Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Halpalentoyhtiöt elävät lisämaksuilla – näistä joudut todennäköisesti maksamaan - Pallontallaajat.net

Halpalentoyhtiöt elävät lisämaksuilla – näistä joudut todennäköisesti maksamaan

Halpalentoyhtiöiden välisen hurjan hintakilpailun vuoksi yhtiöiden tarjoamien lentojen hinnat ovat matalia. Lopullinen hinta voi kuitenkin olla yllättävän korkea, kun mukaan lisätään lisämaksut. Edullisimman lennon saat, kun matkustat riittävän kevyillä käsimatkatavaroilla, teet lähtöselvityksen internetissä ja maksat lentosi muulla kuin luottokortilla.

halpalento

Peruslomamatkaajalle halpalentoyhtiö voi olla kirosana, jolla matkustaessa joutuu maksamaan lopulta enemmän kuin täyden palvelun lentoyhtiön valitessa. Tarkalle tallaajalle halpalentoyhtiö voi kuitenkin tarjota täyden palvelun lentoyhtiöitä parempaa palvelua, kun lisäpalvelut voi valita itse ja maksaa ainoastaan niistä asioista, mitkä näkee tarpeellisiksi. Katso Suomesta liikennöivät halpalentoyhtiöt täältä.

Lisämaksut kuuluvat asiaan

Tarkka halpalentohai ei lisämaksuja säiky, sillä lennot on mahdollista kikkailla itselleen parhaimmillaan täysin ilman lisämaksuja. Yleisimmät lisämaksut koskevat ruumaan laitettavaa matkatavaraa, istumapaikan valintaa varausvaiheessa ja sitä, millä tavalla lennon haluaa maksaa.

Lennot saa edullisesti, kun matkustaa pelkällä käsimatkatavaralla joka mahtuu lentoyhtiön asettamien rajojen sisään. Halpalentoyhtiöt ovatkin hyvin tarkkoja matkatavaran koosta ja määrästä, joten liian iso tai painava matkatavara tuo usein ikäviä yllätyksiä joko lähtöselvitysvaiheessa tai lähtöportilla.

Yleisimmät lisämaksut Suomesta operoivilla halpalentoyhtiöillä:

lisamaksutaulukko

 *Dubaihin matkustaessa 8kg, muut matkat 10kg, Flex -lennot 15kg
**Kuuden euron web check-inin hinta sisältyy lipun hintaan
***Hinta riippuu matkan pituudesta, esimerkiksi kotimaan lennoilla 6EUR, Hki-Dubai 21EUR
****Wizzair veloittaa normaalikokoisesta (56x45x25cm) käsimatkatavarasta 10 euron lisämaksun

Huom! Paikan valinta on kaikilla lentoyhtiöillä vapaaehtoinen, eli sitä ei ole pakko valita.

Etsi halpoja lentoja Rantapallon lentohausta.

Keskustele halpalentoyhtiöistä foorumin lentomatkustus -osiossa

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *