Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Finnairin Helsinki-Vantaan lounge

Löhöilyä loungessa: Finnairin Helsinki-Vantaan Schengen-lounge

Finnairin lounge Helsinki-Vantaan lentokentän porttien 25-26 lähellä eli Schengenin sisäpuolella matkustaville suunnattu lounge on valoisa ja rauhallinen, missä voi keittolounaan ohessa katsella nousevia ja laskeutuvia lentokoneita.

finskilounge1

Finnairin Helsinki-Vantaan Schengenin puolen loungessa on rauhallinen tunnelma, jota edesauttaa vaalea sisustus ja kiitoradalle suuntaavat ikkunat.

Ruokaa ja suomalaista suunnittelua

Finnairin loungeen astujaa tervehtii valoisa alue, joka notkuu kotimaista designia. Tervetulotiskin karkkikulho on täynnä Fazerin sinistä, ruokapuolen astiasto on lähes yksinomaa Iittalan Teema –sarjaa ja huonekaluista katse osuu ensimmäisenä Eero Aarnion tunnettuun klassikkoon Pallotuoliin.

Ruokatiskien tarjonta ei ole kovin laaja, mutta pitää nälän loitolla. Tarjolla on yksinkertaista vihersalaattia sekä päivän keitto, jonka kyytipojaksi tarjoillaan leipää. Hedelmiä on tarjolla muutamaa sorttia, eikä leivonnaisia keksejä lukuun ottamatta pöydillä notku. Ruokapuolen panostus onkin monipuolisessa juomapuolessa. Kuumajuoma-automaatin lisäksi loungessa on limsahana, muutaman vaihtoehdon oluthana sekä viinivalikoima.

finskilounge2

Ruokatiskien yhteyteen on aseteltu muutama pöytä sekä korkea tiski baarijakkaroineen aivan ikkunan eteen,  joilla istuessa voi samalla katsella ohi rullailevia lentokoneita.

Lukemista usealla kielellä rauhallisessa työtilassa

Ellei lentokoneiden tuijottelu nappaa, on loungessa tarjolla muutakin viihdettä. Vastaanottotiskin yhteydessä oleva lehtivalikoima pitää sisällään niin kotimaisia kuin ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä, ja lehtipisteen vieressä möllöttävät pallotuolit melkein komentavat löhöämään. Sanomalehtiä lukea myös pallotuolien takaa paljastuvissa nojatuoleissa. Lukutilan vieressä sijaitsee muutama tietokone.

Finnairin loungessa on helppo olla rauhassa omissa oloissaan, sillä luku- ja työtilan jälkeen edessä on valtava kasa nojatuoleja ja sohvia, joihin voi kätkeytyä odottamaan lähtevää lentoa. Kaikkia tiloja hallitsevat suuret ikkunat, joista on loistava näköyhteys pihalla odottaviin lentokoneisiin.

Aivan loungen päässä voi ottaa rennosti, sillä sieltä löytyy useita nojatuoleja raheineen kahden suuren television edestä. Välissä on pöytiä, minne juomansa voi laskea siksi aikaa, kun lepuuttaa väsyneitä jalkojaan upottavan pehmeässä rahissa.

Loungessa toimii langaton internet –yhteys. Sisäänpääsy Finnairin loungeen vaatii joko yhtiön kulta –tai platinakortin. Finnairin kanta-asiakkaat voivat myös ostaa sisäänpääsyn 18 000 pisteellä.

 

Finnairin lounge Helsinki-Vantaalla porttien 25-26 välittömässä läheisyydessä.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *