Videoblogi matkalta Kirgisiassa ja Tadzikistanissa

 (Luettu 3149 kertaa)

AnniinaH

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 122
  • Profiili
  • Sähköposti
Amatöörimäinen videoblogimme viestittää terveisiä Kirgisiasta ja Tadzikistanista, joissa kaksi hieman seikkailumielistä blondia viilettävät kuusi viikkoa. Meille aina sattuu ja tapahtuu, joka heijastuu myös meidän Keski-Aasian matkassamme! Ensimmäisenä päivänä meillä oli plääni, mutta sen jälkeen heitimme kaikki suunnitelmat ojaan, ja menimme päivä kerrallaan minne tuuli vie, sillä huomasimme, että suunnitelmat aiheuttavat lähinnä mielipahaa Keski-Aasiassa.

Päivä 1: The Sheikh of Bishkek and the Escape - Matkustettuamme kaksi vuorokautta putkeen olimme hukassa Bishkekissä yrittäen etsiä couchsurfing- majoittajamme veljen asuntoa pähkähullun kirgiisin ajaessa meitä pitkin kaupunkia yrittäessä auttaa. Saman ihmisin vuoksi lopulta pakenimme nukkumaan vuorille Bishkekin ulkopuolelle. Bishkek ja Ala-Archan luonnonpuisto.

Päivä 2: High mountains or cocktails? Ideamme oli palata Bishkekiin aamupalan jälkeen ja viimein nukkua sisällä. Päädyimme kuitenkin lähtemään kahden päivän vaellukselle 4500 metrin korkeuteen ilman varusteita, ruokaa tai paikallista valuuttaa. Ala-Archan luonnonpuisto.

Päivä 3: From snow storm to birthday party - Koska sää muuttui todella huonoksi (kova lumisade koko päivän), lähdimme paluumatkalle ilman 4500m huiputusta. Meidät kutsuttuun spontaanisti jurttaan 1- vuotis syntymäpäiville, ja lopulta pääsimme paikallisen Tatyanan kotiin yöksi, sillä emme löytäneet hostellia. Ala-Archan luonnonpuisto ja Bishkek.

Jatkoa tulee! :) Matkan kesto on n. 50 päivää.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2017, 19:55:49 kirjoittanut AnniinaH »
http://maailmanlopunpaivakirja.blogspot.fi
Tarinoita ja seikkailuja kotoa ja kaukaa.

Matkailijoitsija

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 261
  • Profiili
Vs: Videoblogi matkalta Kirgisiassa ja Tadzikistanissa
« Vastaus #1 : 21.10.2017, 02:43:51 »
Eeppistä settiä ja jatkoa kiitos. Toivottavasti ette ole Rappiotytsyt, mutta tää oli hyvä. Sano Sorinalle terkkuja!  :-* :-*

AnniinaH

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 122
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Videoblogi matkalta Kirgisiassa ja Tadzikistanissa
« Vastaus #2 : 25.10.2017, 13:59:17 »
Kiitos palautteesta! :)

Tässäpä siis jatkoa - tällä kertaa junalla Issyk Kul järvelle, ja lisää patikointia!
Päivä 4-5 Do you eat meat? Maisemina Bishkek, juna Balykchyyn, Karakol ja taivallus Altyn Arashaniin.

Voin paljastaa, että noiden 50 päivän aikana putosi viitisen kiloa molemmilta, eikä lähtiessäkään oltu kovin tukevassa kunnossa  ;D Liekö ihme, vaikka välillä tulikin santsattua runsaita annoksia, kuten kuvasta näkyy.
http://maailmanlopunpaivakirja.blogspot.fi
Tarinoita ja seikkailuja kotoa ja kaukaa.