Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Motellit Yhdysvalloissa

Majoitu motellissa Yhdysvalloissa

Hotellien ja hostellien sijaan Yhdysvaltoja kiertelevän on usein edullisinta viettää yönsä teinvarsimotelleissa, joiden huoneet ovat tasalaatuisia ja hinta edullinen.

motelliusa

Jenkkileffoista tutut tienvarsimotellit ovat autolla reissaajan pelastus, sillä ne sijaitsevat suurten valtateiden varsilla ja sen vuoksi löytyvät todella helposti. Edulliset motellit ovat taatusti turvallisia, ja ne löytyvät helposti.

Motellit kauppojen ja ravintoloiden läheisyydessä

Suurten yhdysvaltalaisten moottoriteiden varsilla näkyy vähän väliä liikennemerkkejä, jotka kertovat liittymän läheisyydessä sijaitsevista majoituspaikoista, kaupoista, bensa-asemista ja ravintoloista. Yleensä liittymän takaa paljastuu pitkiä teitä, joiden varret ovat täynnä palveluja suurista Walmart -kaupoista vaikkapa Applebee’s tai Denny’s -ravintoloihin.

Tienvarsimotellit löytyvät juuri tällaisista paikoista, aivan suurten moottoriteiden läheisyydestä. Kahden suuren yhdysvaltalaisen motelliketjun, Super8:n ja Motel6:n valomainokset näkyvät pitkälle. Nämä ketjut tarjoavat edullista ja tasalaatuista majoitusta ympäri Yhdysvaltoja.

Motel6-ketjun motellien taso vaihtelee, mutta karseimmatkin motellit ovat melko siistejä ja palvelu on hyvää. Internet-yhteys maksaa muutaman dollarin, mutta se toimii varmasti. Super8-ketjun motelleissa on peruspalveluiden lisäksi tarjolla myös hintaan sisältyvä aamiainen ja ilmainen langaton internet-yhteys. Aamiaisella on tarjolla murojen ja paahtoleipien lisäksi bageleita ja joskus jopa pannukakkuja.

Osavaltiokohtainen vero saatetaan lisätä hintaan

Jos varaa motellin etukäteen, sen voi saada hyvinkin edullisesti. Halvimmillaan neljän hengen huoneen saa yhdeksi yöksi noin 30 eurolla. Varatessa kannattaa huomioida myös motellin palvelut, sillä kaikissa motelleissa ei ole uima-allasta tai pyykinpesumahdollisuutta. Varauksen yhteydessä lisätään Motel6 -ketjussa hinnan päälle vielä verot, mutta esimerkiksi Super8:n hintoihin ne on laskettu jo valmiiksi. Vero on osavaltiokohtainen ja on yleensä jotain viiden ja viidentoista prosentin välillä.

Motelleissa yöpyessään kannattaa vilauttaa Autoliiton jäsenkorttia, sillä AAA-tarralla eli paikallisen autoliiton tunnuksella motelliyöpymisestä voi saada alennusta.

Muita suuria yhdysvaltalaisia motelliketjuja ovat esimerkiksi TravelodgeBest Western ja Days Inn.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *