Vaihtoehtoja Aasialle?

 (Luettu 11027 kertaa)

culture

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 171
  • Profiili
Vs: Vaihtoehtoja Aasialle?
« Vastaus #20 : 08.08.2018, 23:11:08 »
https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/yk-huolissaan-egyptin-tilanteesta-teloituksia-ei-tulisi-kayttaa-terrorismin-torjuntaan/6720996#gs.w8eh1G8

Hieno maa.

Ihmettelen suuresti jos joku haluaa rahansa tuohon roskamaahan kantaa: kyseessä on täysin mielivaltainen takapajula ja diktatuuri.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2018, 23:14:12 kirjoittanut culture »

pitulo

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 159
  • Profiili
Vs: Vaihtoehtoja Aasialle?
« Vastaus #21 : 09.08.2018, 15:22:08 »
Heh. Aina löytyy henkilö, joka ei koskaan ole käynyt kyseessä olevassa maassa, haluaa silti osallistua keskusteluun ja omien ennakkoluulojensa ajamana etsii linkkejä netistä.
Egypti ei ole mikään takapajula vaan Afrikan kulttuurin kehto. Tästä ovat osoituksena maailman vanhimmat muistomerkit, joita miljoonat turistit käyvät ihailemassa vuosittain.
Egypti ei ole diktatuuri. Egypti on tasavalta. Vuonna 2014 olivat vapaat presidentinvaalit. Presidentiksi valittiin Al-Sisi. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä egyptiläisiä. He ovat aivan tavallisia, keskiluokan egyptiläisiä ja heidän mielestään Egypti kaipaa Al-Sisin kaltaista vahvaa johtajaa. Ennen Al-Sisiä maa oli ajautumassa kaaokseen. Ainoastaan armeijan kovalla mukaantulolla maa estettiin suistumasta samoille raiteille kuin esim. Syyria ja Irak ovat nykyisin. Tuntemani egyptiläiset ovat nykyisen kehityksen puolesta.

Kyllä. Egyptissä teloitetaan ihmisiä. Terroristeja, ISISin jäseniä, pommiattentaatteja tekeviä muslimiveljeskunnan jäseniä. Ei teloiteta turisteja eikä rauhaa kaipaavia, normaaleja egyptiläisiä. Kuolemanrangaistuksesta ollaan montaa mieltä. Suomessa asuvan heteromiehen on helppo asettua niitä vastustamaan kun ei ole pelkoa , että ISIS katkaisee kaulan ja esittää videon YouTubessa.

Kyllä. Egypti on hieno maa. Ei mikään roskamaa. Omatoimimatkailijana en koskaan ole joutunut ryöstetyksi, raiskatuksi tai terrorismin kohteeksi. Toki olen naisena joutunut kokemaan jonkin verran miesten suusanallista häirintää mutta kiinni ei ole käyty. Kuten aiemmin kirjoitin ns tavallinen rikollisuus on hyvin vähäistä.

Trampas

 • Reissaaja
 • Viestejä: 24
  • Profiili
Vs: Vaihtoehtoja Aasialle?
« Vastaus #22 : 23.09.2018, 08:27:51 »
Tää on kyllä asia mitä tulee mietittyä monesti. Samaa mää mietin että Afrikasta se löytyy jos lämpöä talvella kaipaa kohtuu edullisesti Aasian maiden sijasta. Egyptissä en ole käynyt mutta Israelissa oli tammikuussa Eilatissa aurinkoisena päivänä+25 päivällä ja Tel Avissa n.+19.  Uskoisin että Egyptin puolella lämpöä myös on, etenkin etelässä. Helmi-Maaliskuussa viimeistään.  Tansania oli edullista mennä ja lämmintä oli. "Aina" lämpimät maat Afrikassa kohtuu lennoilla ja lentohinnoilla, Senegal, Tansania, Kenia, Etelä-Afrikka, Gambia(jos sattuu joku tarjous).
Toki Miamiin menee halvalla lentoja, sieltä pääsee aika edukkaasti eteenkin päin. E-Amerikan halvin lento Miamista talvella olis ollu Kolumbiaan. Kuubaan myös tietysti.

Ja tosiaan Amerikasta puheen olleen Mexico, Cancuniin pääsee kohtuulliseen hintaan ja on lämmintä. Bussilla halpa ja helppoa ajella vaikka sinne Belizeen. Tulumissa on edullista ja rauhallista yöpyä ja yksi parhaista hiekkarannoista.
« Viimeksi muokattu: 23.09.2018, 08:37:18 kirjoittanut Trampas »

SunRiseGirl

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 474
  • Profiili
Vs: Vaihtoehtoja Aasialle?
« Vastaus #23 : 23.09.2018, 16:55:17 »
"Aina" lämpimät maat Afrikassa kohtuu lennoilla ja lentohinnoilla, Senegal, Tansania, Kenia, Etelä-Afrikka, Gambia(jos sattuu joku tarjous).

Etelä-Afrikka ei ole aina lämmin, varsinkin jos matkustaa lännessä, esim. Kap-Kaupungissa, jossa meidän kesäkuukausina on alle 15 astetta lämmintä ja Atlanti on aivan jääkylmä. Itäpuoli onkin sitten lämpimämpi varsinkin pohjoisemmassa.