Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Servisair Lounge Amsterdam

Löhöilyä loungessa: Servisair Amsterdamissa

Servisair on yksi maailman suurimpia lounge-tarjoajia. Pallontallaajat.net vieraili Servisairin loungessa Amsterdamin Schipholin kentällä.

servisairlounge1

Amsterdamilaisen lentokentän loungessa voi ottaa rauhassa pari tuntia juomia siemaillen, mutta muuta puuhaa ei loungessa juuri ole.

Bisnesmatkaajien lounge

Servisairin lounge on tarkoitettu pääasiassa bisnesmatkaajille, ja sen huomaa. Tarjoilut ovat juuri sitä luokkaa, että kiireinen bisnesmatkalainen voi salkku kädessään kiirehtiä loungeen, kulauttaa kurkkuunsa viskipaukun tai pari tarkastaen samalla sähköpostit, ja lähdön hetkellä ottaa mukaansa terästetyn kahvin ja sipsipussin. Siihen loungen tarjoilut aika lailla jäävät.

L –kirjaimen muotoinen tila alkaa juomatiskillä, jonka takana on valtava kasa  nahkasohvia pöytineen. Vastapäätä sohvia on työskentelyalue, mistä löytyy valtaosa loungen sähköpistokkeista. Vaikka tarjolla on kokonaisen tunnin verran ilmaista internet –yhteyttä, vaatii sen käyttäminen oman tietokoneen, sillä yleisiä koneita ei loungessa näy.

servisairlounge2

Rauhallisessa nurkkauksessa juomalasi kädessä

Aivan perimmäisimpänä on loungen paras alue, rauhallinen peränurkka, joka on täytetty kuluneilla mutta lokoisilla sohvilla ja nojatuoleilla. Ensimmäiset ovat varanneet seinäpaikan sähköpistokkeen vierestä, ja myöhäisen joutuvat tyytymään ikkunapaikkoihin. Lasien toiselta puolelta avautuu näkymä lentokentän myymälöihin, ja ihmisvilinän seuraamiseen saa toki aikaa kulumaan, ellei muuta katseltavaa ole.

Parasta loungessa on se, että vastaanottotiskiltä ei ole suoraa näköyhteyttä loungeen, eikä tiskin hälinä kuulu loungeen asti.

Tarjoilu on pääasiassa nestepitoista, sillä tiskillä on kuumajuoma-automaatti, oluthana, viinejä, mehuja, limsahana, väkeviä alkoholijuomia sekä pussikeittoja. Kiinteätä suuhunpantavaa edustavat omenat, pienet sipsipussit ja kakku, joka sekin on melko vaatimatonta.

Sisäänpääsyä ei voi ostaa, vaan asiakkailla tulee olla esimerkiksi priority pass tai lentoyhtiön jäsenkortti. Elleivät loungen ovet avaudu, voi aikaa viettää sen vieressä olevalla viheralueella, joka on tarkoitettu kaikille kentän asiakkaille.

servisairlounge3

Pallontallaajat.netin arvio loungesta:

Palvelu 3/5 ”Palvelu oli mukavaa, eikä kukaan tullut häiritsemään.”
Tarjoilut 1/5Ellei halua vetää päiväkännejä, ei tarjolla ole juuri mitään.”
Tilat 3/5 ”Melko hämärää, mutta tuolit olivat mukavia ja loungesta löytyi rauhallisia koloja.”
Palvelut 2/5 ”Oman tietokoneen puuttuessa tunnin nettiyhteydestä ei pääse nauttimaan, eikä vain yksi ostoskanavaa näyttänyt televisio tai muutamat sähköpistokkeet paljoa lämmittäneet.”

Keskiarvo 2/5

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *