellä retket tehdään? Polkupyörää polkisin mielelläni mutta en nyt ihan mitään useita kymmeniä kilometrejä, lepäilemäänhän tonne menen. Taksi? Tuktuk mister?

Menenkö saavuttuani kentällä viisumitoimistoon täytetyn lapun, kuvan ja rahan kanssa ja saan sitte varmasti sen visan? Paljon tarvin siihe rahua? Varmaa dolsui?

Yksi vaihtoehto on tietysti lentää suoraan Sansibarille. Menosuuntaan menimme lautalla yövyttyämme ensin yhden yön Darissa. Paluumatkan teimme suosiolla lentokoneella, kentältä kun olimme joka tapauksessa jatkamassa kotia kohti. Saavuimme Dariin vietettyämme maassa viisi viikkoa, mutta siitä huolimatta kaupunki oli suuri järkytys. Ystävämme yritettiin ryöstää hotellin edessä. Ilmapiiri yleisesti oli hyvin uhkaava ja epämiellyttävä. Käydessämme satamassa vertailemassa lauttafirmoja innokkaat (ja sekavat) miehet seurasivat laumoittain ja yrittivät väkipakolla saada meitä jonkun tietyn firman asiakkaaksi. Viimeaikaiset lauttaturmat huomioiden kannattaa todellakin suosia niitä isoimpia!

Sekavan ja raskaan lauttakokemuksen jälkeen päätimme, ettemme halua kokea samaa lentokentälle mennessä, joten lentokone oli hyvä vaihtoehto. En kuollaksenikaan muista mitä se maksoi. Kajome on oikeassa, yllättävän nopeasti asiat unohtaa :) Ei kuitenkaan mitään kovin paljon, koska olimme sen valmiit maksamaan, sanotaan nyt näin.

Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei Sansibar ole mikään kovin halpa lomakohde, vaikka Afrikassa ollaankin. Siellä on paljon turisteja ja se on huomioitu myös hinnoissa.

Sansibarilla suosittelen viettämään aikaa Stone townissa. Minun mielestäni se lyö Kendwan mennen tullen! Vietimme siellä yhteensä viikon, eikä sekään tuntunut liian pitkältä ajalta. Sieltä käsin voi tehdä kaikennäköisiä päivämatkoja. Me kävimme Spice tourilla, jonka lomassa pääsimme tosi hienolle biitsille (hienommalle kuin Kendwa). Lisäksi teimme päivämatkan läheiselle Prison islandille isoja kilppareita katsomaan ja snorklailemaan (hienommat vedet kuin Kendwan lähellä Mnemballa).

jennikatariina

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 151
  • Profiili
  • no more lovesongs
Vs: Zanzibar
« Vastaus #92 : 07.08.2013, 03:08:04 »
Jambo!

Pahasti hiljenneeltä näyttää palliksen Tansania-osasto nyt, mutta koitetaas... Olen palaamassa Tansaniaan kahden vuoden tauon jälkeen ja lauttahintoja Darista-Sansibarille pohdin? Ovatko edelleen samat? En muista tarkkaa dollarihintaa kun itse vaihtarina reissasin paikallisten hinnoilla, mutta liekö matka olisi maksanut 30-5o USD suuntaansa? Miten muuten Sansibarin hintataso, lienee edelleen mantereen hintoja kalliimpi? Paljonko ootte nykyisin maksellut esim taksikyydistä ferryltä Kendwalle?cenote

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 175
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #93 : 08.08.2013, 09:50:46 »
Happoisku eilen kahta brittinaisturistia kohti. Hyökkääjät pääsivät pakenemaan.

pahakyy

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 531
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #94 : 08.08.2013, 15:33:41 »
Olen palaamassa Tansaniaan kahden vuoden tauon jälkeen ja lauttahintoja Darista-Sansibarille pohdin? Ovatko edelleen samat? En muista tarkkaa dollarihintaa kun itse vaihtarina reissasin paikallisten hinnoilla, mutta liekö matka olisi maksanut 30-5o USD suuntaansa? Miten muuten Sansibarin hintataso, lienee edelleen mantereen hintoja kalliimpi? Paljonko ootte nykyisin maksellut esim taksikyydistä ferryltä Kendwalle?

Viime marraskuussa maksoimme nopealla lautalla muistaakseni $40 per suunta. Hinnat olivat kiinteät, joten ei tarvinnut maksaa mzungu-lisää.
Saari elää turismilla, joten hinnat manteretta korkeammat. Takseja piisaa, joten tinkimisvaraa on todella reilusti. Maksoimme kyydistä Matemween $20 per suunta (alkuperäinen pyyntö $40) ja luulisi Kendwaan pääsevän aika samaan hintaan.

Stone town näyttää jakavan mielipiteitä. Nätti kaupunki mielenkiintoisella historialla, mutta "touttien" (myyjien, taksikuskien jne.) määrä alkoi nopeasti käymään liiaksi. Oli meille yhden päivän/yön kohde matkalla kohti Matemwen rauhaa.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2013, 20:08:55 kirjoittanut pahakyy »

jennikatariina

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 151
  • Profiili
  • no more lovesongs
Vs: Zanzibar
« Vastaus #95 : 09.08.2013, 01:05:02 »
Kattelinki, että acid attackia on pukannu! Heti tein johtopäätöksen, että brittitytöt on kulkenut muslimien asuttamalla saarella vähissä vaatteissa, mutta lehtijutussa sanottiin kyllä, että olivat pukeutuneet asiallisesti...  Tiedäppä tuota, mikä sitten oikeasti on iskun syynä ollut.

Kiva kuulla, että kuljetusten hintaluokka on pysyny samassa! Kauhulla ajattelin, että hinnat olis kovastikin noussu parissa vuodessa. Stone town on kyllä hauska ja sokkeloinen paikka! Vietin siellä yhteensä noin viikon, mutta silti tuntuu että se jäi edellisillä sansibarin reissuilla vähän liian vähälle kiertämiselle, kun sain kendwalta kummallakin kerralla ennen kaupunkiin siirtymistä jäätävän mahataudin :D
« Viimeksi muokattu: 09.08.2013, 01:11:26 kirjoittanut jennikatariina »jopoopoppo

 • Aloittelija
 • Viestejä: 9
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #96 : 08.06.2016, 12:42:40 »
Moikka vaan,

Onkohan porukka käynyt viime aikoina Zanzibarilla? Onko muuttunut viimeisistä viesteistä muutaman vuoden takaa?

Tarkoitus olisi mestoille lähteä. Aikataulu vielä auki. Kevättä 2017 tässä miettinyt, mutta sitten hoksasin, että sehän on keskellä sadekautta. Onko sinne mitään järkeä silloin lähteä? Maalis-Toukokuu oli alunperin tarkoitus viettää, mutta nyt alkoi mietityttämään. Voisiko joku enemmän siellä päin reissannut kertoa faktoja? :)

Myös mantereella olisi tarkoitus viettää toinen kuukausi lomastani. Pääkaupunkiin nyt ainakin ja siitä pistoja jonnekkin sisemmälle. Näihin voisin ottaa myös vinkkejä. Itseäni kiinnostaa afrikkailainen kulttuuri ja musiikki paljon, joten sen tyylistä vinkkiä olisi hakusessa. Kiitos jo valmiiksi!

- J

Retski

 • Reissaaja
 • Viestejä: 47
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #97 : 29.09.2016, 17:14:23 »
Nostanpa minäkin Zanzibar-ketjua!

Kuinka turvallista saarella on noin yleisesti? Voiko siellä käppäillä/mopoilla/pyöräillä ympäriinsä huoletta, vai pitääkö joitain alueita välttää tai tietää jotain "käyttäytymissääntöjä"?

Onko ranta-alueilla majoittautuminen pääasiallisesti resorttihommaa, vai löytyykö veden ääreltä myös pienempiä mestoja ja ravintoloita?

Meniskö kolomisen viikkoa paikan päällä?
Ruoka - sen vuoksihan tässä eletään.

teemoy

 • Aloittelija
 • Viestejä: 2
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Zanzibar
« Vastaus #98 : 08.01.2017, 17:27:17 »
Vietimme vaimoni kanssa juuri kaksi ikimuistoista viikkoa Tansasiassa. Ensin vierähti viikko Sansibarilla (Nungwi + Paje), mistä lensimme manner-Tansaniaan safarille (Tarangire, Lake Manyare, Ngorongoro) ja lopuksi vielä Dar Es Salaamiin.

Reissun tärkein oppi oli: Älä koskaan lähde mistään Afrikan maasta paikallista valuuttaa mukana ja ajattele vaihtavasi ne euroiksi vasta Suomessa. Nyt meillä onkin 327 000 Tansanian shillinkiä (n. 140€) käteisenä Suomessa eikä Euroopasta löydy paikkaa, jossa noita voisi muuksi valuutaksi vaihtaa.

Jos joku palstaa lukeva on siis menossa lähitulevaisuudessa Tansaniaan ja haluaa jo Suomessa vaihtaa paikallista valuuttaa mukaansa, niin meillä on shillinkejä saatavissa sopivaan alennushintaan. Rahat sijaitsevat fyysisesti Helsingissä. Otathan yhteyttä yksityisviestitse, jos käteiselle on käyttöä. :)

EDIT: Rahoille löytynyt ostaja.
« Viimeksi muokattu: 09.01.2017, 08:21:49 kirjoittanut teemoy »

iltsu

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 175
  • Profiili
Vs: Zanzibar
« Vastaus #99 : 17.01.2017, 21:15:57 »
Onko ranta-alueilla majoittautuminen pääasiallisesti resorttihommaa, vai löytyykö veden ääreltä myös pienempiä mestoja ja ravintoloita?

Meniskö kolomisen viikkoa paikan päällä?
En tiedä, olenko myöhässä vastauksen kanssa, mutta kannattaa tsekata Airbnb:n tarjonta. Vuosi sitten vuodenvaihteessa yksityismajoitusten hinta-laatu-suhde vaikutti resortteja paremmalta ja ihan rannalta löytyi kivoja paikkoja.

Jos valitsee majoituksia eri puolilta saarta, kolmen viikon kanssa ei pitäisi tulla ongelmia.