Kesäkuussa (taas) reppureissulle Eurooppaan, mutta ideat hukassa.

 (Luettu 2361 kertaa)

miffy

  • Aloittelija
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Rakastan kiertomatkoja ja sitä, että parissa kolmessa viikossa näkee useamman kaupungin mutta rauhalliseen tahtiin. Edellisillä reissuilla on tullut käytyä Bosnia-Montenegro-Albania, seuraavana kesänä oli Kosovo-Makedonia-Albania ja viime kesänä Budapest-useampi kaupunki Romaniassa ja Bulgarian Kultahietikoilta lennettiin pois. Kaikki välit on aina menty bussilla tai junalla.
Ensi kesää varten olen tutkaillut jo karttaa sekä eri kohteita mutta ei meinaa mikään napata! Itä-Euroopan hintatasoon tottuneena... muut paikat tuntuu överikalliilta majoituksen suhteen. Ois kiva löytää jotain kohtuuhintaista ja joku uusi maa. Pidämme matkaseuran kanssa niin kaupungeista kuin rantapaikoistakin. Ajankohtana on kesäkuun alkupuoli, 2-3 viikkoa.
Ehdotuksia, suosituksia ja ideoita reiteistä  otetaan vastaan!

illusia

  • Tonnitallaaja
  • Viestejä: 1 778
    • Profiili
    • http://www.illusiafinland.blogspot.fi/
Jos Balkan tuntuu jo läpikäydyltä tai haluat muuten vaihtelua, suosittelen Portugalia. Edullisia lentoja on tosin hankalampi löytää, useimmiten panostan mukavuuteen ja lennän TAP:n suorilla Lissaboniin. Matkustaminen maan sisällä on edullista ja Portugalista löytyy aivan mahtavia hostelleja. Kauppojen ja ravintoloiden hintataso on suomalaiselle edullinen. Maassa on paljon nähtävää ja on helppo suunnitella useammankin viikon kiertomatka ominpäin.

Toinen lempikohteeni on naapurimaa Espanja, johon löytyy usein myös tarjouslentoja. Andalusian kierros pienissä valkoisissa kylissä, Pohjois-Espanjan kierros, molempiin voit yhdistää rantaloman, tosin vedet ovat vielä viileitä. Muuten ajankohta on erinomainen, ennen ruuhkia tai hellettä.

Jos aikaa on, voit helposti myös yhdistää nämä kaksi kohdetta, niin minäkin olen tehnyt.
http://www.illusiafinland.blogspot.fi/
Törkeän täynnä elämää
- Ismo Alanko -