Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Norwegianille uudet solmukohdat Lontooseen ja Alicanteen - Pallontallaajat.net

Norwegianille uudet solmukohdat Lontooseen ja Alicanteen


Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian avaa ensi vuonna uuden solmukohdan Lontoon Gatwickin kentälle. Toinen uusi solmukohta perustetaan Espanjan Alicanteen.

Tulevasta Lontoon solmukohdasta Norwegian lentää useisiin Välimeren kohteisiin ja Pohjoismaihin. Uusi solmukohta perustetaan osaksi sen vuoksi, että yhtiö pärjäisi paremmin kilpailuissa suosituilla Aasian- ja Euroopan reiteillä. Tällä hetkellä Gatwickilta lennetään jo yli sata viikoittaista lentoa Lontoon ja Pohjoismaiden välillä, ja Lontoo onkin yksi yhtiön suosituimpia kohteita. Solmukohdan toiminta aloitetaan aluksi kolmella uudella koneella, ja ensimmäiset lennot alkavat ensi keväänä.

Alicanten solmukohta tulee olemaan yhtiön kolmas solmukohta Espanjassa jo olemassa olevien Malagan ja Las Palmasin solmukohtien lisäksi.

Tällä hetkellä Norwegianilla on solmukohdat Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Espanjassa. Bangkokiin on rakenteilla Norwegianin tytäryhtiön solmukohta.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *