Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lennä huhtikuussa Pohjoisnavalle - Pallontallaajat.net

Lennä huhtikuussa Pohjoisnavalle


Kerran vuodessa järjestetään lentomatka Berliinistä Pohjoisnavalle. 12 –tuntisen lennon aikana ehtii ihastella ilmasta käsin paitsi Pohjoisnapaa, myös itäistä Grönlantia, Huippuvuoria ja Islantia.

Vuosittainen kiertolento Berliinistä Pohjoisnavalle järjestetään seuraavan kerran 24. huhtikuuta 2013. 12 tuntia kestävälle matkalle on varattu paikkoja noin kahdelle sadalle matkustajalle, ja lentoreitti kulkee Berliinistä Huippuvuorten yli Pohjoisnavalle. Paluumatkalla lennetään itäisen Grönlannin, Islannin ja Skotlannin ylitse.

Matkan järjestää saksalainen Polarflug, ja lento tapahtuu airberlinin koneella. Vastaavanlaisia lentokierroksia Pohjoisnavalle on järjestetty vuodesta 2007 lähtien. Vuoteen 2010 saakka lennot lähtivät Düsseldorfista, mutta viime vuonna kiertolentoa ei tehty. Ensimmäinen Pohjoisnapa –lento lennettiin Berliinistä tänä vuonna.

Matkan aikana vietetään Pohjoisnavan ympäristössä kaiken kaikkiaan viisi tuntia, joiden aikana matkustajat pääsevät ihastelemaan lentokoneiden ikkunoista avautuvia ikimuistoisia maisemia.

”Tarjoamme tätä suosittua lentomahdollisuutta kerran vuodessa. Matkustajat ovat pääasiassa luonnonystäviä tai valokuvaajia, mutta lennoilla on myös pariskuntia, jotka esimerkiksi haluavat tehdä jotain erikoista hääpäivänään”, sanoo airberlinin myynnin esimies Karsten vom dem Hagen.

 

Lennot tulee varata tammikuun 2013 loppuun mennessä Polarflugin nettisivuilta, hinnat alkaen 499 euroa.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *