Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Norwegianin asiakkaat nopeammin koneeseen - Pallontallaajat.net

Norwegianin asiakkaat nopeammin koneeseen


Norwegian on ottanut käyttöön kaksiovisen koneeseenlastausjärjestelmän. Helsinkiläiset ja oululaiset matkustajat pääsevät yhtiön koneisiin entistä tehokkaammin, kun käytössä on sekä etu- että takaovi. Kaksi ovea on käytössä myös koneesta poistuttaessa.

Norwegian tehostaa matkustajien purkamista ja lastausta kahdella suomalaisella lentoasemalla. Tarkoituksena on vähentää jonotusaikoja ja varmistaa koneen aikataulussa pysyminen. Käytännössä koneisiin vieviin putkiin asennetaan takaportaat, joiden avulla matkustajat voivat valita, nousevatko koneeseen etu- vai takaovesta. Takaportaat ovat käytössä jo Helsinki-Vantaalla kahdella portilla ja ne otetaan käyttöön myös Oulussa.

”Koneiden purkamis- ja lastaamisajat puolittuvat tämän ansiosta. Koneen pakkaaminen on aiemmin vienyt 20-25 minuuttia, nyt pääsemme 10-12 minuuttiin”, sanoo Norwegianin Suomen lentoasematoiminnoista vastaava johtaja Mikael Olsson.

Yhtiö hakee tehokkuutta myös lähtöselvityksen automatisoinnilla. Norwegian aloitti hiljattain itsepalvelun myös matkatavaroiden luovutuksessa Helsinki-Vantaalla. Automaattinen lukulaite lukee lähtöselvitysautomaatista saadut koodit ja sen jälkeen matkalaukut voi jättää kuljetukseen. Tukholman Arlandan kentältä saatujen kokemusten mukaan automaattinen matkatavaroiden luovutus vähentää jonotusta merkittävästi.

  • Lähetä sähköpostitse
  • Jaa Twitterissä
  • Jaa Facebookissa
  • Jaa LinkedInissä
  • Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *