Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Marimekko Finnairin siivillä - Pallontallaajat.net

Marimekko Finnairin siivillä


Finnair ja Marimekko julkistivat lauantaina yhteistyösopimuksen, jonka myötä Marimekon printit tulevat osaksi Finnairin tarjoamaa lentokokemusta. Käytännössä printit näkyvät kaukoliikennereiteillä lentävien koneiden ulkopuolella sekä kaikkien yhtiön koneiden sisustuksessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensi vuoden aikana Finnairin koneiden sisustuksessa on nähtävillä Marimekon kuoseja. Marimekon Sami Ruotsalaisen Ilmo –sarja on tarkoitettu erityisesti lentokoneympäristöön, ja se tuo Maija Isolan klassikkokuosit Finnairin asiakkaiden lähelle. Marimekko –kuosiset astiat, peitot, tyynyt ja niskaliinat tulevat ensi vuoden aikana kaikkiin Finnairin koneisiin.

Marimekon ja Finnairin yhteistyön on määrä kestää kolme vuotta, ja sen symbolina toimii Finnairin unikkokuosinen lentokone, joka lentää Helsingin ja Finnairin 11 Aasian –kohteen välillä. Ensi keväänä myös toinen Finnairin kaukoliikenteen kone maalataan unikkokuosilla.

”Haemme kasvua erityisesti Aasian –markkinoilta ja Marimekko –yhteistyö on erinomainen tapa erottautua kilpailijoista”, kommentoi Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen.  Myös Marimekossa ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön.

”Toivomme, että taivaalla lentävät Marimekon sympaattiset suuret Unikot sekä muut lentokokemusta rytmittävät ikoniset kuviomme ilahduttavat ihmisiä ympäri maailmaa!”, sanoo Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotila. ”Olemme viime aikoina halunneet yhdistää Marimekon värikkään muotoilun ja muodin yllättävien tahojen ja taidemuotojen, kuten baletin, modernin tanssin tai kuvataiteen kanssa. Nyt on aika tehdä jotain ennennäkemätöntä taivaalla.”

Marimekon kuoseilla varustetut tekstiilit ja astiat tulevat Finnairin koneisiin vaiheittain ensi vuoden aikana. Unikoilla kuositettu Finnairin A340 –kone lentää jo nyt yhtiön Aasian –reiteillä.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *