Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Estonian Air lopettaa Suomen -reittejään - Pallontallaajat.net

Estonian Air lopettaa Suomen -reittejään


Virolainen Estonian Air on päättänyt lopettaa Joensuu-Tallinna sekä Helsinki-Tallinna -lentoreittinsä. Lisäksi yhtiö lopettaa yhden Viron sisäisen reitin ja jättää avaamatta kaksi jo suunniteltua uutta reittiä.

Joulukuun 27. päivästä lähtien Estonian Air ei enää lennä Tallinnan ja Joensuun välillä. Marraskuun puolesta välistä alkaen loput reitin lennot lennetään vähennetyillä lentomäärillä. Myös Helsingin ja Tallinnan välinen lentoyhteys loppuu, ja reitin viimeinen kone suhahtaa taivaalle 27. tammikuuta 2013.

Estonian Air lopettaa myös Viron sisäisen Tallinna-Tartto -lentoyhteyden joulukuun loppupuolella. Yhtiö suunnitteli avaavansa reitit Lontooseen ja Göteborgiin, mutta toistaiseksi reitit jäävät avaamatta.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *