Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Jet Lounge Wien

Löhöilyä loungessa: Wienin Jet Lounge

Wienin kansainvälisellä lentokentällä Schwechatilla sijaitseva Jet Lounge on yksinkertainen lounge, jonka antimista ja rauhallisesta tunnelmasta voi nautiskella vaikka koko päivän.

_DSF4947

Pieni lounge koostuu kaikille avoimen päätilan lisäksi useista huoneista, jotka menevät ympyränmuotoisen tilan mukaisesti. Huoneet on jaoteltu eri korttien omistajien mukaan, ja esimerkiksi Diners-kortin haltijoille on oma huoneensa. Ovia ei kuitenkaan vartioi kukaan, joten pikkuruisista huoneista voi etsiä rauhaa kuka hyvänsä.

Ruokaa kahdesta paikasta

Loungessa on kaksi buffetia: päänoutopöytä sijaitsee samassa päätilassa kuin vastaanottotiski, toinen buffa on pystytetty vastaanottotiskin takana olevaan huoneeseen, joka on loungen huoneista suurin. Molemmissa on kuitenkin pitkälti samat tarjoilut: leipää, croissantteja, raejuustoa, tonnikala-kanalevitettä, vaahtobanaaneja ja suolapähkinöitä. Juomapuolella on tarjolla paitsi limsaa ja kahvia, myös olutta, mehua ja väkeviä.

Tarjoilujen lisäksi myös koko loungen tunnelma on melko persoonaton. Huonekalut ovat mitäänsanomattomia ja jopa epäkäytännöllisiä, sillä varsinaista ruokailutilaa lukuun ottamatta pöydät ovat ruokailuun auttamattomasti liian matalia. Tilaa on yritetty piristää abstrakteilla maalauksilla, joita on ripoteltu sinne tänne ympäri loungea.

Lounge on selvästi suunnattu bisnesmatkaajille, mutta ovet ovat avoinna kaikille, sillä loungen sisäänpääsyn voi ostaa 29 eurolla. Erikoista Jet Loungessa on se, että vierailuaikaa ei ole rajattu toisin kuin useimmissa muissa loungeissa. Vajaalla kolmella kympillä pääsee siis kuka tahansa syömään ja juomaan Wienin lentokentällä niin pitkäksi aikaa kuin ikinä ilkeää.

_DSF4949

Melko vähän tekemistä

Lähellä lentokentän kauppoja sijaitseva lounge on siitä mukava, että ruokaa voi santsata rauhassa niin paljon kuin huvittaa, sillä vastaanottotiskiltä ei ole suoraa näkymää kumpaankaan noutopöytään, ja henkilökunta antaa asiakkaiden olla omissa oloissaan. Loungessa on muutama televisio ja tietokoneita, joita voi käyttää vapaasti. Lisäksi tarjolla on kansainvälisiä sanomalehtiä usealla eri kielellä. Internet-yhteys toimii mainiosti.

Tarjolla on myös tupakointikoppi sekä asiakkaiden käyttöön suunnattuja hierovia nojatuoleja.

_DSF4953

Pallontallaajat.netin arvio loungesta:

Palvelu 4/5: ”Palveluhenkilökunta oli todella ystävällistä ja antoi asiakkaalle tilaa, ei mitenkään liian yli-innokasta ja se oli mukavaa.”

Tarjoilut 3/5: ”Mukavaa oli, että tarjolla oli jotain oikeaa syötävää eikä pelkästään suolakeksejä ja vaahtokarkkeja, mutta tiskillä olisi voinut olla vähän enemmän tuoretta tavaraa. Esimerkiksi kasviksia ei ollut tarjolla lainkaan.”

Tilat 2/5: ”Tilat olivat todella persoonattomat ja tylsät, eivätkä ne houkutelleet jäämään loungeen pitkäksi aikaa. Huonekaluvalinnat ihmetyttivät epäkäytännöllisyydellään.”

Palvelut 3/5: ”Perusjutut kuten toimiva netti ja siistit vessat olivat kunnossa, mutta niiden lisäksi lounge ei juuri muuta tarjonnut. Mukana olisi voinut olla vähän jotain ekstraa.”

Keskiarvo 3/5

 

Jet Lounge Wienin Schwechatin lentokentällä 1 ja 2 lähtöselvityksen yhteydessä. Aikarajoitukseton sisäänpääsy maksaa 29 euroa henkilöltä.

 

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *