Maahantulosäännöt

 (Luettu 20565 kertaa)

jokuli

  • Reissaaja
  • Viestejä: 43
    • Profiili
Vs: Maahantulosäännöt
« Vastaus #20 : 13.06.2019, 22:16:31 »
En ole koskaan kuullutkaan, että turistikortin voisi saada useammalla maahantulolla. Kortin saa Paramaribon kentältä ja siinä ei montaa minuuttia mennyt, tosin tulin Port of Spainista keskellä yötä ja koneessa ei tainnut muita turreja ollakaan. KLM:n koneella tullessa voi joutua jo jonottaankin. Kysyisin kentällä voitko ostaa kortin jo valmiiksi toista maahantuloa varten, jos et, niin sen kyllä saa myös Georgetownista. Pari tuntia voi joutua jonottaan, mutta on silti kolmivaiheisen Georgetown-Paramaribo - matkan helpoin osio. Tolla matkalla on jonkin verran turreja, kun suoria lentoja on vähän ja ne matkan pituuteen nähden kalliita.

Pesula

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 138
    • Profiili
Vs: Maahantulosäännöt
« Vastaus #21 : 27.08.2019, 11:45:01 »
Kiitos jokulille vastauksesta, mainittakoon muillekin matkalaisille ajantasaista infoa eli Surinamen multientry viisumin saa tilattua netistä:

https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online/home/index

On kuitenkin syytä huomioida, että viisumihakemuksessa pyydetään tarkat tiedot ja esimerkiksi Letter Of Invitation ja tämän kirjeen kirjoittajan ID-kortti täytyy lähettää myöskin viranomaisille.  Näin ollen esimerkiksi oma majoituspaikkani Churchill Apartments ilmoitti yhden lauseen viestillä että he eivät auta tässä asiassa - en tiedä olisko isommilla hotelleilla tai hostelleilla keinoja tai halua auttaa enemmän.

Turistikortin / one entryn saa hommattua helpommin kuten yllä edellisessä viestissä mainittua, en lähtisi ite tilaamaan sitä netistä ennakkoon, kun tuokin viisumiservice veloitti normaalin $45 multientry hinnan lisäksi $14 käsittelykulut tämän asian hoitamisesta. Mainittakoon kuitenkin plussana että yhteydenpito toimi todella hyvin ja nopeasti, kun kaikki dokumentit ja selvitykset oli lähetetty niin viisumi kilahti sähköpostiin 1 vuorokauden odotusajalla.