Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

No. 1 Traveller Lounge London Heathrow

Löhöilyä loungessa: No. 1 Traveller Lounge

loungeno1

Lontoon Heathrow’n lentokentän kolmosterminaalissa sijaitseva No.1 Traveller Loungessa voi katsella elokuvia, lukea lehtiä tai halutessaan ottaa vaikkapa nokoset.

Verkkareita ja räätälöityjä pukuja

Heathrow’lla sijaitsevassa loungessa ei turhasta niuhoteta: ennen vierailua ilmoitetaan, että loungessa on smart casual -pukukoodi jota vieraiden tulee noudattaa, mutta loungen sohvilla makaa kuitenkin reissaajia mukavissa verkkareissa ja college -housuissa, eikä pukukoodia noudata muut kuin bisnesmatkaajat. Eikä se näytä haittaavan, ainakaan pitkin poikin loungea juoksentelevia lapsia.

Lounge on melko tilava, ja se koostuu useista pienistä nurkkauksista ja tiloista. Lähimpänä ovea ystävällinen respahenkilökunta toivottaa asiakkaan tervetulleeksi loungeen, ja sen perässä on heti baaristiki, josta voi tilata veloituksetta mietoja alkoholijuomia. Jos lounge -vierailun ajan haluaa pysytellä baaritiskin tuntumassa, voi jäädä istuskelemaan baaritiskiä vastapäätä oleville nojatuoleille. Edempää loungesta löytyy ruokailutila.

Tarjolla on kevyttä lounasta: keittoa ja useita salaattivaihtoehtoja, juustoja, leipää ja suolakeksejä. Jälkiruokana on hedelmäsalaattia, leivoksia ja kakkuja, ja mukaan voi lähtiessä napata vaikkapa banaanin tai omenan. Juomapuolella on tarjolla tölkkilimsaa ja mehua, mutta myös kahvia ja teetä. Kahvikoneen luona on myös kuppinuudeleita, jos nuudelinnälkä sattuu iskemään juuri loungessa.

loungeno2

Elokuvahuone ja nukkumisnurkkaus

Loungetila jatkuu sohvien ja työpisteiden muodossa, ikkunoista voi ihastella lähtöporteilla odottelevia lentokoneita. Sohvat, nojatuolit ja muut istuimet on sijoiteltu ryppäisiin, joten loungessa voi viettää aikaa myös omassa rauhassa. Parhaat takamuksensijat löytyvät loungen takaosasta, minne on ripustettu katosta roikkuvia tuoleja.

Yhtenäisen tilan lisäksi No.1 Traveller Loungessa on useita pienempiä tiloja, joista rentouttavin on taatusti The Snug -niminen tila, joka on tarkoitettu nukkumiseen. Huoneen lattiana toimii valtava patja, valaistus on hämärä ja seinä täynnä pieniä koloja, joihin voi kömpiä nukkumaan. The Snugissa on hiljaista ja muutaman tunnin tirsat voi ottaa rauhassa, sillä muun loungen hälinä ei rauhalliseen huoneeseen kantaudu.

Lisäksi Loungessa on myös tietokoneilla ja pelipöydällä varusteltu pelihuone, rauhallinen kirjasto, pieni lastenhuone, asiallinen tapaamishuone sekä elokuvahuone, jossa pyörii ennalta valitut elokuvat. Lisäksi tarjolla on langaton nettiyhteys ja hyvä valikoima kansainvälisiä sanoma- ja aikakauslehtiä.

oungeno3

Pallontallaajat.netin arvio loungesta:

Palvelu 3/5: ”Ihan mukava palvelu, mutta ei mitenkään erinomainen. Santsata sai rauhassa, tosin välillä ruokatiskin vieressä parveilevat työntekijät häiritsivät.”
Tarjoilut 3/5: “Ainoat lämpimät ruuat olivat kasviskeitto ja kuppinuudeli, eli lihaa olisi voinut olla tarjolla jossain muodossa. Juustot olivat hyviä ja niitä oli useampaa sorttia, samoin kuin niiden kaveriksi tarkoitettuja leipiä ja suolakeksejä. Jälkiruokavalikoima oli ok.”
Tilat 5/5: “Oli mukavaa, että loungesta löytyi useita nurkkauksia ja vaikka siellä oli vierailuhetkellä melko paljon ihmisiä, löytyi kaikille seurueille oma pöytä. Nukkumiseen tarkoitettu huone oli mahtava, samoin myös elokuvahuone.”
Palvelut 3/5: ”Vaikka tarjolla oli leffaa ja lukemista, wifi ei toiminut kunnolla. Palveluissa huomioitiin muuten kaikki vierailijaryhmät lapsista fiineihin bisnesmatkalaisiin ja väsyneisiin reppureissaajiin. Loungen perällä oli myös spa, mistä pystyi ostamaan palveluita.”

Keskiarvo 3,5/5

 

No.1 Traveller Lounge sijaitsee Heathrow’n lentokentällä kolmosterminaalissa. Sinne löytää helposti seuraamalla Lounge F -kylttejä heti turvatarkastuksen jälkeen. Sisään pääsee esimerkiksi Diners Club -kortilla tai maksamalla noin 35 euron (£30) sisäänpääsymaksu. 2-11 -vuotiaiden lasten sisäänpääsy maksaa puolet aikuisten maksusta (£15) ja alle 2-vuotiaat pääsevät sisälle ilmaiseksi nettivarauksella. Loungessa voi oleskella pisimmillään kolme tuntia.

Keskustele loungeista

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *