Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Enemmän mahdollisuuksia Yhdysvaltoihin - Pallontallaajat.net

Enemmän mahdollisuuksia Yhdysvaltoihin


Suomalaisten lentomahdollisuudet Yhdysvaltoihin paranevat entisestään, kun lentoyhtiövalikoima Amerikan –lennoilla laajenee. Airberlin lisää yhtenään kasvavaa jenkkikohdelistaansa, ja mukaan Yhdysvaltoihin lähtee myös Norwegian.

Saksalainen Airberlin aloittaa 23. maaliskuuta lennot Berliinistä Chicagoon. Reittiä lennetään neljä kertaa viikossa ja toistaiseksi meno-paluulennot Helsingistä maksavat noin 650 euroa. Yhtiö on astunut Yhdysvaltain lentomarkkinoille jo aikaisemmin lentoreiteillään esimerkiksi New Yorkiin ja Miamiin.

Myös norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian suunnittelee aloittavansa lentoreitin kohti Pohjois-Amerikan manteretta. Ensimmäinen reitti lanseerataan kilpailijoiden tavoin New Yorkiin, jonne yhtiö suunnittelee aloittavansa lennot vuoden vaihteessa. Reittiä lennettäisiin kolmesta viiteen kertaan viikossa, ja Tukholmasta alkavien lentojen alhaisimmaksi meno-paluulipun hinnaksi on maalailtu Aftonbladetin mukaan jopa vajaata 300 euroa.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *