Terveysturismi Viroon

 (Luettu 6347 kertaa)

tuijja

  • Aloittelija
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Terveysturismi Viroon
« : 29.05.2017, 12:40:14 »
Hei, opiskelen turismin johtamista Inholland ammattikorkeakoulussa Hollannissa ja kirjoitan teesiäni terveysturismista Suomesta Viroon. Etsin yli 40 vuotiaita henkilöitä joilla on korkeakoulu tai yliopisto tutkinto ja jotka ovat harkinneet tai harkitsevat kosmeettista tai plastiikkakirurgista operaatiota ulkomailla. Haluaisin haastatella tällaisia henkilöitä, jotta ymmärtäisin mitä odotuksia, toiveita ja tarpeita potentiaalisilla asiakkailla olisi seitsemän päivän lomasta Viroon, joka sisältäisi myös kosmeettisen tai plastiikkakirurgisen operaation.

Lopulta teesini luo uuden seitsemän päivän lomapaketin Helsingistä Tallinnaan, joka sisältää toivotun operaation sekä muita rentouttavia aktiviteetteja ja palveluita. Arvon 50 Euron lahjakortin vastanneiden kesken Prismaan tai Suomalaiseen kirjakauppaan, riippuen voittajan toiveesta. Arvonta suoritetaan 31.8.2017. Jos olisit kiinnostunut osallistumaan haastatteluihin tai tunnet jonkun joka voisi olla kiinnostunut, otathan yhteyttä e-mail osoitteeseen [email protected] tai Facebookin kautta nimellä Tuija Heikkinen (Den Haag, Hollanti) tai Famsystems. Haastattelut järjestetään 10.6-31.7.2017. Tulen haastattelemaan sinua kotipaikkakunnallesi tai jos tämä on mahdotonta, niin voimme järjestää myös video haastattelun Skype ohjelman kautta. Mukavaa kesän odotusta ja toivottavasti olemme pian yhteyksissä! :)

infoal

  • Aloittelija
  • Viestejä: 14
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Terveysturismi Viroon
« Vastaus #1 : 05.08.2017, 13:37:29 »
Hammaslääkärissä hypätty vuosia.  Nyt siirrytty Espanjaan hoitamaan hampaita, on 80€/hammas, implantti 799€ jne, Viro jo kallis.
un, ostat bensaa USA:ssa huoltamolta, automaatti kysyy postinumeroa ei pin numeroasi, kirjoita vaikka 15900